Upierdliwy kot
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
nie_mam_motora - Świeżak
ja mam ten sam problem na chacie, tylko ze kotow jest troche wiecej niz 1, a oprocz sladow lap i ogolnego wylegiwania sie na trawniku lubia puscic smierdzacego szczocha - albo pod drzwi frontowe, albo u rodzicow na werandzie. Wszystko z prostego powodu - rodzice nie maja psa, a wszyscy wokol owszem. I chodza tak sobie te smierdzace wybryki natury.
W zasadzie winne nie sa same koty, tylko wlascicieele - kupia cy znajda sobie sweet kotka, daja mu zrec, ale jak sie ma wysrac to do sasiadow.
Od dluzszego czasu montuje najskutczniejszy plan z wiatrowka, tylko jakos czasu nie ma. Ale wiatrowka juz zmotana, umiejetnosci strzeleckie godne snajpera i nie ma lipy. Latem zaden kot juz nie opusci mojego podworka zdrowy lub zywy. jest sila!
W zasadzie winne nie sa same koty, tylko wlascicieele - kupia cy znajda sobie sweet kotka, daja mu zrec, ale jak sie ma wysrac to do sasiadow.
Od dluzszego czasu montuje najskutczniejszy plan z wiatrowka, tylko jakos czasu nie ma. Ale wiatrowka juz zmotana, umiejetnosci strzeleckie godne snajpera i nie ma lipy. Latem zaden kot juz nie opusci mojego podworka zdrowy lub zywy. jest sila!
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
nie kazdy ma warunki i ochote na trzymanie burka tylko po to, zeby odstraszal koty.
EDIT: Wiatrowka nie musi jesc ani chodzic na spacery, nie smierdzi, nie gubi siersci, nie sra i nie szczeka
EDIT: Wiatrowka nie musi jesc ani chodzic na spacery, nie smierdzi, nie gubi siersci, nie sra i nie szczeka

Ostatnio edytowano 30/1/2011, 15:49 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
-
CalibraHunter napisał(a):ja mam ten sam problem na chacie, tylko ze kotow jest troche wiecej niz 1, a oprocz sladow lap i ogolnego wylegiwania sie na trawniku lubia puscic smierdzacego szczocha - albo pod drzwi frontowe, albo u rodzicow na werandzie. Wszystko z prostego powodu - rodzice nie maja psa, a wszyscy wokol owszem. I chodza tak sobie te smierdzace wybryki natury.
Nie ma litości dla sk*rwy....w Pompa musi być . U mnie pod blokiem sąsiad rozstrzelał chyba 8 sztuk w tydzien bo sie wylegiwały na masce jego BMW

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
-
-
JędrekZDW - Bywalec
adam_89 napisał(a):numery IP wszystkich zwyrodnialców pastwiących bądź zamierzających sie pastwić nad zwierzętami zostały wysłane do odpowiednich służb
A ja mam neo i zrestartowałem router

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
http://max1mus.wrzuta.pl/audio/1l7VYHCc ... czarny_kot
Jak o czarnym grubym kocie to nie może zbraknąć tego ^^
Żeby nie było off topu złap go i oddaj do schroniska.
- daderga
- Świeżak
Kup kałasza , miotacz ognia , zabarykaduj się i czekaj , najważniejsza jest cierpliwość xD , a tak na serio to gdzieś były jakieś środki (jakiś płyn) co odstraszał koty ale nie wiem czy to działa i nie wiem gdzie kupić (podobny syf na mrówki jest w sklepach typu castorama więc tam bym szukał ) 

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
daderga napisał(a):http://max1mus.wrzuta.pl/audio/1l7VYHCcFy6/kaliber_44_-_gruby_czarny_kot
Aleś zabłysnął...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Rave_89 napisał(a):Dżoana Krupa i tak was dojedzie za dręczenie zwierzaczków...
jak pokaze cycki to sie moze zastanowie nad humanitarnym zutylizowaniem tych smrodow

a Ty Wiewiorek co taki wrazliwy sie zrobil, chyba juz dawno nie czules smrodu kocich szczyn. A teraz sobie wyobraz, ze przez 3 dni masz takie "powitanie" w drzwiach. Po paru latach nie starcza ci juz cierpliwosci. Czlowiekowi (wlascicielowi) nie wpakuje srutu do oka, to chociaz zlikwiduje zrodlo zagrozenia xD
-
Ja mam kota wiem ja smierdza jego szczyny ale mimo to nie strzelilbym do kota z wiatrówki ;/ bez przesady jest wiele innych sposobów na usuniecie niechcianych gości w postaci kotów a nie strzelanie do nich czy ich zabijanie. :/
- enek
- Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
CzesterTX napisał(a):daderga napisał(a):http://max1mus.wrzuta.pl/audio/1l7VYHCcFy6/kaliber_44_-_gruby_czarny_kot
Aleś zabłysnął...
Aleś zaspamował ...
- daderga
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości