rozciaganie kombinezonu? Szeroki , nie gruby.
• Strona 1 z 1
rozciaganie kombinezonu? Szeroki , nie gruby.
Sluchajcie, jako, ze 3/4 producentow kombi itp przeznacza swoje produkty dla osob z niedowaga, mam pewien problem. Niestety rodzice dali mi lipne geny wzrostu i wystrzelilo mnie na cale 170 cm. Problem polega na tym, ze traktuje bardzo powaznie silownie i jestem powiedzmy... delikatnie szerszy. Mam kombi probikera 50 (przymierzalem z 10 innych, ale tragedia), on jako jedyny PRAWIE sie nadaje, ubieranie go zajmuje mi z 10 minut i jestem caly spocony, ale da sie ubrac !! Zeby nie bylo, nie jestem gruby - w pasie jest sam raz, ale w klatce jest mega za waski i ledwo oddycham to samo tyczy sie ramion i ud. Po prostu ledwo moge sie w nim ruszyc. Kupilem jakis tam preparat do rozciagania skor, ale to guzik dalo. Planuje przejsc sie do krawca jakiegos i moze da rade rozpruc miejsca gdzie jest material i wstawic tam "wstawki" z jakiegos rozciagalnego materialu? Moze ktos probowal kiedys cos takiego? Albo sa inne sposoby? Jezeli znacie tez producenta, ktory robi kombi dla "szerokich" to smialo piszcie, zeby nie bylo... Nie stac mnie na kupno kombi za 4k itp. pozdro
Zeby nie bylo, wieksze rozmiary sa za "dlugie" nogawki siegaja mi za stopy, a rekawy za rece.
Zeby nie bylo, wieksze rozmiary sa za "dlugie" nogawki siegaja mi za stopy, a rekawy za rece.
r6 2001 -----> cbr 1000rr 2014
-
Insekt - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
miałem identyczny problem. Kupiłem tschula 810, kurtkę 52 i spodnie 50. Musisz to zrobić na zamówienie bo zamki żeby złączyć kombi nie będą pasować.
zx10r 09r
-
J E L I T O - Świeżak
Ja tez tak mam , kurtka inny rozmiar a teraz spodnie bede kupowal w calkiem innym rozmiarze, RST Rift.
-
Boguc - Świeżak
Heh mialem ten sam problem przy kupnie kombi. W klacie za ciasno a na brzuchu by dwoch weszlo. Przymierzalem roznych producentow przez cala zime. Wczesniej w tekstyliach latalem i nie bylo az tak to problemowe zeby rozmiar dobrac. Skonczylo sie na kupnie 2-czesciowki alpiny bo kurtka byal nieco wezsza w pasie niz w klacie, wiec za bardzo nie odstaje. Spodnie tez rozmiar mniejsze oczywiscie. Fakt kosztowne kombi (rc-1) ale w intermotors sobie przymierzylem konkretnye modele i rozmiary i za wielka woda kupilem w sumie za niecale 1900 zlz przesylka do PL. Z zakupu poki co jestem bardzo zadowolony bo nic nie cisnie w klacie ani na plecach nawet jak sie da rece mocno do przodu.
- marcinpsk
- Świeżak
Ja mam podobny problem jak poprzednicy. Jestem za szeroki w klatce piersiowej a za wąski w biodrach i tyłku. Dół 50 a góra 52. Stwierdziłem, że jednak kupię 50. Stąd moje pytanie. Czy ma ktoś doświadczenie z rozciąganiem kombi w klatce piersiowej?
Ile centymetrów na szerokość może rozciągnąć się skóra w klatce piersiowej?
Ile centymetrów na szerokość może rozciągnąć się skóra w klatce piersiowej?
- kasztan
- Świeżak
firma SPI chyba z lodzi robi kombi na wymiar, grafike jaka chcesz itp i to w dobrej kasie. Znajomy sciga sie w pucharz chyba gixa i mowi ze kombi bardziej mu odpowiada jak dainese itp...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości