Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Endurocross kobiet - porażka, czy...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Endurocross kobiet - porażka, czy...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2011, 23:08

Komentatorzy napisał(a):Panie Jędrzejak,wsiądź Pan sobie na enduro,wjedz na trasę enduro cross i zobaczymy gdzie Pan zajedziesz....O ile pierwsza belką nie nabijesz sobie Pan juz siniaków

Nie masz pojęcia widać o czym Pan PISZESZ więc przestań Pan pierdzielić głupoty.Najlepiej zza klawiaturki kogoś zjechać zamiast samemu się pokazać..

JesteÅ› Pan LESZCZ i tyle w temacie...<br><hr>tao<br>
Ja jeżdżę na enduro i co z tego?

Autor nikogo nie wyśmiewa, a niektórzy się obrażają jak małe dzieci. Trochę dystansu...

Prawdą jest, że to jest X-games a nie nauka jazdy! Dziewczyny powinny coś reprezentować na takich zawodach, a wyglądają jakby pierwszy raz jechały na enduro. Przez to zrobił się kabaret. <br><hr>jan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2011, 23:35

Komentatorzy napisał(a):Panie Jędrzejak,wsiądź Pan sobie na enduro,wjedz na trasę enduro cross i zobaczymy gdzie Pan zajedziesz....O ile pierwsza belką nie nabijesz sobie Pan juz siniaków

Nie masz pojęcia widać o czym Pan PISZESZ więc przestań Pan pierdzielić głupoty.Najlepiej zza klawiaturki kogoś zjechać zamiast samemu się pokazać..

JesteÅ› Pan LESZCZ i tyle w temacie...<br><hr>tao<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja jeżdżę na enduro i co z tego?

Autor nikogo nie wyśmiewa, a niektórzy się obrażają jak małe dzieci. Trochę dystansu...

Prawdą jest, że to jest X-games a nie nauka jazdy! Dziewczyny powinny coś reprezentować na takich zawodach, a wyglądają jakby pierwszy raz jechały na enduro. Przez to zrobił się kabaret. <br><hr>jan<br>
Jestem kobietÄ…, motocyklistkÄ… i jestem, niestety, tego samego zdania, co jan(:
Ale zastanawiam się, czy organizatorzy dopasowali stopień trudności do możliwości zawodniczek, czy może odwrotnie - puścili je po wyscigach meżczyzn na ten sam tor??
Bo żeby wszystkie miały trudności???<br><hr>jagoda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 05:12

wybraliście tylko fragment w ktorym sa pokazane upadki. A ogladaliscie enduro facetów na x games??? z tego wynika że też jeżdża jak baby bo sie przewracali. Zobaczcie ten filmik z x games z dziewczynami w kategorii moto x <a href="http://www.youtube.com/results?search_query=x+games+women+motox&aq=f" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/results?search_query=x+games+women+motox&aq=f</a>
takiego whipa to w polsce moze zrobi tylu zawodników że mozna ich policzyc na palcach.<br><hr>mxfun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 08:13

Gdyby na mecie zaaranżować małą kuchnię z garnkami i patelniami, na pewno by tak nie przewracały, jechałyby prosto do swojego przeznaczenia.<br><hr>Dżejson
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 08:34

Wniosek z tego wszystkiego jest jeden, kobiety siÄ™ nie nadajÄ… do motocykli :) <br><hr>sh5
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 08:35

Komentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie, nie jest, a osobiste docinki zostaw na wieczór przy piwie. Czy widzisz gdzieś tam chociaż aluzje do tego, że "my/ja zrobię to lepiej"? Napisałeś o pokorze i szacunku, ale zdania w tekście na ten temat już nie zauważyłeś?

Radziłbym przeczytać jeszcze raz, ale z chłodniejszą głową. Miłej jazdy enduro. <br><hr>PiotrJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Artykuł ma wydźwięk prześmiewczy, już sam tytuł o tym świadczy. Cel osiągnięty. O tym świadczą już komentarze panów o kobietach, co to nadają się tylko do żelazka itp. Możliwe, że ktoś nawet poczuł się bardziej męski. Nic tylko pogratulować<br><hr>tt<br>
Warto sobie uświadomić że portal Ścigacz.pl tworzony jest przez kilku chłopaczków o światopoglądzie przeciętnego bywalca zlotów motocyklowych. Przeciętny bywalec zlotów motocyklowych zazwyczaj jest pijany, wiecznie pokrzywdzony że kierowcy puszek zajeżdżają mu drogę i że przepisy są złe, zawsze jeździ najlepiej ze wszystkich, zawsze chce uchodzić za dawcę nerek, straceńca i wariata, ale nie chce być z tego tytułu dyskryminowany i zawsze uważa kobiety za stworzenia które posiadają duże cycki, nie mają charakteru i podają piwo oraz nie nadają się na prowadzenie maszyn, którymi jeżdżą faceci (bo to umniejszałoby ich męskość). Szkoda tylko że żaden szanujący się posiadacz ścigacza nie zagląda na syfiaste zloty, a jedyne co robi to za***rdala po okolicznych winklach czy torach i nie dorabia do tego żadnej ideologii. Zastanawiam się zatem skąd ta nazwa Ścigacz.pl?<br><hr>Dżejson
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 09:32

Komentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie, nie jest, a osobiste docinki zostaw na wieczór przy piwie. Czy widzisz gdzieś tam chociaż aluzje do tego, że "my/ja zrobię to lepiej"? Napisałeś o pokorze i szacunku, ale zdania w tekście na ten temat już nie zauważyłeś?

Radziłbym przeczytać jeszcze raz, ale z chłodniejszą głową. Miłej jazdy enduro. <br><hr>PiotrJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Artykuł ma wydźwięk prześmiewczy, już sam tytuł o tym świadczy. Cel osiągnięty. O tym świadczą już komentarze panów o kobietach, co to nadają się tylko do żelazka itp. Możliwe, że ktoś nawet poczuł się bardziej męski. Nic tylko pogratulować<br><hr>tt<br>
Komentatorzy napisał(a):Warto sobie uświadomić że portal Ścigacz.pl tworzony jest przez kilku chłopaczków o światopoglądzie przeciętnego bywalca zlotów motocyklowych. Przeciętny bywalec zlotów motocyklowych zazwyczaj jest pijany, wiecznie pokrzywdzony że kierowcy puszek zajeżdżają mu drogę i że przepisy są złe, zawsze jeździ najlepiej ze wszystkich, zawsze chce uchodzić za dawcę nerek, straceńca i wariata, ale nie chce być z tego tytułu dyskryminowany i zawsze uważa kobiety za stworzenia które posiadają duże cycki, nie mają charakteru i podają piwo oraz nie nadają się na prowadzenie maszyn, którymi jeżdżą faceci (bo to umniejszałoby ich męskość). Szkoda tylko że żaden szanujący się posiadacz ścigacza nie zagląda na syfiaste zloty, a jedyne co robi to za***rdala po okolicznych winklach czy torach i nie dorabia do tego żadnej ideologii. Zastanawiam się zatem skąd ta nazwa Ścigacz.pl?<br><hr>Dżejson<br>
Niestety ale powyższy opis nie pasuje do ŻADNEGO z redaktorów :) i znów pudło. Ach ta zazdrość :P <br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 09:56

Za nim skomentujecie, że kobiety nadają się tylko do garów obejrzyjcie filmik z el. facetów.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6T-PXiwpN-k&feature=relmfu" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=6T-PXiwpN-k&feature=relmfu</a>
Jakoś na tym samym torze nie latają w powietrzu jak supermeni. Czy ten filmik redakcja też podpisze kabaret...?
Na deser proponuję finał pań <a href="http://www.youtube.com/watch?v=qw2DwKRRhCg" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=qw2DwKRRhCg</a> <br><hr>JJ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem kobieta może, a i tak jest to niebezpieczne, wsiadać na miejsce pasażera. Wiozłem kiedyś laske, która w zakrętach przechylała się w przeciwną stronę. I to ma umieć jeździć samemu?! Błagam.<br><hr>Wata Fuck<br>
no to możesz mieć kozaku pretensje tylko do siebie, przed zabraniem plecaka należy udzielić krótkiego acz istotnego szkolenia o zachowaniu się pasażera na moto, pewnie go nie udzieliłeś i teraz się dziwisz...?<br><hr>tak jest panie kapitanie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem kobieta może, a i tak jest to niebezpieczne, wsiadać na miejsce pasażera. Wiozłem kiedyś laske, która w zakrętach przechylała się w przeciwną stronę. I to ma umieć jeździć samemu?! Błagam.<br><hr>Wata Fuck<br>
no to możesz mieć kozaku pretensje tylko do siebie, przed zabraniem plecaka należy udzielić krótkiego acz istotnego szkolenia o zachowaniu się pasażera na moto, pewnie go nie udzieliłeś i teraz się dziwisz...?<br><hr>tak jest panie kapitanie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2011, 10:39

Wielki szacunek dla Pań które potrafią wystartować w takich zawodach tak samo jak w zawodach MX czy Enduro . Komentarze typu do garów piszą pewnie pantofle co anonimowo wylewają swoje żale na necie eh wstyd :/<br><hr>Rezi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/8/2011, 09:08

Dziewczyny jeśli znajdzie się grupa odważnych motocyklistek to jestem gotowy wmontować taki pokaz w Polsce 10 12 2011 w Atlas Arenie .<br><hr>Andrzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2011, 09:21

Super !<br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/11/2011, 12:59

I jak z tymi dziewczynami ?? Są chętne na start? Będzie przejazd kobiet po tej trasie?<br><hr>Anusia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê