[Aktualności] Dziewczyny i motocykle nieco inaczej
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dziewczyny i motocykle nieco inaczej
Dyskusja na temat: Dziewczyny i motocykle nieco inaczej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dziewczyny i motocykle nieco inaczej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dziewczyny i motocykle nieco inaczej
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ja nie mam nic przeciwko przebierającym się TAKIM kobietomKomentatorzy napisał(a):Owy filmik mógłby mieć ok 40 sekund, reszta to wygłupy i przebieranie się...<br><hr>GSFBandit<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i to przebieranie sie jest najlepszeKomentatorzy napisał(a):Owy filmik mógłby mieć ok 40 sekund, reszta to wygłupy i przebieranie się...<br><hr>GSFBandit<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie pierd***.... ja sie zakochalem<br><hr>grohKomentatorzy napisał(a):Owy filmik mógłby mieć ok 40 sekund, reszta to wygłupy i przebieranie się...<br><hr>GSFBandit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a gdzie nasze Polki ? przeciez też nieżle dają do pieca , szkoda że ich nie promujecie
((<br><hr>ania

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Więcej przebierania niż jeżdżenia. Widziałem ostatnio małpę, co jeździła, więc nic dziwnego, że dziewczyny jeżdżą. Ale przebieranie było jednak lepsze.<br><hr>neste
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Męska szowinistyczna świnia. Chociaż z drugiej strony - trudno się nie zgodzićKomentatorzy napisał(a):Więcej przebierania niż jeżdżenia. Widziałem ostatnio małpę, co jeździła, więc nic dziwnego, że dziewczyny jeżdżą. Ale przebieranie było jednak lepsze.<br><hr>neste<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znaczy generalnie to ja mam kumpla który na rowerze skacze podobnie i nie pier... sie tak długo z przebieraniem.<br><hr>SykopsonKomentatorzy napisał(a):Więcej przebierania niż jeżdżenia. Widziałem ostatnio małpę, co jeździła, więc nic dziwnego, że dziewczyny jeżdżą. Ale przebieranie było jednak lepsze.<br><hr>neste<br>Komentatorzy napisał(a):Męska szowinistyczna świnia. Chociaż z drugiej strony - trudno się nie zgodzić<br><hr>Tony600<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak dla mnie lux ;d dziewczyny bawią się tym choć stereotyp mówi, że to zabawa raczej dla płci przeciwnej.
PS: muszę znaleźć taką dziewczynę,
zje.... sprawa. Randka na motorach do późnej nocy no i kolacja przy świecach... zapłonowych xdddd<br><hr>Xart
zje.... sprawa. Randka na motorach do późnej nocy no i kolacja przy świecach... zapłonowych xdddd<br><hr>Xart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
owy filmik mógłby być krótszy lecz nie jest ponieważ dziewczyny bawią się tym co robią, a nie nagrywają suchy filmik jak przejeżdża odcinek w jak najkrótszym czasie.<br><hr>xartKomentatorzy napisał(a):Owy filmik mógłby mieć ok 40 sekund, reszta to wygłupy i przebieranie się...<br><hr>GSFBandit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sama jeżdżę, KOCHAM TO
Ja akurat dosiadam Ninje, ale to bez znaczenia czy jeździmy po drogach czy bezdrożach - tak czy inaczej to niewyobrażalna przyjemnosć. Dnie czy noce.... nocami czasem nawet fajniej
Dziewczynki z filmu zdecydowanie dają radę i oby nas było więcej.... szacun
Ja nadal jeżdzę i aż śnieg nie spadnie będę jeździła - ktoś ma ochotę się przyłaczyć? Zapraszam serdecznie - to zawsze raźniej
Pozdrawiam i szerokości życzę
<br><hr>Kinga

Ja nadal jeżdzę i aż śnieg nie spadnie będę jeździła - ktoś ma ochotę się przyłaczyć? Zapraszam serdecznie - to zawsze raźniej

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cały bajer jest w tym przebieraniu. Ktoś Was wykastrował czy co ?<br><hr>teteKomentatorzy napisał(a):Więcej przebierania niż jeżdżenia. Widziałem ostatnio małpę, co jeździła, więc nic dziwnego, że dziewczyny jeżdżą. Ale przebieranie było jednak lepsze.<br><hr>neste<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a gdzie jeździsz? pzdrKomentatorzy napisał(a):Sama jeżdżę, KOCHAM TOJa akurat dosiadam Ninje, ale to bez znaczenia czy jeździmy po drogach czy bezdrożach - tak czy inaczej to niewyobrażalna przyjemnosć. Dnie czy noce.... nocami czasem nawet fajniej
Dziewczynki z filmu zdecydowanie dają radę i oby nas było więcej.... szacun
Ja nadal jeżdzę i aż śnieg nie spadnie będę jeździła - ktoś ma ochotę się przyłaczyć? Zapraszam serdecznie - to zawsze raźniejPozdrawiam i szerokości życzę
<br><hr>Kinga<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie wiem, filmik fajny, dziewczyny się bawią swoim hobby, spoko, jazdy nie ma za dużo niestety..
rozumiem, że te przytyki i nieprzychylne komentarze to przez ich brak skromności?
jakby były skromne, ten filmik byłby nudny i nikt by go nie obejrzał
bez większych emocji stwierdzam, że pozytywny
a przebieranie dla panów myślę, że dość emocjonujące
dziewczyny, czy ktoś jeździ w terenie w okolicach Wawy? jak coś --> pw<br><hr>Kate.
rozumiem, że te przytyki i nieprzychylne komentarze to przez ich brak skromności?

bez większych emocji stwierdzam, że pozytywny
a przebieranie dla panów myślę, że dość emocjonujące

dziewczyny, czy ktoś jeździ w terenie w okolicach Wawy? jak coś --> pw<br><hr>Kate.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W moim przykładzie było kolorowo tylko na początku, zrobiłam prawko, później poznałam chłopaka, który też lubił motocykle, kupiłam swój - Kawke er6n, po czym on stwierdził, że nie będę jeździła, bo się o mnie martwi i do dzisiaj ten temat kończy się zawsze mega kłótnią! W tym roku bierzemy ślub, dodam, że motoru już nie mam, ale nie odpuszczę swoich marzeń i kiedyś na pewno zakupię jakieś cudeńkoKomentatorzy napisał(a):jak dla mnie lux ;d dziewczyny bawią się tym choć stereotyp mówi, że to zabawa raczej dla płci przeciwnej.
zje.... sprawa. Randka na motorach do późnej nocy no i kolacja przy świecach... zapłonowych xdddd<br><hr>Xart<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości