a Ty, za co nienawidzisz motocykli innych firm? :]
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dzisiej latalem po opolu i na swiatłach przyglądałem sie k1300r,maszyna miażdży 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Koval135 napisał(a):Dzisiej latalem po opolu i na swiatłach przyglądałem sie k1300r,maszyna miażdży
miażdży bo ma urodę walca drogowego jak dla mnie ;P
ale każdy ma swój gust
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Dlaczego nie Honda?
Bo to dresmotór. Co patrze jak kolega od Hądy ściąga kask to w 70% wypadków jest to łysy debil z tępym uśmieszkiem i hasłem ,,Masz problem?,, wypisanym na jego łysej pale. A CBR F4 jest umaszynieniem dresa. Co niestety nie zmienia faktu że to pierońsko dobry motocykl i cieszyłbym się będąc jego właścicielem.
Dlaczego Suzuki?
Bo to morderca w garniturze (trochę jak Hitman, tyle że nie łysy). Jest elegancki, niezawodny, ma klasę i moc. Mówię tu głównie o Bandicie.
Dlaczego Kawa?
Bo ten wściekły zielony kolor mnie zabija z miejsca i nic innego się nie liczy. Ten motocykl krzyczy, że jest wredny (a ja lubię wredne motocykle).
Dlaczego (nie) Aprilia czy Ducati?
Tu mam mieszane uczucia. To piękne motocykle z duszą i charakterem, ale z drugiej strony to włoskie govno takie jak Fiat czy Alfa (które to również są stylowe i piękne) itd. i do tego drogie w zakupie i eksploatacji.
Dlaczego BMW?
Bo jest inne. Odbiega wyglądem od innych motocykli. Popatrzcie tylko na te nieproporcjonalne lampy czy owiewki. Taki motocykl wygląda jak szajbus i wyróżnia się z tłumu.
Dlaczego Yamaha?
Bo kochałem ją od małego. To mój wymarzony motocykl. Jest wredny, elegancki (w mojej ulubionej kombinacji czarnego ze złotym), prawie niezawodny, ma morderczą moc, dźwięk i wygląd. (mówię cały czas o R1). Ma duszę, jest doskonały i piękny w każdym calu.
Myślę że jest niewiele motocykli których nie lubię. Myślę że byłbym w stanie pokochać nawet Honde. Ostatnio parę razy widziałem Rometa 249 i mówię wam, rówineż jest wredny i baaardzo ładnie brzmi, odstrasza tylko to chińskie pochodzenie, lecz gdyby ktoś zapewnił mnie że od teraz jest produkowany w PL to do miasta biorę go w ciemno
POZDR ALL
Bo to dresmotór. Co patrze jak kolega od Hądy ściąga kask to w 70% wypadków jest to łysy debil z tępym uśmieszkiem i hasłem ,,Masz problem?,, wypisanym na jego łysej pale. A CBR F4 jest umaszynieniem dresa. Co niestety nie zmienia faktu że to pierońsko dobry motocykl i cieszyłbym się będąc jego właścicielem.
Dlaczego Suzuki?
Bo to morderca w garniturze (trochę jak Hitman, tyle że nie łysy). Jest elegancki, niezawodny, ma klasę i moc. Mówię tu głównie o Bandicie.
Dlaczego Kawa?
Bo ten wściekły zielony kolor mnie zabija z miejsca i nic innego się nie liczy. Ten motocykl krzyczy, że jest wredny (a ja lubię wredne motocykle).
Dlaczego (nie) Aprilia czy Ducati?
Tu mam mieszane uczucia. To piękne motocykle z duszą i charakterem, ale z drugiej strony to włoskie govno takie jak Fiat czy Alfa (które to również są stylowe i piękne) itd. i do tego drogie w zakupie i eksploatacji.
Dlaczego BMW?
Bo jest inne. Odbiega wyglądem od innych motocykli. Popatrzcie tylko na te nieproporcjonalne lampy czy owiewki. Taki motocykl wygląda jak szajbus i wyróżnia się z tłumu.
Dlaczego Yamaha?
Bo kochałem ją od małego. To mój wymarzony motocykl. Jest wredny, elegancki (w mojej ulubionej kombinacji czarnego ze złotym), prawie niezawodny, ma morderczą moc, dźwięk i wygląd. (mówię cały czas o R1). Ma duszę, jest doskonały i piękny w każdym calu.
Myślę że jest niewiele motocykli których nie lubię. Myślę że byłbym w stanie pokochać nawet Honde. Ostatnio parę razy widziałem Rometa 249 i mówię wam, rówineż jest wredny i baaardzo ładnie brzmi, odstrasza tylko to chińskie pochodzenie, lecz gdyby ktoś zapewnił mnie że od teraz jest produkowany w PL to do miasta biorę go w ciemno

POZDR ALL
Ostatnio edytowano 6/3/2011, 15:35 przez Sykopson, łącznie edytowano 1 raz
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Yamaha – marka znana dzięki modelowi R1, popularnego modelu dosiadanego przez dresiarzy, motocykl ten charakteryzuje się wielką pojemnością silnika i baku, w przeciwieństwie do pojemności głowy dosiadającego motocyklisty.
wszystko na ten temat.
wszystko na ten temat.
-
rossavu - Stały bywalec
O gustach się nie dyskutuje. Wiem że wielu dosiadających R1 ludzi nie grzeszy inteligencją, ale z Hondą jest gorzej wg mnie. Przykładowo:
BMW z roku 90' to wg mnie baaardzo ładne autko i to jeszcze z tym pięknie brzmiącym R6, jest mordercze i ma charakter, takie jest moje zdanie. To nie wina tego autka że ma opinie dresowozu. Wielu ludzi kupuje ją dla niej samej a nie dla lansu.
Tzn. wsiadam na R1 i jestem debilem, lubiącym tylko lans, głupie laski łatwe do zaliczenia, rap i motłok po meczu???
BMW z roku 90' to wg mnie baaardzo ładne autko i to jeszcze z tym pięknie brzmiącym R6, jest mordercze i ma charakter, takie jest moje zdanie. To nie wina tego autka że ma opinie dresowozu. Wielu ludzi kupuje ją dla niej samej a nie dla lansu.
Tzn. wsiadam na R1 i jestem debilem, lubiącym tylko lans, głupie laski łatwe do zaliczenia, rap i motłok po meczu???

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
a ja mam łysy łeb i lubię baraninę
i bmw robi też fantastic reklamy, w których umie sprzedać potencjał swego 2-kółczanego wyrobu
i bmw robi też fantastic reklamy, w których umie sprzedać potencjał swego 2-kółczanego wyrobu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Madcap, warna mu za obrażanie łysych!
Zaprawdę zacna maszyna
Zapewniam, że jest polski!
Sykopson napisał(a):Ostatnio parę razy widziałem Rometa 249 i mówię wam, rówineż jest wredny i baaardzo ładnie brzmi
Zaprawdę zacna maszyna

Sykopson napisał(a):gdyby ktoś zapewnił mnie że od teraz jest produkowany w PL to do miasta biorę go w ciemno
Zapewniam, że jest polski!
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Bmw -Jest fajne nie typowe. Krytykuja jest bo jest drogie i bardzo malo osób nim lata.
Ducati- fajne moto taki wariat
Yamaha- mi sie nie podoba i koniec
Suzuki- strasznie oklepane ale nie ktore modele fajne
Honda- dobre moto i wytrzymałe.
Kawa- kojarzy mi sie z zielonym kolorem a jego nie lubie:P
Ludzie krytykuja to co drogie i jest dla nich nie dostępne. A Bmw wygrywa w wiekszosci testów
Ducati- fajne moto taki wariat
Yamaha- mi sie nie podoba i koniec
Suzuki- strasznie oklepane ale nie ktore modele fajne
Honda- dobre moto i wytrzymałe.
Kawa- kojarzy mi sie z zielonym kolorem a jego nie lubie:P
Ludzie krytykuja to co drogie i jest dla nich nie dostępne. A Bmw wygrywa w wiekszosci testów
- igorito
- Świeżak
Brakuje pare marek ;p np.: hyosung i YAMAHA ;p chyab wiem czemu ;p. A klikne se na honde ;p by zerknac notowania ;p.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):. A klikne se na honde ;p by zerknac notowania ;p.
Chcesz mnie wkurzy c a nie obserwować notowania

Dla mnie wszystkie motocykle są ok. Hondę lubię za brzmienie silnika pozbawione jakichkolwiek dziwnych odgłosów. Suzuki lubię za stylistykę, Kawę- nie, tego nie lubię...bo ma to Seba

Yamaha jest ok.
Reszta - Ducaty, Bimoty, itp itd też są super- i z pewnością komuś się podobają.
Ja jednak (chyba) nie zmienię stajni i pozostaję przy Hondzie

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5