Åšwiece f4
• Strona 1 z 1
Åšwiece f4
witam, mam problem ze świecami tzn są zalane... pewnie;/ Zdjąłem bak airbox i widzę z przodu 4jakieś czarne z kabelkami jakby fajki wyciągłem wszystkie dwie były mokre dwie suche i oto moje śmieszne pytanie... Czy to są świece? nie mogłem tego rozebrać... jak mam to przeczyścić czy wypalić? To jest moja pierwsza przygoda z małym remontem motocykla więc proszę się nie śmiać z tego pytania
Pozdrawiam
może inaczej... gdzie są świece w f4 z 2000roku? gdzie ich szukać Razz

może inaczej... gdzie są świece w f4 z 2000roku? gdzie ich szukać Razz
- far00
- Świeżak
swiece sa tam gdzie w kazdym moto
od gory w glowicy wlasnie z tymi kabelkami z fajkami, po czym stwierdzasz ze sa zalane i po co je wykreciles? motor nie chodzi czy co bo nic nie napisales dlaczego je wykreciles, opisz blizej problem, zreszta nie wiem czy wykreciles nawet te swiece czy sciagles tylko fajki z nich, do swiec musisz miec klucz specjalny i je wykrecasz jak srube

-
sonycbr77 - Bywalec
Z takim doświadczeniem i fachowością polecam oddać motocykl do warsztatu motocyklowego.
To co wyjąłeś to prawdopodobnie fajko-cewki.
Przed wykręceniem świec należy porządnie odczyścić otwory w których znajdują w.w.
To co wyjąłeś to prawdopodobnie fajko-cewki.
Przed wykręceniem świec należy porządnie odczyścić otwory w których znajdują w.w.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
no wlasnie jak wy czyscicie te otwory ? sprezonym powietrzem? mialem oststnio maly problem z swieca bo jakis syf sie zebral w jednym otworze.
a co do tematu to potrzebny ci klucz ktory ma taka gumke w srodku ktora po wykreceniu swiecy trzyma ja. to czarne co wyciagnales to fajko cewki ktore oddaja prunt na swiece. same swiece wykrecasz z tych dziur.
a co do tematu to potrzebny ci klucz ktory ma taka gumke w srodku ktora po wykreceniu swiecy trzyma ja. to czarne co wyciagnales to fajko cewki ktore oddaja prunt na swiece. same swiece wykrecasz z tych dziur.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
-
wasil1993p - Bywalec
palił na dotyk ale zalałem świece ponieważ miałem słaby akumulator... Trzeba miec zawsze aku naładowane tego się nauczyłem po tej przygodzie
Nie chcę zakładać nowego tematu... Mam takie pytanie.
Jak wymienić plyn w chłodnicy cbr f4 tzn opróżnić?
Pozdrawiam

Nie chcę zakładać nowego tematu... Mam takie pytanie.
Jak wymienić plyn w chłodnicy cbr f4 tzn opróżnić?
Pozdrawiam
- far00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości