jak to jest z tym kopniakiem i rozrusznikiem
• Strona 1 z 1
jak to jest z tym kopniakiem i rozrusznikiem
Otoz interesuje mnie czy w hondzie xr250 jest akumulator - ona ma tylko kopniak wiec zgaduje ze nie potrzebuje aku.
drugie pytanie mam yamahe ttr 250 ktora ma tylko rozrusznik . Mam pytanie czy jak wstawie kopniak bede potrzebowal akumulator czy kopniak bedzie dzialal bez akumulatora?
drugie pytanie mam yamahe ttr 250 ktora ma tylko rozrusznik . Mam pytanie czy jak wstawie kopniak bede potrzebowal akumulator czy kopniak bedzie dzialal bez akumulatora?
- koks
- Świeżak
Koks XR250 to nie stary komar w którym akumulatora nie potrzeba więc masz racje ZGADUJESZ i niestety błędnie.
lowlo Disle tez potrzebuja akumulatora do rozruchu chyba ze sporej górki i dobrego ładowania;) zreszta to samo jest z benzyniakami
lowlo Disle tez potrzebuja akumulatora do rozruchu chyba ze sporej górki i dobrego ładowania;) zreszta to samo jest z benzyniakami
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
dobra nie licząc tego, że i tak akumulator jest do zapłonu zapewne potrzebny, do świateł etc. ale jak masz zamiar WSTAWIĆ kopniak do motoru mającego tylko el.rozrusznik??!! na gwoździa go czy nie kumam...
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
michael napisał(a):dobra nie licząc tego, że i tak akumulator jest do zapłonu zapewne potrzebny, do świateł etc. ale jak masz zamiar WSTAWIĆ kopniak do motoru mającego tylko el.rozrusznik??!! na gwoździa go czy nie kumam...
michael ja tez nie mam pojecia jak tam sie montuje kopniak - moze chodzi zeby dac takiego kopa zeby moto na pych odpalil

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości