Motorower do 5000zł
• Strona 1 z 1
Motorower do 5000zł
Witam,od wakacji jeżdzę na moim skuterze (Romet RXL 2t) postanowiłem że chcę coś większego i z biegami,więc zwracam się Do Was z prośbą o doradzenie mi jakiegoś przyzwoitego motorku.
-ma to byc motorower z biegami do 5000zł
-może być nowy ale i używany
-nie zależy mi na tym żeby na baku miał np.napis "NSR" to ma jeździć:)
-chodzi mi o to aby było to w miare szybkie
-i ma to być poj.50cc3
Zastanawiałem się nad zippem 50 pro.
Dziękuje Pozdrawiam..
-ma to byc motorower z biegami do 5000zł
-może być nowy ale i używany
-nie zależy mi na tym żeby na baku miał np.napis "NSR" to ma jeździć:)
-chodzi mi o to aby było to w miare szybkie
-i ma to być poj.50cc3
Zastanawiałem się nad zippem 50 pro.

Dziękuje Pozdrawiam..
- pimpek006
- Świeżak
wejdz sobie na allegro w dziale motoryzacji poznaznaczaj sobie to co chcesz ( 50 ccm, do 5 k itp itd) i szukaj jakiegos japonczyka lub włocha. i wybierz to co ci sie spodoba. i to kup. na pewno bedziesz zadowolony. własciwie wszystkie markowe motocykle maja w miare podobne osiągi seryjne przy tych pojemnosciach. a jak juz jakies róznice zawsze mozna podkręcic odblokowując motorower.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Re: Motorower do 5000zł
pimpek006 napisał(a):-chodzi mi o to aby było to w miare szybkie
czyli max do 45km/h

- arktan
- Bywalec
Zdecydowanie idź w stronę biegówek z tym budżetem, przyjemniej nauczysz się zmieniać biegi, przyjemność z jazdy też dużo większa niż w przypadku ''kibla''
Jedzie i rusza z miejsca dobry żart, powiedział bym nawet suchar dnia..
Po odblokowani v-max takiego motoroweru wynosi około 110km/h, nie mówiąc już o wymianie cylindra na 80ccm ;]]
RozglÄ…daj siÄ™ za ApriliÄ… RS 50 i Yamaha TZR 50 ;]]
Jedzie i rusza z miejsca dobry żart, powiedział bym nawet suchar dnia..
Po odblokowani v-max takiego motoroweru wynosi około 110km/h, nie mówiąc już o wymianie cylindra na 80ccm ;]]
RozglÄ…daj siÄ™ za ApriliÄ… RS 50 i Yamaha TZR 50 ;]]
- Matrix_PSB
- Świeżak
Moge ci sprzedać Fajny motorek, : )
Ma Napisane na Baku "Nsr".. : )
Jest teraz w trakcie remontu.. przed remontem przy strasznie zużytym Cylindrze (był orginalny),.. wyciągała 100 km/h.. ma nowe łożysko na korbowodźie, nowy gaźnik itp. Co prawda strasznie wyje bo 2T.. ale za to jest 2x mocniejsza od 4T.. w piątek będzie po remoncie... to myśle że wyciągnie około 120. : D.. Pojemność to 80.. sam o Tym nie wiedziełem dopuki nie zmierzyłem tłoczka 47 mmśrednica.. to poj 80 cm3. a oczywiście zarej. na 50. Cena 2300 .; P
Ma Napisane na Baku "Nsr".. : )
Jest teraz w trakcie remontu.. przed remontem przy strasznie zużytym Cylindrze (był orginalny),.. wyciągała 100 km/h.. ma nowe łożysko na korbowodźie, nowy gaźnik itp. Co prawda strasznie wyje bo 2T.. ale za to jest 2x mocniejsza od 4T.. w piątek będzie po remoncie... to myśle że wyciągnie około 120. : D.. Pojemność to 80.. sam o Tym nie wiedziełem dopuki nie zmierzyłem tłoczka 47 mmśrednica.. to poj 80 cm3. a oczywiście zarej. na 50. Cena 2300 .; P
- Alan766
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości