Gdzie najtańsze AC na motocykl?
• Strona 1 z 1
Gdzie najtańsze AC na motocykl?
Które towarzystwo oferuje najtańsze AC na motocykl przy maksymalnych zniżkach?
Oczywiście wysokość ubezpieczenia zależy od wielu czynników, ale gdzie generalnie najlepiej uderzać?
Jakbyście mogli to proszę o podanie wysokości Waszych składek na ubezpieczenie + wartość motocykla, chciałbym mieć jakiś ogólny zarys.
Pzdr
Oczywiście wysokość ubezpieczenia zależy od wielu czynników, ale gdzie generalnie najlepiej uderzać?
Jakbyście mogli to proszę o podanie wysokości Waszych składek na ubezpieczenie + wartość motocykla, chciałbym mieć jakiś ogólny zarys.
Pzdr

-
Pysznie - Świeżak
1. Nie ten dział. Wiele o tym było. Szukaj w dziale prawo. Są tam ciągle aktualizowane tematy.
2. PZU. 204 zł za ubiegły rok od 600cc. W tym roku jest już drożej. Wkrótce niestety się dowiem o ile.
2. PZU. 204 zł za ubiegły rok od 600cc. W tym roku jest już drożej. Wkrótce niestety się dowiem o ile.
-
bryk77 - Stały bywalec
to 204zł to chyba OC a nie AC...ac zależeć bedzie o wieku motocykla, twoich zniżek, bezszkodowości, wieku. Ja AC nie ma , tylko OC ale moja kumpela ma AC na CBR 600 F4i sport 2001 rok. Ona ma powyżej 25 lat, zniżki maks. AC około 1000zł na rok.
U mnie AC byłoby pewnie wyższe z racji rocznika (2000), pojemności oraz wartości rynkowej modelu.
U mnie AC byłoby pewnie wyższe z racji rocznika (2000), pojemności oraz wartości rynkowej modelu.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):to 204zł to chyba OC a nie AC...
Chyba mi siÄ™ wzrok pogarsza..
Pysznie, może coś odnośnie zniżek znajdziesz na tej stronie. (otwórz link)
Ostatnio edytowano 20/5/2011, 15:22 przez bryk77, łącznie edytowano 1 raz
-
bryk77 - Stały bywalec
trzeba uważać
wiele TU nie oferuje AC na pojazdy starsze niż 12 lat (pomijając jakieś specyfiki mniej lub bardziej muzealne) - zarówno o2o jak i 4oo
wiele TU nie oferuje AC na pojazdy starsze niż 12 lat (pomijając jakieś specyfiki mniej lub bardziej muzealne) - zarówno o2o jak i 4oo
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości