Honda CBR600RR - znalazlem ciekawe ogloszenie - co powiecie?
• Strona 1 z 1
Honda CBR600RR - znalazlem ciekawe ogloszenie - co powiecie?
Link: http://otomoto.pl/honda-cbr-600-rr-M2739449.html
To malowanie jest orginalne dla modelu z tego roku ?
Nie znam sie za bardzo na motorach.. kilka razy jezdzilem ale jestem zdecydowany na taką honde - szukam motoru do jazdy po miescie i na trasy ok 100km. Tak to jeżdze dosc szybkimi autami ;p ale wiem ze to co innego;p tylko w aucie potrafie ocenic przebieg, czy bylo auto bite itd a motoru nigdy nie kupowalem dla siebie.
stad pytanie na co byscie w tym konkretnym ogloszeniu zwrócili uwage?
jak oceniacie przebieg ? (bo czytam na forach roznych i nie wiem czy ten przebieg jest duzy dla tego rocznika czy nie). bo ja autem robie ponad 15tys rocznie, motorem na pewno bd robil mniej.
pozdro wartiaty !!
To malowanie jest orginalne dla modelu z tego roku ?
Nie znam sie za bardzo na motorach.. kilka razy jezdzilem ale jestem zdecydowany na taką honde - szukam motoru do jazdy po miescie i na trasy ok 100km. Tak to jeżdze dosc szybkimi autami ;p ale wiem ze to co innego;p tylko w aucie potrafie ocenic przebieg, czy bylo auto bite itd a motoru nigdy nie kupowalem dla siebie.
stad pytanie na co byscie w tym konkretnym ogloszeniu zwrócili uwage?
jak oceniacie przebieg ? (bo czytam na forach roznych i nie wiem czy ten przebieg jest duzy dla tego rocznika czy nie). bo ja autem robie ponad 15tys rocznie, motorem na pewno bd robil mniej.
pozdro wartiaty !!

-
Mathew8 - Świeżak
Tez znawca nie jestem, ale pomysl. Motor ma 6 lat, przebieg podobno 27 000km czyli 27 na 6 i wychodzi roczny przebieg rzedu 4500 km, czyli calkiem realny. Wazne jest jednak to jak jest utrzymany, bo w supersportach wszystko sie zuzywa szybciej. Np taki lancuch powinien byc smarowany co 600km. A co do malowania to sprawdz kilka stron internetowych, napewno znajdziesz informacje na temat malowania poszczegolnych rocznikow
- pietrek7557
- Bywalec
Witam, byłem w tej firmie 3tygodnie temu. Szczerze przy każdym moto było coś nie tak. Np. Suzuki GSR, który mają w ofercie nawet nie chciało mi się przy nim "kucnąć" ( z daleka widać: siedzenie od starego modelu, lusterka od starego modelu bo tańsze!, moto malowane, naklejki na bak zamienniki z allegro najtańsze w dodatku krzywo naklejone) w skrócie robiony na sztuke.
Poszukaj na forum gdzieś czytałem o tym komisie, że klient zakupił bodajże dragstara, mieli mu go przygotować do sezonu, źle filtr oleju zamontowali silnik padł i kupujący został z problemem - coś w tym stylu nie pamiętam historii dokładnie.
A co do moto: Wg mnie moto raczej było malowane, lakier wygląda jak nowy, a od strony siedziska nie ma na baku tankpad-a. Przy tym przebiegu to bak w tym miejscu powinien być choć trochę wytarty, po drugie raczej każdy użytkownik moto ma naklejony tankpad, poprzedni właściciel zainwestował w sportowy wydech i zabrakło mu na tankpada;) Jak nie masz daleko lub będziesz przeazdem to może warto podjechać, na żywo na pewno zobaczysz czy malowany i może nie jest zła sztuka. Koniecznie oględziny z kimś kto ma "jakieś" pojęcie:). Zwróć uwagi na lagi felgi półki itd. Na temat właściciela nie będę się wypowiadał na pewno znajdziesz masę opinii:) pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupie wymarzonej cbrki
Poszukaj na forum gdzieś czytałem o tym komisie, że klient zakupił bodajże dragstara, mieli mu go przygotować do sezonu, źle filtr oleju zamontowali silnik padł i kupujący został z problemem - coś w tym stylu nie pamiętam historii dokładnie.
A co do moto: Wg mnie moto raczej było malowane, lakier wygląda jak nowy, a od strony siedziska nie ma na baku tankpad-a. Przy tym przebiegu to bak w tym miejscu powinien być choć trochę wytarty, po drugie raczej każdy użytkownik moto ma naklejony tankpad, poprzedni właściciel zainwestował w sportowy wydech i zabrakło mu na tankpada;) Jak nie masz daleko lub będziesz przeazdem to może warto podjechać, na żywo na pewno zobaczysz czy malowany i może nie jest zła sztuka. Koniecznie oględziny z kimś kto ma "jakieś" pojęcie:). Zwróć uwagi na lagi felgi półki itd. Na temat właściciela nie będę się wypowiadał na pewno znajdziesz masę opinii:) pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupie wymarzonej cbrki
- kasssek
- Świeżak
no przebieg wydaje sie realny.
no mam znajomego ktory sprowadzal motorki i sam skladal wiec on pojecie ma. do wawy w symie jakies 400km ;p ale luzik ;p
co do Moto motion to sa mieszane opinie;/ nie chcialbym kupic motoru ktory byl po jakichs przejsciach i bd musial jeszcze duzo do niego doinwestowac oprocz oczywistych rzeczy ktore sie zuzywaja;/ tym bardziej ze sprzedaje furke zeby kupic motor.
jest ktos moze z wawy zeby skoczyl tam i wypowiedzial sie na temat tej hondy?
no mam znajomego ktory sprowadzal motorki i sam skladal wiec on pojecie ma. do wawy w symie jakies 400km ;p ale luzik ;p
co do Moto motion to sa mieszane opinie;/ nie chcialbym kupic motoru ktory byl po jakichs przejsciach i bd musial jeszcze duzo do niego doinwestowac oprocz oczywistych rzeczy ktore sie zuzywaja;/ tym bardziej ze sprzedaje furke zeby kupic motor.
jest ktos moze z wawy zeby skoczyl tam i wypowiedzial sie na temat tej hondy?
GSXRRRRRRRRRRRRR
-
Mathew8 - Świeżak
zobacz na pług i porównaj
lakier czarny i czerwone naklejki z reszta - kompletnie nie pasujÄ… do siebie
lakier czarny i czerwone naklejki z reszta - kompletnie nie pasujÄ… do siebie
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
pomijając, że malowana cała i to raczej z uwagi na potrzebę klejenia owiewek to jeszcze po lewej stronie jakiś ślad na ramie. UWAŻNIE sprawdźcie czy nigdzie nie jest podgieta lub czy na jakiejś cześci nie ma śladów po dzwonie lub szlifie. Poza tym jak bedzie paliła łądnie i jechała prosto po puszczeniu kiery i podczas mocnego hamowania to można brać. Te motocykle idą jak po sznurku. Opony dobre i w dobrym stanie.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
Mathew8 - Świeżak
cały malowany poza bakiem. Pytanie dlaczego BO JEST BEZWYPADKOWY niby...
tak powinien wygladać:

tak powinien wygladać:

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
Mathew8 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):nawet bym sie nie fatygowal po ta CBR...
No i ja

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
- niutek1202
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości