Czy Kawasaki zx9r z99r nadaje siÄ™ na tor?fotki!!!
• Strona 1 z 1
Czy Kawasaki zx9r z99r nadaje siÄ™ na tor?fotki!!!
Witam.
Szukam motocykla typowo na tor.Środków finansowych nie jest wiele. Mam okazję ponoć perfekcyjną zx9r z 99r.
Kolega mówi że ten sprzęt na tor się nie nadaje, jest za ciężki i stara konstrukcja. Czy będzie równym konkurentem do 600tek?

Szukam motocykla typowo na tor.Środków finansowych nie jest wiele. Mam okazję ponoć perfekcyjną zx9r z 99r.
Kolega mówi że ten sprzęt na tor się nie nadaje, jest za ciężki i stara konstrukcja. Czy będzie równym konkurentem do 600tek?

zx10r 09r
-
J E L I T O - Świeżak
To motocykl sportowy, tor jest jego ulubionym miejscem. Do latania po torze nadaje się jak najbardziej. Ścigały się SRAD'y i stare fortepiany i całkiem nieźle dawały radę z nowszą konkurencją. Ale jakbyś chciał się tym ścigać w jakiejś klasie to masz problem, bo nigdzie nie pasuje
Teoretycznie to superbike ale co takie S1000RR by zrobiło z nim i jego 900cc to wolę nie myśleć
Zresztą, coś więcej niż trackdays i tak jest sporo droższą imprezą niż całe to moto kosztuje.

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
moto ma służyć głównie do zabawy, nauki, wygłupów, na pewno nie do poważnego ścigania się.
Będę jeździł np z gsxr 600 z 2003 r i tu pytanie jak to moto będzie sobie radziło. Chodzi o przerzucanie w zakrętach, nie o prędkość. To prawda że posiada przedpotopowe zawieszenie które sobie po prostu nie radzi?
Będę jeździł np z gsxr 600 z 2003 r i tu pytanie jak to moto będzie sobie radziło. Chodzi o przerzucanie w zakrętach, nie o prędkość. To prawda że posiada przedpotopowe zawieszenie które sobie po prostu nie radzi?
zx10r 09r
-
J E L I T O - Świeżak
Nie wiem jak 9, ale 6 miała miękki przód. Ale tragedii nie ma, przedpotopowym bym tego na pewno nie nazwał. Oczywiście nie są to USD z przodu i super sztywny wahacz z tyłu w stylu zx10r
Jasne że 600 będzie poręczniejsza chociażby z powodu mniejszego silnika
Najlepiej się po prostu przejedź i zobacz jak jeździ.
A tak swoją drogą to to moto dostało strzała z góry czy subframe w 9 fabrycznie było takie skoszone? Ogólnie to na ideał nie wygląda

Najlepiej się po prostu przejedź i zobacz jak jeździ.
A tak swoją drogą to to moto dostało strzała z góry czy subframe w 9 fabrycznie było takie skoszone? Ogólnie to na ideał nie wygląda

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
nie ma szans na jazdę próbną :/ kolega chce 5tyś zł, hmm ale jeśli była rozbita to nie wiem czy jest sens
zx10r 09r
-
J E L I T O - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości