[Aktualności] Maksi skuter Honda Integra 700 ccm -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Maksi skuter Honda Integra 700 ccm -...
Dyskusja na temat: Maksi skuter Honda Integra 700 ccm - spalanie 3,7 litra!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maksi skuter Honda Integra 700 ccm - spalanie 3,7 litra!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maksi skuter Honda Integra 700 ccm - spalanie 3,7 litra!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A co to ma wspólnego ze skuterem? Motocykl ze schowanym pod plastikiem blokiem silnika i skuterowym siedzeniem.<br><hr>electro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"kiblową" pozycje i brak koniecznosci zmiany biegow.<br><hr>wlasnie toKomentatorzy napisał(a):A co to ma wspólnego ze skuterem? Motocykl ze schowanym pod plastikiem blokiem silnika i skuterowym siedzeniem.<br><hr>electro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kurde, ja wszystko rozumiem. To pewnie będzie całkiem fajny sprzęt, ale... kto jej zrobił ten kozi ryj?<br><hr>Esteta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Napewno jest wygodny, ekonomiczny...
Ale wygląd, brak możliwości prawdziwej zmiany biegów jak i pozycja to dno.
Moim zdaniem lepiej kupić turystyka...<br><hr>sznajder
Ale wygląd, brak możliwości prawdziwej zmiany biegów jak i pozycja to dno.
Moim zdaniem lepiej kupić turystyka...<br><hr>sznajder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W skrzyni DCT mozna zmieniac biegi, skrzynia ta oferuje mozliwośc zmiany automatycznej w trybach drogowych i sportowych wg algorytmów uwzgledniajacych styl dotychczasowej jazdy kierowcy. ALE TAKZE MOZLIWOSC ZMIANY TRYBU PRACY NA SEKWECJE STEROWANA MANUALNIE, tryby można zmieniac podczas jazdy. Niektórzy z forumowiczów mogli skorzystac z jazdy testowej np VFR1200 i zapoznac się z działaniem takiej skrzyni biegów. Ja taką okazje miałem i zapewniam że nie ma to nic wspólnego z jazdą na skuterze chocby nie wiem jak dużym. Co do podobieństw do skutera to nie znam zbyt wiele skuterów z kołani 17 cali z oponami sportowo turystycznymi, do tego pożądne zawieszenie przednie i solidny wachacz, no i soldna wysoko poprowadzona wysoko aluminiowa rama. No cóż wygodne siedzenie i duże owiewki to jest to o co ostatnio klienci najczesciej pytaja awiec dostana to co lubią <br><hr>MCS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pojeździj GP 800 i jestem ciekaw Twojego zdania pozdrawiam<br><hr>UgaKomentatorzy napisał(a):W skrzyni DCT mozna zmieniac biegi, skrzynia ta oferuje mozliwośc zmiany automatycznej w trybach drogowych i sportowych wg algorytmów uwzgledniajacych styl dotychczasowej jazdy kierowcy. ALE TAKZE MOZLIWOSC ZMIANY TRYBU PRACY NA SEKWECJE STEROWANA MANUALNIE, tryby można zmieniac podczas jazdy. Niektórzy z forumowiczów mogli skorzystac z jazdy testowej np VFR1200 i zapoznac się z działaniem takiej skrzyni biegów. Ja taką okazje miałem i zapewniam że nie ma to nic wspólnego z jazdą na skuterze chocby nie wiem jak dużym. Co do podobieństw do skutera to nie znam zbyt wiele skuterów z kołani 17 cali z oponami sportowo turystycznymi, do tego pożądne zawieszenie przednie i solidny wachacz, no i soldna wysoko poprowadzona wysoko aluminiowa rama. No cóż wygodne siedzenie i duże owiewki to jest to o co ostatnio klienci najczesciej pytaja awiec dostana to co lubią <br><hr>MCS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny sprzęcik i wygląd również rewelacyjny. Dobrze, że automat. Motocykle kompletnie nie nadają się na miasto. Dużo palą, trzeba się namachać nogą i ręką przy zmianie biegów i nie mieszczą się między autami z taką swobodą jak skutery. Generalnie komfort żaden. Każdy normalny człowiek do miasta kupuje skuter (ale nie myślę tu o chińskim badziewiu !). Wystarczy pojechać do Włoch, Hiszpanii czy Anglii i zobaczyć czy jest tam więcej skuterów czy motocykli
Motocykl to przeżytek. Wielki i ciężki. A ścigacze to już w ogóle najszkaradniejsze co może być...Nie wiem po co coś takiego - chyba wyłącznie do jazdy po torze wyścigowym...<br><hr>lelek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości