Proglem z numerem ramy yamaha
• Strona 1 z 1
Proglem z numerem ramy yamaha
Witam mam problem kupiłem ya-maszke yz 250 i nie mam numerów czy ktoś może mi pomoc doradzić z góry dziękuje
- pinas6
- Świeżak
Ale powiedz mi co mamy Ci doradzić? Nawet nie napisałeś w czym problem.
A tak ogólnie nauczka dla innych, którzy planują coś kupić, może cholerka sprawdzajcie podstawowe rzeczy a nie potem na forum problem taki i co ktoś ma wyczarować?
A tak ogólnie nauczka dla innych, którzy planują coś kupić, może cholerka sprawdzajcie podstawowe rzeczy a nie potem na forum problem taki i co ktoś ma wyczarować?
-
Mafinos - Świeżak
numer ramy powinien byc na głowce ramy po prawej stronie. jezeli nie ma nic. to zobacz czy rama nie była malowana. bo moze pod warstwą lakieru są numery. jak nie ma i widac ślady szlifowania - gratuluje kupiłeś moto kradziony
nie koniecznie od niedawna równie dobrze mozesz byc jego którymstam włascicielem

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie ma mozliwosci. jak pospawane to juz nie dojdziesz bo wątpie żeby szlifujac spaw numery sie ukazały magicznie
musisz dojsc jaki to rocznik dokładnie i pod rocznik zamawiac częsci

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jak kurde pospawane ? Co Ty kupiłeś??
Nie rozumiem jednej rzeczy, czy Ty w ogóle go nie oglądałeś przed kupnem?
Nie rozumiem jednej rzeczy, czy Ty w ogóle go nie oglądałeś przed kupnem?
-
Mafinos - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
szukaj modelu pod wygląd. np na bikepics. tam masz rocznikowo podane. podpasuj pod swojego. i na ten rok kupuj częsci. ja jeszcze nigdy przez numer ramy nie kupowałem. zawsze pod rocznik i wszystko dostałem co trzeba. a co do numerów nie przejmuj sie tez kiedys kupiłem z zeszlifowanymi 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
No to masz odpowiedź. Ale na przyszłość edytuj posty i sprawdzaj samemu trochę a nie od razu posty itp. chodź problem dość nie typowy mimo to daj jeszcze foty tego spawu 

-
Mafinos - Świeżak
yz 250 proglem z numerem
Zdiecia spawu juz sa tylko musze zgrac:) mam jescze pytanie bo juz nie daje rady szuka i wogule .. ja zobaczyc numer ramy na tej stronce http://www.kawasakipartshouse.com/
bo w salonach i niektórych sklepach chca numer ramy i lipa .ale jak muwilem dzwonilem do gopscia i podal mi rok z numerów silnika i czy jak bym podal numer ramy od inej yamaszki z tym samym rokiem czy bendzie dobrz czy nie? pomózcie

- pinas6
- Świeżak
jeżeli bedzie to sztuka na tę samą część świata oraz takich samych parametrów co do joty to bedzie dobrze 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
a papiery masz w ogole od tego? w papierach masz numery ramy do zakupu czesci potrzebne sa te pierwsze literki i cyfry badz odwrotnie calego numeru nie potrzebujesz np do mojej hondy jak cos zamawialem to potrzebowalem tylko poczatek numerow w moim przypadku SC57 dalszy numer nie potrzebny byl nie musialem spisywac z ramy tylko w dowodzie rejestracyjnym jest
-
sonycbr77 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości