[sprzedam] Shark Rsx - nowy, roz. M
• Strona 1 z 1
[sprzedam] Shark Rsx - nowy, roz. M
Na sprzedaż:
Shark RSX rozmiar M, nowy z malutką ryską na szybce, ale dla zdecydowanego kupca do wyboru nowa niebieska szybka z dodatkową uszczelką lub lekko przyciemniana używana niestety z drobnymi ryskami bo używałem ją w moim RSR2 ale pasuje do RSX. Cena 390zł
Marushin 777 Samura rozmiar M, nówka, cena 300zł. - sprzedany
Marushin 777 Tiger biały mat, rozmiar S, użyty kilka razy, nadal jak nowy, praktycznie nie ma śladów używania. Cena 270zł. - sprzedany
Do tego cena wysyłki wedle życzenia - kurier/PP.
Cena za wysoka ?? napisz, a może się dogadamy

Shark RSX rozmiar M, nowy z malutką ryską na szybce, ale dla zdecydowanego kupca do wyboru nowa niebieska szybka z dodatkową uszczelką lub lekko przyciemniana używana niestety z drobnymi ryskami bo używałem ją w moim RSR2 ale pasuje do RSX. Cena 390zł
Marushin 777 Samura rozmiar M, nówka, cena 300zł. - sprzedany

Marushin 777 Tiger biały mat, rozmiar S, użyty kilka razy, nadal jak nowy, praktycznie nie ma śladów używania. Cena 270zł. - sprzedany

Do tego cena wysyłki wedle życzenia - kurier/PP.
Cena za wysoka ?? napisz, a może się dogadamy

Ostatnio edytowano 22/2/2012, 23:51 przez mikit_bp, łącznie edytowano 4 razy
- mikit_bp
- Świeżak
Witam,
kaski dojechały,są w takim stanie jak opisał je Kolega,czyli nowe,naprawdę robienie interesów z takimi ludźmi to czysta przyjemność.Bardzo słowny gość,kontakt super.Jak ktoś się zastanawia nad Sharkiem to z czystym sumieniem mogę go również polecić,ponieważ miałem okazję go obadać organoleptycznie.Dzięki mikit_bp
kaski dojechały,są w takim stanie jak opisał je Kolega,czyli nowe,naprawdę robienie interesów z takimi ludźmi to czysta przyjemność.Bardzo słowny gość,kontakt super.Jak ktoś się zastanawia nad Sharkiem to z czystym sumieniem mogę go również polecić,ponieważ miałem okazję go obadać organoleptycznie.Dzięki mikit_bp
-
Szuwarek - Świeżak
Witam. Zakupiłem od pana mikit_bp kask Shark RSX, jeżeli ktokolwiek w przyszłości chciałby coś od tego kolegi zakupić szczerze polecam, człowiek słowny, ugodowy i w 100% rzetelny, towar który sprzedaje zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Handlować z takim człowiekiem to czysta przyjemność.
Jeszcze raz wielkie dzięki
Jeszcze raz wielkie dzięki
- TytusOne
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość