Nie pali
• Strona 1 z 1
Nie pali
Jakieś 3 tygodnie temu skuter jeździł normalnie, poza tym, że jak odpaliłem na początku to się dławił. Dzisiaj się zrobiła fajna pogoda na jeżdżenie i chciałem polatać trochę, ale nie chciał w ogóle odpalić. Naładowałem do końca aku, wyczyściłem filtr powietrza i wymieniłem świecę. Ani z akumulatora, ani na kopa nie chce odpalić. Z akumulatora słychać jak kręci, a z kopa nic nie słychać, nawet lekko nie zakręci. Dodam, że to chinol... Dodatkowo spadła mi prędkość o 15-20km/h. Jakie mogą być powody?
przeredaguj temat
madcap
przeredaguj temat
madcap
- Man1ek17
- Świeżak
Może Ci się gaźnik przytkał? A jak go kręcisz na akumulator to spróbuj zdjąć filtr powietrza i zatkaj ręką dolot powietrza przy gaźniku. A może ci poszły pierścienie że tak spadł na prędkości a to 4t czy 2T??
- KmL1234
- Świeżak
haha no jak iskry nie ma to raczej najpierw tym sie trzeba zająć 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Sprawdź połączenia czy coś się nie odłączyło .
Raz kupiłem fajkę z kablem chińską - kompletna tandeta .
Najlepiej jakbyś miał miernik uniwersalny taki cyfrowy za parenaście złotych starczy to byś posprawdzał co trzeba
Raz kupiłem fajkę z kablem chińską - kompletna tandeta .
Najlepiej jakbyś miał miernik uniwersalny taki cyfrowy za parenaście złotych starczy to byś posprawdzał co trzeba

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości