[Aktualności] Angrip - uchwyt dla pasażera na bak
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Angrip - uchwyt dla pasażera na bak
Dyskusja na temat: Angrip - uchwyt dla pasażera na bak
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Angrip - uchwyt dla pasażera na bak
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Angrip - uchwyt dla pasażera na bak
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie jestem fanem tych uchwytów. Jednak porównując nasz produkt do tych wystających zachodnich, polski jest ekstra! Gratuluję i życze powodzenia<br><hr>Polaczeq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Duo drive 480 zł i kastracja gwarantowana:)
Tankgrip jest równie ciekawy ale kosztuje 1600;)
Kolego asdf jak zrobisz tańszy uchwyt to na pewno kupię a tymczasem zamawiam angripa:) rewelacyjne rozwiazanie gratuluje pomysłu.
A zdjęcia rzeczywiście kozackie;d<br><hr>Gsxr1000
Kolego asdf jak zrobisz tańszy uchwyt to na pewno kupię a tymczasem zamawiam angripa:) rewelacyjne rozwiazanie gratuluje pomysłu.
A zdjęcia rzeczywiście kozackie;d<br><hr>Gsxr1000
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakoś do mnie to nie przemawia z dwóch powodów.
1. Niefortunna wywrotka i obydwa uchwyty ma się w miejscu połamanych żeber.
2. Zwrot pieniędzy w przypadku braku satysfakcji, wszystko ok ale dziury w baku zostają...<br><hr>sceptyczny
2. Zwrot pieniędzy w przypadku braku satysfakcji, wszystko ok ale dziury w baku zostają...<br><hr>sceptyczny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
odzyskaną kase masz na blacharza <br><hr>:PKomentatorzy napisał(a):Jakoś do mnie to nie przemawia z dwóch powodów.
2. Zwrot pieniędzy w przypadku braku satysfakcji, wszystko ok ale dziury w baku zostają...<br><hr>sceptyczny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wydaje mi się ze mocowany jest jako nakładka wlewu. Na dole (przy riderze) opiera się na tankpadzie i już. Nie dziurawisz baku. W porównaniu z duodrive wyglada lepiej i wydaje sie byc bardziej komfortowy. Aczkolwiek też nie jestem fanem takich uchwytów, pomysł wydaje się być trafiony <br><hr>pittiKomentatorzy napisał(a):Jakoś do mnie to nie przemawia z dwóch powodów.
2. Zwrot pieniędzy w przypadku braku satysfakcji, wszystko ok ale dziury w baku zostają...<br><hr>sceptyczny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawy uchwyt ale jakby nie patrzeć to podczas nieprzewidzianej sytuacji na drodze jest to kolejna wystająca część blisko tułowia. W porównaniu do podobnych tego typu rozwiązań jest dużo lepszy. Gratuluje pomysłu! Na całe szczęście mój plecaczek załapała motocyklowego bakcyla i dorobiła się własnych dwóch kółek <br><hr>darhaya
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Za drogo", "strasznie dużo" - wypowiedzi tego typu rozwalają mnie na łopatki. Co to się z tym narodem porobiło? Wszystko za drogo, każda cena niedobra...
Stać cię na motocykl wart co najmniej kilkanaście tysięcy i cztery czy pięć stówek za dodatek, który służył będzie latami to za drogo?
Jedno tankowanie plus weekendowy wypad za miasto z noclegiem i jedzeniem to nieraz tyle samo...
Najtańsze rozwiązanie - NIE JEŹDZIĆ!<br><hr>DarekF6C
Stać cię na motocykl wart co najmniej kilkanaście tysięcy i cztery czy pięć stówek za dodatek, który służył będzie latami to za drogo?
Jedno tankowanie plus weekendowy wypad za miasto z noclegiem i jedzeniem to nieraz tyle samo...
Najtańsze rozwiązanie - NIE JEŹDZIĆ!<br><hr>DarekF6C
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze gada, polać mu! Albo nie, bo "za drogo":P<br><hr>:)Komentatorzy napisał(a):"Za drogo", "strasznie dużo" - wypowiedzi tego typu rozwalają mnie na łopatki. Co to się z tym narodem porobiło? Wszystko za drogo, każda cena niedobra...
Najtańsze rozwiązanie - NIE JEŹDZIĆ!<br><hr>DarekF6C<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi się nie wydaje. Nie ma, żadnych dodatkowych modyfikacji baku. Wymieniasz krótkie śruby od wlewu na dłuższe i pod wlew dajesz uchwyt. Jeżeli chodzi o mocowanie poniżej to jest z przyklejonym jakby filcem, więc nie ma śladów po demontażu.Komentatorzy napisał(a):Jakoś do mnie to nie przemawia z dwóch powodów.
Pozdrawiam<br><hr>Użytkownik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe...widać, że znasz się na precyzyjnych odlewach, formach tworzonych specjalnie do tego typu rzeczy i związanych z tym kosztami. Wcale to nie wygląda tak kolorowo jak się wydaje, a do tego jeszcze trzeba doliczyć koszt usługi jeżeli ktoś nie ma własnej odlewni tylko zleca produkcję <br><hr>UżytkownikKomentatorzy napisał(a):400zł za uchwyt i kilka śrubek
1000% narzutu to strasznie dużo...<br><hr>asdf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Użytkownik? a nie czasem producent?<br><hr>hihihahaKomentatorzy napisał(a):400zł za uchwyt i kilka śrubek
1000% narzutu to strasznie dużo...<br><hr>asdf<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe...widać, że znasz się na precyzyjnych odlewach, formach tworzonych specjalnie do tego typu rzeczy i związanych z tym kosztami. Wcale to nie wygląda tak kolorowo jak się wydaje, a do tego jeszcze trzeba doliczyć koszt usługi jeżeli ktoś nie ma własnej odlewni tylko zleca produkcję <br><hr>Użytkownik <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zawsze mialem wielki dylemat co do tego typu rozwiazan ale to wydaje sie byc zupelnie bezpieczniejsze od tych zachodnich a na dodatek tansze no ale naszczescie mnie juz to nie dotyczy, moj plecaczek jezdzi juz na swojej f3 <br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od 4 lat mam duodrive i nie podzielam krytycznych opinii. Uchwyt jest po prostu genialny. Przykrecam go na 3 śrubkach. żeby go łatwo odkrecic w razie gdybym chciał poleżdzić szybciej, bez plecaka. Natomiast w ogóle nie zgadzam się z kolegą, który twierdzi, że to gilotyna. Jak jedziesz z pasażerem, masz zupełnie inną pozycję za kierownicą, no i oczywiście jeżdzisz wolniej i ostrożniej, więc jest naprawde małe prawdopodobieństwo, że sobie utniesz...<br><hr>maximusKomentatorzy napisał(a):Duo drive 480 zł i kastracja gwarantowana:)
A zdjęcia rzeczywiście kozackie;d<br><hr>Gsxr1000<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie fikuśne urządzenie musi być odlane pod ciśnieniem. Do takiego odlewu musi byc forma metalowa. Zrobienie jej to koszt około 15-25tyś.zł i to tylko na jeden rodzaj motocykla, a mamy kilka marek. Do tego np. SUZUKI czy KAWASAKI maja dwa rodzaje korka wlewu paliwa, bo są na 5 śrub i na 7 śrub. Dalej uważacie, że to drogo?<br><hr>maximus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości