[biblioteka] Najbardziej przereklamowane motocykle
Bez sensu, i tak mamy paliwo najtańsze w Unii, po tańsze (i gorsze jakościowo) to trzeba za wschodnią granicę jechać.Komentatorzy napisał(a):Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) Do akcji dołączyli się: Warszawa: 23.01.2012r o godzina 15.45. Ruszamy z pod parkingu na ulicy Smolnej w Warszawie. Trasa będzie przebiegać ulicami przy ważniejszych urzedach: Belwederska, Smolna, Wiejska itp. kontakt: 511-185-044 Tomasz Rudzki Kraków: Blokowana będzie droga krajowa nr 7 Zbiórka 28.01 godz 12:00 Stacja BP przy ul. 29 listopada (przy wylocie w stronę Warszawy) Organizator Dariusz Piwowarczyk 509-893-858 Nowy Sącz: Blokowanie Gorzków od Białego Klasztoru do Reala Zbiórka - 28.01 godz 12:00 Nowy Sącz JOJO na wprost MC DONALD Bielsko Biała: Blokowana będzie droga szybkiego ruchu. Zbiórka -28.01 godz 12:00 Bielsko Biała Parking Auchan, obok przystanku autobusowego Organizator - Sylwester Gorząd 514-951-115 Busko Zdrój: Blokowana będzie droga krajowa nr 73 Zbiórka - Busko Zdrój 28.01.2012 godz 12:00 Stacja BP przy wylocie na Kielce Organizator - Albert 506-692-843 Tarnów: Blokowana będzie Droga Krajowa numer 4 na odcinku Tarnów -Wojnicz . Protest będzie polegał na poruszaniu się drogą z prędkością 30 km/h. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 przy Galerii Tarnovia Organizator protestu w Tarnowie --- portal ---radlow.cba.pl Radom: Blokowana będzie droga Radom - Tarczyn Zbiórka kierowców 28.01 godz 12:00 przed kościołem we Wsoli (pomiędzy Wielogórą a Jedlińskiem) Jeżeli zechcesz zorganizować tego dnia protest w swoim mieście daj znać: tel 886-33-07-33 lub yasiu @ forumbrzeg.pl <br><hr>Gość<br>
Lepszy protest to np. zwalczanie opłat za autostrady. Czyli absolutnie nie korzystamy z płatnego odcinka A4, A2 i innych.
Bardzo dużo kierowców ciężarówek z tych odcinków nie korzysta, jeżdżąc przez okoliczne wioski.
Kretyństwem jest budowanie autostrad czy dróg ekspresowych i potem kazać za nie płacić - a wtedy zdecydowana większość kierowców (w tym głównie ciężarowcy, których każdy chce się pozbyć z dróg lokalnych miast) i tak nadal będzie jeździć starymi drogami.
Zobaczcie, jak spadł teraz ruch na płatnym odcinku A4 po podwyżce. Jeszcze trochę i ta autostrada będzie całkowicie pusta. A wtedy prywatna firemka pobierająca opłaty będzie musiała coś zrobić (np. je obniżyć).
I płatne drogi, to jest coś, co warto oprotestować! A z drogą benzyną.... nie w ten sposób! bo cena jednak w wielkiej mierze zależy od prywatnych dystrybutorów, a nie od państwa - podatki i akcyzy są stałe od wielu, wielu lat. Zatem w ramach protestu należałoby upierdliwić życie stacjom benzynowym, np. tankować za 2zł, puszczać następnego niech zatankuje za 2zł, potem następny za 2zł, potem następny i tak kolejka w kółko aż każdy napełni bak.<br><hr>CB
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak sie lata po ulicy to niestety pogadamy ale o pogodzie.Jak jusz oglądasz to oglądaj dalej wsbk i wyciągaj wnioski. Nie zapomnij pooglądac klasy superstock 1000. Dalej nie bede nic pisał bo nie ma sensu. pozdro dla kumatych<br><hr>mad maxKomentatorzy napisał(a):pan redaktor zapomnial dodać że w przypadku R1 to największa kicha w historii tego modelu. Nawet na torze nie daje rady zupełnie no chyba że by wsadzić w ulepszenie silnika drugie tyle co jest warta. Chwalą sie 183km mocy!!! parodia. Ten shit ma średnio niewiele ponad 158 z fabryki. Sprawdzone wyhamowane. Dobry sprzęt dla niedzielnego turysty albo harleyowca<br><hr>mad max<br>Komentatorzy napisał(a):a oglądałeś trochę wyścigi i widziałeś gdzie była yamaha a gdzie np. kawa i suzuki..?<br><hr>Piter84<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak będziesz musiał wymieniać szyby w oknach XD Co do Afryki to się nie zgodzę fakt ceny kosmiczne ale jak ktoś na dole napisał,jej mit nie urósł dzięki marketingowi tylko dzięki użytkownikom i ogromem jej zalet.Mam nadzieje że kiedyś wejdę w jej posiadanie<br><hr>HONDA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawy artykuł: <a href="http://time4men.pl/top10/top-5-najszybsze-motocykle-swiata.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://time4men.pl/top10/top-5-najszybsze-motocykle-swiata.html</a><br><hr>PaX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewniem odblokowana/nie odblokowana, czÅ‚owieku zejdz na ziemie W salonie kupisz zblokowana i tyle w tym temacie.<br><hr>GhostKomentatorzy napisaÅ‚(a):Generalnie Ok ... dodaÅ‚bym tylko HayabusÄ™ i BMW Adventure - Motocykle do onanizowania siÄ™ metkÄ…... Szkoda że nie zrobiliÅ›cie listy najbardziej niedocenianych motocykli, bo w naszym kraju pozerów i lanserki takich moto jest sporo i lista niedocenionych sprzÄ™tów jest baaaaaardzo dÅ‚uga <br><hr>~Jedymy~<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Hayabusa to akurat kiepski przykÅ‚ad na przereklamowanie. ZasÅ‚użony i nadal niedoÅ›cigniony dla konkurencji i po prostu od 13 lat najszybszy konwencjonalny motocykl seryjny.<br><hr>Slayer<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):myslec sobie tak możesz <br><hr>S1000RR<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):jesli dla ciebie 304 km/h (czyli jesli mnie pamiec nie myli ±2 km/h tyle ile hayabusa robila w 1999r) nawet w polowie nie tak dobrego jak o nim pisza s1000rr to wiecej niz ~320km/h odblokowanej hayabusy gen II to fajnie masz w domu. Przyspieszenie tez buza ma lepsze co pokazuja wyscigi na cwierc mili.<br><hr>NieMamNicka<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):to zobacz sobie porownanie z MCN, tam nie ma lipy to zobaczysz jak Hayka zostaje z tylu, tak ta ostatnia, a na cwierc mili to raczej seryjnych Hayek nie znajdziesz. wiec nie masz racji i bzudry piszesz! <br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):problem w tym ze za gros czytac nie potrafisz a sie wypowiadasz. Pisalem "odblokowanej hayabusy". Bez odblokowania busa ma zredukowana moc na kazdym biegu poza 5. Pozdrawiam analfabetow polskich.<br><hr>NieMamNicka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Większosc krajowych zawodów różnych państw w tym np Francja czy Hiszpania. A oprócz tego 2 miejsce w Stock 1000 i Le mans.<br><hr>ZnafcaKomentatorzy napisał(a):BMW 1200RT. Wygrywa wszystkie foldery reklamowe - przepraszam - testy porównawcze, a jak się na niego wsiądzie to się okazuje że prowadzi się bez rewelacji, trzęsie się jak Harley, pali olej, miewa fochy, jest za wysoki, mało elastyczny i ma mało miejsca dla załogi (porównując do konkurencji).<br><hr>mkochano<br>Komentatorzy napisał(a):s1000rr tez wygrywa wszystkie testy porownawcze, a rzeczywistosc bezlitosnie to weryfikuje. Coz bmw stac na oplacanie artykulow.<br><hr>NieMamNicka<br>Komentatorzy napisał(a):Hahahaha co zweryfikowała rzeczywistość? Że to świentny motocykl i tyle, nadal wygrywa na całym świecie. I można biadolić o przekupywaniu dziennikarzy na calym świecie ale to nic nie zmieni bo bmw jak bylo tak nadal jest zajebiste <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):NOOOO ale w WSBK nie wygrywa:) od biedy na podium sie dostrali. A szum był... Co roku straszą, wydają coraz więcej kasy a konkurencja i tak robi swoje. Wiem wiem to nie motocykle w specyfikacji drogowej ale walka na torze miedzy producentami trwa, tylko w inny sposób niż na drodze a każda marka tak samo daje to co ma najlepsze:)<br><hr>szportlerbajk<br>Komentatorzy napisał(a):to zdaje sie pomyliles lata, sprawdz co wygralo bmw w tym roku i przezyj szok.<br><hr>NieMamNicka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musze dodac jeszcze jeden motor Honda Transalp,motor bardzo przereklamowany.Dwu cilindrowa V-ka i co z tego?
Skoro Yamaha tenere XTZ 660 lepiej sie zbiera milo jednego cylindra.O zawieszeniu powiem jedno prowadzi sie jak taczka i gorzej tlumi nierownosci.Zostala jeszcze wazna rzecz cena kazdy ceni wysoko transalpa jakby nie wiedomo jaki to byl motor.<br><hr>tenere91
Skoro Yamaha tenere XTZ 660 lepiej sie zbiera milo jednego cylindra.O zawieszeniu powiem jedno prowadzi sie jak taczka i gorzej tlumi nierownosci.Zostala jeszcze wazna rzecz cena kazdy ceni wysoko transalpa jakby nie wiedomo jaki to byl motor.<br><hr>tenere91
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oczywiście zima i czas na bzdurne tematy i jeszcze bardziej pomylone (nie wszystkie) opinie,każdy jezdzi czym uważa czy na co stać,więcej luzu panowie a sezon już blisko.pozdro<br><hr>adamski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie tak jest. To nie jest model przereklamowany. Opinia wyszła z samego środowiska motocyklowego. Sam mam XRV i wiem że dzisiaj jej czas powoli mija (technologiczna przepaść) ale z drugiej strony... Jadę w trasę 6000 km, nic się nie dzieje, obsługuję sprzęta bez komputera i autoryzowanego serwisu a spala mi średnio 4.6 w trasie i 5.5 w mieście. Czyż nie o to chodzi?<br><hr>RyszardKomentatorzy napisał(a):Tak będziesz musiał wymieniać szyby w oknach XD Co do Afryki to się nie zgodzę fakt ceny kosmiczne ale jak ktoś na dole napisał,jej mit nie urósł dzięki marketingowi tylko dzięki użytkownikom i ogromem jej zalet.Mam nadzieje że kiedyś wejdę w jej posiadanie<br><hr>HONDA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
haha szpan na maxa bo mam litra i nie gadam z innymi co nie mają litra opowiadam tym co się mniej znają ile mam koni ale toru nie widziałem nigdy bo jak bym strzelił glebe to bym płakał tygodniami,za to moje ego w majtkach rośnie:) coś czuje że te hulajnogi Cie na zakrętach objeżdżają ale co tam miażdżysz na obwodnicy...<br><hr>Piter84Komentatorzy napisał(a):Temat podjęty przez autora jest ekstremalnie subiektywny i zdradza w pełni to, czego szukamy w motocyklach i czym kierujemy się podczas zakupu jednośladu. Dla mnie KTM RC8, MV Agusta czy Yamaha R1 z silnikiem big bang to jedne z pierwszych maszyn o których pomyślałbym chcąc kupić sobie zajebistego ścigacza rodem z serii SBK. Podejście autora mnie kompletnie nie przekonuje, co więcej podejrzewam że wpisuje się ono idealnie w podejście większości polskich motocyklistów, dla których ideałem motocykla jest Yamaha Fazer, czy inny tego typu depresyjny komarek. Na szczęście w tym kraju żyje też paru takich ludzi jak ja, którzy widzą oprócz spalania w cyklu mieszanym, cen części zamiennych i masy badziewnej elektroniki (na która lecą podpite blachary spod wiejskiej dyskoteki), coś takiego jak charakter motocykla, czego taka hulajnoga jak Fazer nigdy mieć nie będzie.<br><hr>Kichawa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
he he - git napisane - najładniej chyba na temat Davidsona i R1 - lepiej bym tego nie ujął , chociaż dodał bym parę bardziej pikantnych szczegółów na tematy tych dwóch sprzętów- co jak dla mnie szkoda - Division - ładniej wyglądał jako prototyp a MV Agusta - moja ulubiona - ale piszący ma rację - limit edycji , i koszta - no sorki i wracamy do garażu do naszych wymarzonych djabełów stojących w zasięgu ręki - powodzenia <br><hr>Tomanek 888
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy to, że MP3 wzbudza zdziwienie przechodniów to wada...? Nie zapominajmy o jego wygodzie i o tym jaki jest ekonomiczny a przy tym bardzo pojemny.<br><hr>Ania
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Argument, że mamy najtańsze paliwo jest bez sensu. Trzeba tutaj wziąć pod uwage przelicznik dochody/cena benzyny i wtedy nasza sytuacja wcale nie wygląda tak różowo. Rozwiązaniem problemu drogich paliw jest zmniejszenie akcyzy lub zmniejszenie marży dystrybutorów(lotos i orlen w większości należą do państwa). Co do autostrad zgadzam się w 100%.<br><hr>Dziki WiatrakKomentatorzy napisał(a):Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 na obwodnicy Brzegu (koło zajazdu Rybiorz - stacji Bliska) Do akcji dołączyli się: Warszawa: 23.01.2012r o godzina 15.45. Ruszamy z pod parkingu na ulicy Smolnej w Warszawie. Trasa będzie przebiegać ulicami przy ważniejszych urzedach: Belwederska, Smolna, Wiejska itp. kontakt: 511-185-044 Tomasz Rudzki Kraków: Blokowana będzie droga krajowa nr 7 Zbiórka 28.01 godz 12:00 Stacja BP przy ul. 29 listopada (przy wylocie w stronę Warszawy) Organizator Dariusz Piwowarczyk 509-893-858 Nowy Sącz: Blokowanie Gorzków od Białego Klasztoru do Reala Zbiórka - 28.01 godz 12:00 Nowy Sącz JOJO na wprost MC DONALD Bielsko Biała: Blokowana będzie droga szybkiego ruchu. Zbiórka -28.01 godz 12:00 Bielsko Biała Parking Auchan, obok przystanku autobusowego Organizator - Sylwester Gorząd 514-951-115 Busko Zdrój: Blokowana będzie droga krajowa nr 73 Zbiórka - Busko Zdrój 28.01.2012 godz 12:00 Stacja BP przy wylocie na Kielce Organizator - Albert 506-692-843 Tarnów: Blokowana będzie Droga Krajowa numer 4 na odcinku Tarnów -Wojnicz . Protest będzie polegał na poruszaniu się drogą z prędkością 30 km/h. Zbiórka kierowców 28 stycznia 2012 godz. 12:00 przy Galerii Tarnovia Organizator protestu w Tarnowie --- portal ---radlow.cba.pl Radom: Blokowana będzie droga Radom - Tarczyn Zbiórka kierowców 28.01 godz 12:00 przed kościołem we Wsoli (pomiędzy Wielogórą a Jedlińskiem) Jeżeli zechcesz zorganizować tego dnia protest w swoim mieście daj znać: tel 886-33-07-33 lub yasiu @ forumbrzeg.pl <br><hr>Gość<br>Komentatorzy napisał(a):Bez sensu, i tak mamy paliwo najtańsze w Unii, po tańsze (i gorsze jakościowo) to trzeba za wschodnią granicę jechać.
Lepszy protest to np. zwalczanie opłat za autostrady. Czyli absolutnie nie korzystamy z płatnego odcinka A4, A2 i innych.
Bardzo dużo kierowców ciężarówek z tych odcinków nie korzysta, jeżdżąc przez okoliczne wioski.
Kretyństwem jest budowanie autostrad czy dróg ekspresowych i potem kazać za nie płacić - a wtedy zdecydowana większość kierowców (w tym głównie ciężarowcy, których każdy chce się pozbyć z dróg lokalnych miast) i tak nadal będzie jeździć starymi drogami.
Zobaczcie, jak spadł teraz ruch na płatnym odcinku A4 po podwyżce. Jeszcze trochę i ta autostrada będzie całkowicie pusta. A wtedy prywatna firemka pobierająca opłaty będzie musiała coś zrobić (np. je obniżyć).
I płatne drogi, to jest coś, co warto oprotestować! A z drogą benzyną.... nie w ten sposób! bo cena jednak w wielkiej mierze zależy od prywatnych dystrybutorów, a nie od państwa - podatki i akcyzy są stałe od wielu, wielu lat. Zatem w ramach protestu należałoby upierdliwić życie stacjom benzynowym, np. tankować za 2zł, puszczać następnego niech zatankuje za 2zł, potem następny za 2zł, potem następny i tak kolejka w kółko aż każdy napełni bak.<br><hr>CB<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i oczywiscie to jest niesamowicie wielki problem wylozyc 300zl na przeprogramowanie? Ok w takim razie zapomnijcie co pisalem. Nie wiem tylko w jaki sposob udala mi sie ta sztuka no ale nvm.<br><hr>NieMamNickaKomentatorzy napisaÅ‚(a):Generalnie Ok ... dodaÅ‚bym tylko HayabusÄ™ i BMW Adventure - Motocykle do onanizowania siÄ™ metkÄ…... Szkoda że nie zrobiliÅ›cie listy najbardziej niedocenianych motocykli, bo w naszym kraju pozerów i lanserki takich moto jest sporo i lista niedocenionych sprzÄ™tów jest baaaaaardzo dÅ‚uga <br><hr>~Jedymy~<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Hayabusa to akurat kiepski przykÅ‚ad na przereklamowanie. ZasÅ‚użony i nadal niedoÅ›cigniony dla konkurencji i po prostu od 13 lat najszybszy konwencjonalny motocykl seryjny.<br><hr>Slayer<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):myslec sobie tak możesz <br><hr>S1000RR<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):jesli dla ciebie 304 km/h (czyli jesli mnie pamiec nie myli ±2 km/h tyle ile hayabusa robila w 1999r) nawet w polowie nie tak dobrego jak o nim pisza s1000rr to wiecej niz ~320km/h odblokowanej hayabusy gen II to fajnie masz w domu. Przyspieszenie tez buza ma lepsze co pokazuja wyscigi na cwierc mili.<br><hr>NieMamNicka<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):to zobacz sobie porownanie z MCN, tam nie ma lipy to zobaczysz jak Hayka zostaje z tylu, tak ta ostatnia, a na cwierc mili to raczej seryjnych Hayek nie znajdziesz. wiec nie masz racji i bzudry piszesz! <br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):problem w tym ze za gros czytac nie potrafisz a sie wypowiadasz. Pisalem "odblokowanej hayabusy". Bez odblokowania busa ma zredukowana moc na kazdym biegu poza 5. Pozdrawiam analfabetow polskich.<br><hr>NieMamNicka<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Pewniem odblokowana/nie odblokowana, czÅ‚owieku zejdz na ziemie W salonie kupisz zblokowana i tyle w tym temacie.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Dwu cilindrowa V-ka i co z tego?" Fakt, jak jezdzisz dookola domu i na boisko "polansowac sie". To faktycznie, dwa cylindry ci do niczego nie potrzebne. <br><hr>QskenKomentatorzy napisał(a):Musze dodac jeszcze jeden motor Honda Transalp,motor bardzo przereklamowany.Dwu cilindrowa V-ka i co z tego?
Skoro Yamaha tenere XTZ 660 lepiej sie zbiera milo jednego cylindra.O zawieszeniu powiem jedno prowadzi sie jak taczka i gorzej tlumi nierownosci.Zostala jeszcze wazna rzecz cena kazdy ceni wysoko transalpa jakby nie wiedomo jaki to byl motor.<br><hr>tenere91<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmmm ciekawie napisane tylko mam pare pytań
kto kupuje R1 do spokojnej jazdy po ulicy, polecam raczej skuterka albo rower, mnie pasuje ten sprzęt i nie moge się z tym zgodzić, ale może M.Melandri też nie wie czym jeździ, posadź go na Chińczyka i bedzie git
Co do V-MAXA to jest to motocykl legenda a tutaj porównania do jakiegos Diavela czy V-Roda, z mojej osobistej oceny to V-Rod nie jedzie wcale, nie skręca i nie hamuje -tyle w tym temacie
Diavel nawet niezle wygląda ale to nadal nie ta liga, V-maxa kupuja ludzie którzy chcą miec taki motocykl a nie inny, a co do sledziony i gulaszu to moim zdaniem troszke te porównania mało profesjonalne jak na taka publikację
Pozdrawiam i do zobaczenia ana trasie<br><hr>dave1607
kto kupuje R1 do spokojnej jazdy po ulicy, polecam raczej skuterka albo rower, mnie pasuje ten sprzęt i nie moge się z tym zgodzić, ale może M.Melandri też nie wie czym jeździ, posadź go na Chińczyka i bedzie git
Co do V-MAXA to jest to motocykl legenda a tutaj porównania do jakiegos Diavela czy V-Roda, z mojej osobistej oceny to V-Rod nie jedzie wcale, nie skręca i nie hamuje -tyle w tym temacie
Diavel nawet niezle wygląda ale to nadal nie ta liga, V-maxa kupuja ludzie którzy chcą miec taki motocykl a nie inny, a co do sledziony i gulaszu to moim zdaniem troszke te porównania mało profesjonalne jak na taka publikację
Pozdrawiam i do zobaczenia ana trasie<br><hr>dave1607
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł bardzo subiektywny zdradza osobiste przekonania autora, które mają się nijak do rzeczzywistości(wyłączając RC8) Zaczynając od najstarszego - Junaka nie powinno się tak oczerniać, gdyż od czasów Sokołów jest to jedyny powojenny ciężki motocykl polskiej konstrukcji i produkcji, więc mimo wad należy mu się troszkę dobrych słów, RC8 faktycznie lipa, MV AGUSTA legendarna marka nie dla każdego i dobrze! ROMET skończył się już dawno a to jest chińska produkcja, naklejką przypomina dawną polską markę, MP-3 osobiście prowadziłem i jest to ciekawa propozycja dla laików. YAMAHA R1 została skrytykowana za zbyt agresywną charakterystykę silnika, ale w sporcie chyba o to chodzi, ludzie trochę ikry! HARLEYE przyjemne motocykle dla osobnej klienteli w polsce niestety marka zagarnięta przez snobów, a przeznaczona dla rockersów z dużym poczuciem wolności, DESMO to sam SEX na kołach, Africa sumiennie latami pracowała na tą opinię, zaś na VMAXIE tak jak na porzedniku musisz się czuć jakbyś trzymał byka za rogi!<br><hr>jestem.na.nie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość