[Aktualności] Tory wyścigowe w Polsce - dziś i jutro
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo mi milo czytac takie wiadomosci.
Obecnie mieszkam w Bologni tzn ,we wloszech.Wedlug mnie im wiecej jest motocyklistow tym latwiej jest cos uzyskac.Wezdzie sie w garsc podpiszcie sie wszystcy pod petycja i jazda
Bedzie nowy tor ! Ja osobiscie nawet nie zarejestrowalem motoru, bo smigam tylko i wylacznie na torach... Imola,Misano adriatico i Mugello... Uwazam ze jazda na drogach publicznych jest bardzo niebezpieczna.Nie mowie tylko o samochodach, tez jest duzo ludzi, ktorzy za......alaja
w gorach...Mialem kiedys taka sytuacje na (PASSO DELLA FUTA) "Jesli chcecie rzucic okiem to wpiszcie w youtube,lub google maps... Ok. Wchodzilem w zakret dosyc szybko i w polowie zakretu mialem Z750 na czolowke bo koles zcinal zakret... Ja pojechalem prosto i na szczescie skonczylem w krzakach pomiedzy dwoma dzrzewami i metr od przepasci 30 metrowej, a kolesia zabrali na noszach...Bo skonczyl na Guardrail-u ....
Jaki z tego wniosek ??? Olalem gory itd.Jak jest cieplo laduje moja kawe na pake i JAAAZDAAA!!!!<br><hr>WojtasKawa(L)suki______________
Obecnie mieszkam w Bologni tzn ,we wloszech.Wedlug mnie im wiecej jest motocyklistow tym latwiej jest cos uzyskac.Wezdzie sie w garsc podpiszcie sie wszystcy pod petycja i jazda

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To fakt jak nie masz sosu,to nie polatasz na torze :/ ja tez odkladam kase na kapcie...
Metzeler racetec nr ONE!! <br><hr>WojtasKawa(L)suki______________
Metzeler racetec nr ONE!! <br><hr>WojtasKawa(L)suki______________
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chce zrobić mężowi prezent i zabrać go na tor wyścigowy, gdzie będzie mógł trochę poszaleć, gdzie najlepiej szukać ofert, ponieważ chcę żeby wszystko było zorganizowane...?<br><hr>Kamila
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czym maz lata ? w poolsce nie bardzo bo nie ma torów
ale moze tu, jak inny termin wal na pw
http://www.grandysduo.com.pl/treningi2.html
ale moze tu, jak inny termin wal na pw
http://www.grandysduo.com.pl/treningi2.html
s1000rr
-
marek760i - Świeżak
rewelacyjnie wszystko jest zorganizowane na torze w Moto Parku -ułęż tam na poczatek szkolenie co i jak a potem jazda wybranym aytem a jest w czym wybierac. Wszystko dopięte na ostatni guzik a duzo moza poczytac na motoprezent.pl<br><hr>amelinnaKomentatorzy napisał(a):Chce zrobić mężowi prezent i zabrać go na tor wyścigowy, gdzie będzie mógł trochę poszaleć, gdzie najlepiej szukać ofert, ponieważ chcę żeby wszystko było zorganizowane...?<br><hr>Kamila<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy na ścigaczach to idioci i im ich więcej tym więcej organów. Cieszy ten fakt bo wcześniej czy pózniej trzeba będzie
zadbać o siebie. <br><hr>Anonim
zadbać o siebie. <br><hr>Anonim
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy na ścigaczach to idioci i im ich więcej tym więcej organów. Cieszy ten fakt bo wcześniej czy pózniej trzeba będzie
zadbać o siebie.<br><hr>Anonim
zadbać o siebie.<br><hr>Anonim
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesdt kilka obiektów, na które można się wybrać > <a href="http://racedays.pl/faq" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://racedays.pl/faq</a>/<br><hr>JohnnyKomentatorzy napisał(a):Chce zrobić mężowi prezent i zabrać go na tor wyścigowy, gdzie będzie mógł trochę poszaleć, gdzie najlepiej szukać ofert, ponieważ chcę żeby wszystko było zorganizowane...?<br><hr>Kamila<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości