kawa zx6r lub inne cudo
• Strona 1 z 1
kawa zx6r lub inne cudo
Witam. Pare pytan mam odnoscie tego moto, planuje sie przesiasc na cos szybszego z kawy er6n 09r i wlasnie bardzo spodobala mi sie ninja zx6r, i tutaj zaczynaja sie schody - doslownie
wysztko przez niski wzrost [zawsze pod gorke;/] przeciez japonce to niskie ludzie motocykle tez japonskie a siedzenia wysokie heh. Wiec mysle o modelu z roku 08, 09 lub 10r w zaleznosci jaka oferte trafie. chcialbym przezanczyc na zakup tak 20-25tys.
W ogole jakies opinie o tym motocyklu ? Nic ciekawego nie znalezlem na necie o tym modelu z tych rocznikow - wszystko o starszych.
A co do jeszcze wzrostu i tej ZX6 to znalezlem dwie calkowicie sprzeczne opinie, jedna glosila ze osoby ponizej 170 nie powinny nawet na to moto patrzec, druga ze gosc ma 167cm i spokojnie daje rade.
I badz tu czlowieku madry.
Wiec jesli ten model jest stworzony nie dla mnie?
To co mozecie mi polecic dla mnie, kasa ta sama roczniki rowniez, moc od 100-...KM, minimum 600cm3.
Dziekuje za uwage
PS. wiem ze jets temat 'moto a wzrost' i przegladalem go, ale tam wiecej skuterow, komarkow, 125 i 250 niz prawdziwych maszyn

W ogole jakies opinie o tym motocyklu ? Nic ciekawego nie znalezlem na necie o tym modelu z tych rocznikow - wszystko o starszych.
A co do jeszcze wzrostu i tej ZX6 to znalezlem dwie calkowicie sprzeczne opinie, jedna glosila ze osoby ponizej 170 nie powinny nawet na to moto patrzec, druga ze gosc ma 167cm i spokojnie daje rade.
I badz tu czlowieku madry.
Wiec jesli ten model jest stworzony nie dla mnie?

To co mozecie mi polecic dla mnie, kasa ta sama roczniki rowniez, moc od 100-...KM, minimum 600cm3.
Dziekuje za uwage

PS. wiem ze jets temat 'moto a wzrost' i przegladalem go, ale tam wiecej skuterow, komarkow, 125 i 250 niz prawdziwych maszyn

Ostatnio edytowano 1/6/2011, 22:03 przez czolgerson, łącznie edytowano 1 raz
- czolgerson
- Świeżak
Jak chcesz wiedzieć, czy moto Ci pisane, najlepiej idź i się przejedź
Tyczy się to każdego moto, nikt Ci nie powie, żebyś kupował w ciemno. Jedni mają 170cm i nogi do szyi, drudzy natomiast przy 180 nie dosięgają do ziemi. Wszystko zależy od budowy ciała.

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
uniwersalna racja
ale majac jako takie rozeznanie mozna znacznie zawezic poszukiwanie 'tego jednego' hehe
swoja droga naprawde intryguje mnie ta sprawa z niskimi japoncami i wysokimi siedzeniami
kazdy motocykl mozna obnizyc? zx6r?

ale majac jako takie rozeznanie mozna znacznie zawezic poszukiwanie 'tego jednego' hehe
swoja droga naprawde intryguje mnie ta sprawa z niskimi japoncami i wysokimi siedzeniami

kazdy motocykl mozna obnizyc? zx6r?
- czolgerson
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości