Brak iskry pomocy!!
• Strona 1 z 1
Brak iskry pomocy!!
Witam w mojej CBR 954 nie ma iskry. Zagotowało mi akumulator, wszystkie kostki sprawdzone, impulsator oraz czujnik rozrządu, cewko fajki ok. wiec pozostało tylko wymienić moduł kupiłem i nadal jest to samo nie ma iskry, a co najdziwniejsze jak odłączę impulsator lub czujnik rozrządu to nie wywala mi błędu a przy reszcie jak odłączę to błąd wyskakuje. pomocy bo juz nie mam siły i pojęcia co to może być. pozdrawiam
CBR 954
- PawlusW
- Świeżak
954 wersja europejska czy USA ?
Jeśli wersja EU to ma HISS i bez kpl.: kluczyk stacyjka i ECU nie uruchomisz, jeśli USA to nie ma takich zmartwień.
Pozostaje poszukać elektryka lub elektronika motocyklowego który szybko powinien zdiagnozować usterkę.
Niestety wszelkie elektryczne usterki wymagają sprzętu oraz doświadczenia.
P.S. SkÄ…d jesteÅ› ?
Jeśli wersja EU to ma HISS i bez kpl.: kluczyk stacyjka i ECU nie uruchomisz, jeśli USA to nie ma takich zmartwień.
Pozostaje poszukać elektryka lub elektronika motocyklowego który szybko powinien zdiagnozować usterkę.
Niestety wszelkie elektryczne usterki wymagają sprzętu oraz doświadczenia.
P.S. SkÄ…d jesteÅ› ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
To coÅ› z napisem HISS przy stacyjce to Antena.
Spróbuj poszukać schematu elektrycznego, posprawdzaj bezpieczniki, przełączniki, punkty masowe, kostki (złączki) oraz przekaźniki.
Spróbuj poszukać schematu elektrycznego, posprawdzaj bezpieczniki, przełączniki, punkty masowe, kostki (złączki) oraz przekaźniki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości