[Aktualności] X runda MotoGP - najlepsze momenty z...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] X runda MotoGP - najlepsze momenty z...
Dyskusja na temat: X runda MotoGP - najlepsze momenty z Laguna Seca
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
X runda MotoGP - najlepsze momenty z Laguna Seca
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
X runda MotoGP - najlepsze momenty z Laguna Seca
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Panowie jak to jest Stoner ogarniał Ducati z niezłym skutkiem a Rossi ma wieczne problemy to nerwowy przód to tył a może Rossi się już wypalił?<br><hr>Birol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ogladądam Moto GP kiedy tylko czas pozwala i nie mogę się nadziwić gdy patrzę na postawę Rossiego. Też mam wrażenie jakby się wypalił. Szkoda..<br><hr>_Anonim_Komentatorzy napisał(a):Panowie jak to jest Stoner ogarniał Ducati z niezłym skutkiem a Rossi ma wieczne problemy to nerwowy przód to tył a może Rossi się już wypalił?<br><hr>Birol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PanowieKomentatorzy napisał(a):Panowie jak to jest Stoner ogarniał Ducati z niezłym skutkiem a Rossi ma wieczne problemy to nerwowy przód to tył a może Rossi się już wypalił?<br><hr>Birol<br>Komentatorzy napisał(a):Ogladądam Moto GP kiedy tylko czas pozwala i nie mogę się nadziwić gdy patrzę na postawę Rossiego. Też mam wrażenie jakby się wypalił. Szkoda..<br><hr>_Anonim_<br>
VR sie nie wypalił, ale pierwszy raz w karierze nie ma idelanego (czytaj najłatwiejszego do prowadzenia) motocykla.
<br><hr>Danny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
''to video jest dostepne wylacznie dla uzytkowniko w Polsce!'' wykrzniknik jest, ale jakies przepraszamy czy cos....
;(<br><hr>pozdro750
;(<br><hr>pozdro750
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 24 gości