Moto 600
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Moto 600
witam jako iż nie jestem obeznany w cenach motocykli pytam was jakie moto 600 do 750 pojemności da się wyrwać za około 6k interesują mnie motocykle sportowe i szosowe
- Polishdude18
- Świeżak
-
tomek_gda - Świeżak
ewentualnie CB 500 lub ER5 , polecam zapoznać sie z ulotką dołączoną do opakowania lub skontaktować z lekarzem lub farmaceutom
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
-
grunder - Mieszkaniec forum
po pierwsze na allegro mogę znaleźć, ale tam stan motocykla zależy od wyobraźni sprzedającego [wiec pytanie powinno brzmieć jaki w miarę sprawny motor pójdzie kupić za 6k]
co do doswiadczenia to podejrzewam że posiadacie jakieś podobne maszynki , więc pytam jak szybko nimi jeździcie?
co do doswiadczenia to podejrzewam że posiadacie jakieś podobne maszynki , więc pytam jak szybko nimi jeździcie?
- Polishdude18
- Świeżak
ale koledzy sie pytaja o twoje doswiadczenie a nie ich. oni wiedza jakie maja. napisz wprost ile km przelatales na moto i na jakim, a nie odwracasz kota ogonem.
Po twoim zwodzeniu domyslam sie, ze nie masz doswiadczenia.
Wiec radze rozgladac sie za klasa 500 (cb500, er5, gs500, gpz, cbf500)
do 6k powinienes znalezc ladna sztuke i jeszcze ci zostanie na oplaty.
najlepiej dostosuj temat do wzoru. www.forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=49590
Po twoim zwodzeniu domyslam sie, ze nie masz doswiadczenia.
Wiec radze rozgladac sie za klasa 500 (cb500, er5, gs500, gpz, cbf500)
do 6k powinienes znalezc ladna sztuke i jeszcze ci zostanie na oplaty.
najlepiej dostosuj temat do wzoru. www.forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=49590
Theo
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
-
the-o - Świeżak
nie odwracam kota ogonem chodziło mi o to najprawdopodobniej dla wielu motocyklistów 100km/h to nie prędkość [i by jeździć po prostu szybko trzeba mieć umiejętności ] ja moto chce kupić by jeździć po prawie pustych drogach i to w dodatku nie za szybko więc raczej za dużo doswiadczenia nie potrzebuje .
{ jednak odwracam kota ogonem , Pezepraszam}[wolno myślę]
[a w 600 i wyżej jest większy wybór]
{ jednak odwracam kota ogonem , Pezepraszam}[wolno myślę]
[a w 600 i wyżej jest większy wybór]
- Polishdude18
- Świeżak
wiec napisz cos wiecej.
wzrost, waga, wiek,
motocykle to nie tylko zawrotna predkosc na prostej jak to sie sni mlodziaszkom. 600 moga cie sponiewierac skoro jestes swiezakiem.
jakie motocykle ci sie podobaja?
masz prawko?
zajrzyj do tematu jaki wkleilem posta wyzej i odpowiedz nam pokolei na pytania a czegos napewno sie dowiesz. tu ludzie dobrze doradzaja, ale jak maja do czynienia z powaznymi ludzmi. a mam nadzieje ze taki wlasnie jestes, a nie jak pewien hobbit
z czym kojazy ci sie jazda motocyklem? do czego bedzie ci sluzyl?
wzrost, waga, wiek,
motocykle to nie tylko zawrotna predkosc na prostej jak to sie sni mlodziaszkom. 600 moga cie sponiewierac skoro jestes swiezakiem.
jakie motocykle ci sie podobaja?
masz prawko?
zajrzyj do tematu jaki wkleilem posta wyzej i odpowiedz nam pokolei na pytania a czegos napewno sie dowiesz. tu ludzie dobrze doradzaja, ale jak maja do czynienia z powaznymi ludzmi. a mam nadzieje ze taki wlasnie jestes, a nie jak pewien hobbit

z czym kojazy ci sie jazda motocyklem? do czego bedzie ci sluzyl?
Theo
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
-
the-o - Świeżak
wzrost - około 165 cm
waga - [czas na śmiech] 50 kg
wiek - 16 latek
podobają mi się nakedy i motocykle o sportowym wyglądzie [może być nawet cruiser ]
prawko - niestety nie ale w przyszłości mus
moto będę jeździł do szkoły [pustymi drogami bo na wsi mieszkam] i tak na codzień się można przejechać [tak hobbystycznie]. szybko jeździć nie będę bo jak znam siebie będę się cykać tak 60-70-80 mi powinno starczyć [chociaż jak jechałem na skutku mojego kolegi to chyba przy 30 km/h miałem śmierć w oczach [nie bylem w stanie spojrzeć na licznik]
na pytanie z czym kojarzy ci się jazda motocyklem? do czego będzie ci służył? odpowiem
Jazda na motocyklu kojarzy mi się z miłym pokonywaniem kilometrów i takim poczuciem dostępu do otoczenia a nie jak w samochodzie że siedzisz jak w jakiejś puszcze
waga - [czas na śmiech] 50 kg
wiek - 16 latek
podobają mi się nakedy i motocykle o sportowym wyglądzie [może być nawet cruiser ]
prawko - niestety nie ale w przyszłości mus
moto będę jeździł do szkoły [pustymi drogami bo na wsi mieszkam] i tak na codzień się można przejechać [tak hobbystycznie]. szybko jeździć nie będę bo jak znam siebie będę się cykać tak 60-70-80 mi powinno starczyć [chociaż jak jechałem na skutku mojego kolegi to chyba przy 30 km/h miałem śmierć w oczach [nie bylem w stanie spojrzeć na licznik]

na pytanie z czym kojarzy ci się jazda motocyklem? do czego będzie ci służył? odpowiem
Jazda na motocyklu kojarzy mi się z miłym pokonywaniem kilometrów i takim poczuciem dostępu do otoczenia a nie jak w samochodzie że siedzisz jak w jakiejś puszcze
- Polishdude18
- Świeżak
To masz problem, bo nikt na tym forum nie pomoże ci jeżeli nie masz prawka to raz, druga sprawa 600 to jednak dosyć sporo, Co ci polecę w tym wieku? Prawko A1 do tego jakąś 125 która spełni twoje wymagania w 100 % mniej pali, mniejsze zużycie części eksploatacyjnych, nie jest zabójcza w takim stopniu jak ww. 600.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Polishdude18 napisał(a):jak jechałem na skutku mojego kolegi to chyba przy 30 km/h miałem śmierć w oczach [nie bylem w stanie spojrzeć na licznik]
I ty siÄ™ pytasz o 600-750cc? W takim wypadku Romet Z50 ciÄ™ sponiewiera.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
juz wiemy dlaczego unikales tych pytan...
a dlaczego 600? wiesz na co sie porywasz?
cofam moje propozycje klasy 500. masz prawo jezdzic tylko na motorowerach. skoro starcza ci predkosci do 80km/h to kup sobie jakiegos pizdzika 50cc. i tyle w temacie. zrobisz prawko to napisz jeszcze raz na forum. a to ze chcesz jezdzic po malo uczeszczanych drogach to nie zmienia faktu ze bedziesz lamal prawo.
chcesz motocyklem zyskac respekt w szkole? brawo
jednak nie jestes powazny.
sezon zimowy na forum mozna uznac za oficjalnie otwarty.
a dlaczego 600? wiesz na co sie porywasz?
cofam moje propozycje klasy 500. masz prawo jezdzic tylko na motorowerach. skoro starcza ci predkosci do 80km/h to kup sobie jakiegos pizdzika 50cc. i tyle w temacie. zrobisz prawko to napisz jeszcze raz na forum. a to ze chcesz jezdzic po malo uczeszczanych drogach to nie zmienia faktu ze bedziesz lamal prawo.
chcesz motocyklem zyskac respekt w szkole? brawo
jednak nie jestes powazny.
sezon zimowy na forum mozna uznac za oficjalnie otwarty.
Theo
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
-
the-o - Świeżak
-
Pan Jasiek - Świeżak
wolę 600 ponieważ w przyszłości gdy latek mi przybędzie i prawko będę miał w kieszeni to nie chce wydawać kasy na kolejne moto bo ją strasznie trudno zdobyć [a 125 ma się szybko nudzić]
a strach przed skuciakiem miałem bo nie jezdzam na takich często
a strach przed skuciakiem miałem bo nie jezdzam na takich często
- Polishdude18
- Świeżak
Kup cokolwiek, nie ma zupełnie znaczenia co. Najlepiej w jak najgorszym stanie żeby nie było szkoda sprzętu. Bo i tak jazda skończy się w tym stylu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ox7X1E9UFQo
bądź tak:
http://www.youtube.com/watch?v=cmHK0XFCPVI
http://www.youtube.com/watch?v=Ox7X1E9UFQo
bądź tak:
http://www.youtube.com/watch?v=cmHK0XFCPVI
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
a myslisz ze 600 bedziesz mial na lata? kupisz, potem z braku umiejetnosci zaliczysz slizga (prawdopodobnie w krotkim czasie od zakupu) i bedziesz mial tyle z 600tki na lata. bedzie stala zmasakrowana w garazu a wtedu popatrzec bedziesz tylko mogl jaka "piekna" maszyna.
wroc na ziemie chlopaku i czytaj dokladnie co piszemy.
edit
czester, tan filmik pod szkola swwietny jest
usmialem sie
kolezce o takie cos wlanie chodzi... widownia kolezanek i efektywny odjazd spod szkoly... wow
wroc na ziemie chlopaku i czytaj dokladnie co piszemy.
edit
czester, tan filmik pod szkola swwietny jest

kolezce o takie cos wlanie chodzi... widownia kolezanek i efektywny odjazd spod szkoly... wow
Ostatnio edytowano 5/1/2012, 12:53 przez the-o, łącznie edytowano 2 razy
Theo
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
Kawasaki ER5 -> KTM LC2
-
the-o - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości