[Aktualności] Otwierany kask Voztec - nowy wymiar...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Otwierany kask Voztec - nowy wymiar...
Dyskusja na temat: Otwierany kask Voztec - nowy wymiar bezpieczeństwa?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Otwierany kask Voztec - nowy wymiar bezpieczeństwa?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Otwierany kask Voztec - nowy wymiar bezpieczeństwa?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ciekawe jak to się spisze przy ostrym kontakcie z asfaltem. Nagle kask się rozpina i ryjemy czerepem. Przeczad. Chyba wolę wkładanie gara tradycyjną metodą. <br><hr>pan_wiewiorka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe czy takie zapięcie, podobnie jak w przypadku drzwi samochodowych, nie zablokuje się po wypadku i wtedy motocyklista jest w czarnej de.<br><hr>P
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coś te mocowania słabo wyglądają. Większy szlif i można skalp na asfalcie zostawić.<br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyobrazce sobie taka nowinke n apolskiej drodze, taki sanitariusz z karetki nie mial by pojecia ze to sie otwiera od tylu i szarpal by kaskiem zeby go zdjac.<br><hr>crs
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pomyślałem to samo czytając ten artykuł<br><hr>gośćKomentatorzy napisał(a):Wyobrazce sobie taka nowinke n apolskiej drodze, taki sanitariusz z karetki nie mial by pojecia ze to sie otwiera od tylu i szarpal by kaskiem zeby go zdjac.<br><hr>crs<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie, proszę, więcej otwartości na pomysły. Nie zachowujcie się jak "Polaki", którzy krytykują każdą nowość tylko dlatego, że to... nowość. Firma dostała dofinansowanie, więc albo produkt rozwiną albo nic z tego nie wyjdzie. Jeśli rozwiną, to zanim wprowadzą go do szerokiego użytku będą musieli udowodnić bezpieczeństwo (w tym i zawiasów) wszystkim biurokratom w EU i nie tylko. Więc luuuuz....
Uważam, że sam koncept nie jest zły.
Co do kompetencji naszych medyków - myślę, że nie jest aż tak niska jak nam się zwykło wydawać.<br><hr>wizytujący
Co do kompetencji naszych medyków - myślę, że nie jest aż tak niska jak nam się zwykło wydawać.<br><hr>wizytujący
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie, proszę, więcej otwartości na pomysły. Nie zachowujcie się jak "Polaki", którzy krytykują każdą nowość tylko dlatego, że to... nowość. Firma dostała dofinansowanie, więc albo produkt rozwiną albo nic z tego nie wyjdzie. Jeśli rozwiną, to zanim wprowadzą go do szerokiego użytku będą musieli udowodnić bezpieczeństwo (w tym i zawiasów) wszystkim biurokratom w EU i nie tylko. Więc luuuuz....
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości