Coś na początek z 2 kółkami...
• Strona 1 z 1
Coś na początek z 2 kółkami...
Witam.
Jestem w trakcie robienia prawa jazdy na motocykl lecz już teraz zastanawiam się nad kupnem motocykla.I tu zaczynają się schody, bowiem mam problem z doborem motocykla.
Moje doświadczenia to zaledwie- Simson s51,Suzuki katana(skuter),Obecnie Mz Etz 150 lecz chce zakupić coś większego.Na motocykl mam do wydania 6-8 tyś zł.Interesują mnie nakedy z racji tego, że motocykla będe używał głównie do miasta.Jestem dość wysoką osobą i niechciałbym wyglądać na motocyklu jak na jakiejś zabawce dlatego moje pytanie do was-JAKI MOTOCYKL MI MOŻECIE POLECIĆ.?Czekam na wasze wypowiedzi..
Pozdro!

-
mouseinthehouse - Świeżak
Jest nawet masa tematów dotyczących twoich przyszłych dwóch kółek
Założę się ,że nawet na 1 stronie.
Standardowo : gs 500 cb 500 er5, bandit 400 , xj600 itp.

Standardowo : gs 500 cb 500 er5, bandit 400 , xj600 itp.
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Jest przyczepiony temat jak pytać, a w nim link jakie maszyny polecane są na początek. Warto też prześledzić tematy z ostatniego tygodnia. Jakbyś wciąż miał wątpliwości to chętnie pomożemy.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Skuterem 5 tyś. km, Mz jezdze ciągle zrobiłem z 2 tyś. Wspomne że jestem osobą spokojną wiedzącą czego chce i nie bede mając już jakiś motocykl cisł go odrazu po czerwonym polu- bo nie o to tu chodzi.Naprzód trzeba się zaprzyjaznić, a dopiero pózniej odkrywać nowe horyzonty.

-
mouseinthehouse - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.