Kawasaki 636
• Strona 1 z 1
Kawasaki 636
Witam. Chcę zakupić kawasaki 636. Mam na to odłożone 14000 zł. Które roczniki polecacie?? ja się skupiłem bardziej na 2003-04. Czy te nowsze od 2005r są lepsze waszym zdaniem, bo widziałem, że za takie pieniądze można by było wyrwać i taką sztukę??
tzn chodzi mi o te z kierunkowskazami w owiewkach i wydechem pod siedzeniem
tzn chodzi mi o te z kierunkowskazami w owiewkach i wydechem pod siedzeniem
- pawelwydra-18
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
na dnaich bede moze czarna sprzedawal
bo kupie 1000rr 04. Moto z Bialegostoku. 25000 przebiegu. Udukomentowny. MOto z uk ale lampe zmienilem na europejska. Mam 2 636 jedna jest moja jedna ojca.
Moto ma nakladke na tylne siedzenie 2 pary crashpadu jedne zalozone zmieniona szybke oploty stalowe oponki stan bardzo dobry tylko troche zjechany ale troche znaczy sie jeszcze duzo miesa jest opony z 2007 zmienilem w momencie kupna moto jest obnizone ale posiadam stare dzwigienki (poprostu tata jest niski) dzi spojechal nia na zlot. Amorek skretu LSL kupilem uzywany. no papiren wszystkie. Jak bede sprzedawal to porobie ofta pzdr.
Acha zeby nie bylo zadupek w tym roku pomalwoalem bo nakladke kupilem oryginalana ale zielona wiec przeszlo malowanie moge go w kazdej chwli zdjac i pokazac stelza. pozdr.
bo kupie 1000rr 04. Moto z Bialegostoku. 25000 przebiegu. Udukomentowny. MOto z uk ale lampe zmienilem na europejska. Mam 2 636 jedna jest moja jedna ojca.
Moto ma nakladke na tylne siedzenie 2 pary crashpadu jedne zalozone zmieniona szybke oploty stalowe oponki stan bardzo dobry tylko troche zjechany ale troche znaczy sie jeszcze duzo miesa jest opony z 2007 zmienilem w momencie kupna moto jest obnizone ale posiadam stare dzwigienki (poprostu tata jest niski) dzi spojechal nia na zlot. Amorek skretu LSL kupilem uzywany. no papiren wszystkie. Jak bede sprzedawal to porobie ofta pzdr.
Acha zeby nie bylo zadupek w tym roku pomalwoalem bo nakladke kupilem oryginalana ale zielona wiec przeszlo malowanie moge go w kazdej chwli zdjac i pokazac stelza. pozdr.
-
w razie sprzedaży daj znać;) gg 870201 ja też z kupnem musze się wstrzymać parę tygodni więc może przyjechał bym go obejżeć
- pawelwydra-18
- Świeżak
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości