Motorower.
• Strona 1 z 1
Motorower.
Witam, byłem już zdecydowany na kupno używanej Aprili Rs 50 (model 2003+ przebieg ok.15 tys.), lecz zastanawiam się, czy lepszym zakupem nie bedzie kupno nowego, chińskiego skutera na gwarancji, np. zipp pro 50? chociaż nie lubie chińczyków, to nie jestem pewnie co lepiej wybrać, z którego bede bardziej zadowolony, i które bedzie mniej awaryjne.
Proszę wiec o porady, z góry dzięki i sorry za błędy! Pzdr

Proszę wiec o porady, z góry dzięki i sorry za błędy! Pzdr

-
Janko234 - Świeżak
na początku bedziesz bardziej z chinczyka. bo jest nowy, pachnie nowoscia ;P masz gwarancje itp. ale jak sie gwarancja skonczy to sie mało który chinczyk do jazdy nadaje. plastiki sie łamią od samej jazdy, biegi wchodza jak w traktorze, troche trzeszczy, słabe zawieszenie itp. apka dopiero sie rozgrzewa i bedzie jeździła o ile jej nie zgracisz kilka lat bez pogorszenia stanu technicznego tak drastycznie ;P no i apka jest szybsza, wygodniejsza itp. czyli ja bym radził wziac cos markowego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Chińczyki nawet do końca gwarancji nie wytrzymują owszem jest gwarancja ale wiecej będziesz jeździł do serwisu niż na samym motorze. Apka to dobry sprzęt oczywiście nie ma rzeczy które się nie psują więc zawsze coś bedzie trzeba wymienić. Markowe motory będą mocniejsze i lepiej wykonane.
- shake27
- Świeżak
przepraszam za podwojnego posta, ale nie chce zakladac nowego tematu. chcialbym sie dowiedziec co najczesciej psuje sie w apriliach rs oraz jak z ich awaryjoscia. i jeszcze jezeli ktos mogl bym powiedziec co ogladac i czemu sie uwazniej przyjzec przy ogledzinach motoroweru, w tym przypadku rs. sorry za bledy. i dzieki z gory. pzdr
-
Janko234 - Świeżak
dzięki!
i mam ostatnie pytanie, czy kupić lepiej zablokowaną rske czy odblokowaną? ile kosztuje odblokowanie?
Dzięki za podpowiedzi. Wink też tak myślę, Apka o wiele bardziej mi się podoba i poza tym ma większe osiągi. Wink jeszcze raz dzięki !

Dzięki za podpowiedzi. Wink też tak myślę, Apka o wiele bardziej mi się podoba i poza tym ma większe osiągi. Wink jeszcze raz dzięki !
-
Janko234 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm