Honda f3 czy Thundercat??
aha czyli jesli moto jest zadbane itp. z 96' to warto brac?? To w cale nie musi oznaczac ze jest gorsze od np. 98'?
Słyszałam cos ze Yamahy orginalnie na lakierze maja jakies numery na plastikach, czy to prawda czy kolejna bajka?? Pytam poniewaz dzis jak dzwoniłam do kolesia w sprawie moto to zarzekał sie ze chodz motocykl 10 letni to nigdy nie lezał ani nigdy nie był malowany. Co moze potwierdzic jakimis cyferkami które sie znajduja na lakierze czy gdzies tam...:/
Czy to możliwe??
Słyszałam cos ze Yamahy orginalnie na lakierze maja jakies numery na plastikach, czy to prawda czy kolejna bajka?? Pytam poniewaz dzis jak dzwoniłam do kolesia w sprawie moto to zarzekał sie ze chodz motocykl 10 letni to nigdy nie lezał ani nigdy nie był malowany. Co moze potwierdzic jakimis cyferkami które sie znajduja na lakierze czy gdzies tam...:/
Czy to możliwe??
Ostatnio edytowano 18/1/2011, 18:04 przez Ewula_90, łącznie edytowano 1 raz
- Ewula_90
- Świeżak
Ewula_90 napisał(a):aha czyli jesli moto jest zadbane itp. z 96' to warto brac?? Chodzi mi o to ze nie liczy sie az tak rocznik w motocyklach??
Pewnie.
To sprzedałem 3 tyg temu
http://allegro.pl/yamaha-yzf-600r-thund ... 69143.html
Cena podyktowana była tym że miałem '96 i wsród 2000 roczników sprowadzonych cieżko było wzbudzić zainteresowanie.
Motor był pewny i zadbany a 3 razy miał ślizg raz ze mną.
Ewula_90 napisał(a):Co moze potwierdzic jakimis cyferkami które sie znajduja na lakierze czy gdzies tam...:/
Możliwe że to są oznakowanie przeciwkradzieżowe (np. jak kiedyś u nas na szyby się robiło) wraz z fakturą potwierdzającą date tego znakowania
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
no, no całkiem fajna, podoba mi sie to malowanie...
hm.. tylko nie wiem czemu jakos nie zauwazyłam jej na allegro..:/
Czy uwazacie ze ze wzgledu na nie orginalne malowanie powinno sie odrazu eliminowac sprzet, czy jednak warto pojechac i obejrzec...?
hm.. tylko nie wiem czemu jakos nie zauwazyłam jej na allegro..:/
Czy uwazacie ze ze wzgledu na nie orginalne malowanie powinno sie odrazu eliminowac sprzet, czy jednak warto pojechac i obejrzec...?
- Ewula_90
- Świeżak
Jeżeli cały został pryśnięty to zdecydowanie mi kojarzy się z wywrotka we wszystkie kierunki. Dużo nieoryginalnych malowań jeżeli chodzi ci o np. cały czarny nie jest dobrze zrobionych i wyglądają beznadziejnie.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
tzn. mi całe czarne nawet sie podobaja. O gustach sie nie dyskutuje..
A tak powaznie to własnie boje sie ze jesli jest malowany cały to ze juz jest cos nie hallo. Tylko zastanawia mnie to ze moto ktore jakis czas temu ogladałam było po malowaniu a prowadziło sie super i stan techniczny tez raczej niczego sobie. Posiadaczem jest osoba prywatna od kilku lat. ech.. nie wiem co o tym myslec..:/

- Ewula_90
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Z tym to nigdy nie wiadomo , kumpel chce sobie auto pomalować bo ma odpryski na masce
Ja swojego motóra wziąłem malowanego , rama prosta niespawana. A czy miał wywrotki ? Pewnie

Ja swojego motóra wziąłem malowanego , rama prosta niespawana. A czy miał wywrotki ? Pewnie

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Malowanie wychodzi taniej niż oryginalne używane ubranko,ja do poprzedniej f3 szukałem boczku dość długo żeby był w tym samym malowaniu ale znalazłem.Moto pomalowane całe czyli zatarta cała jego historia.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
Moja znajoma ma wlasnie czarnego kota ;] Ogolnie jak bedziesz kupowac takie moto to patrz w karte pojazdu kto byl pierwszym wlascicielem- jak byl nim Konrad S. i do tego rejestracja byla taka (z tego co pamietam) TKN 96ML to odpusc to moto
Mialo spawana rame i jak znam zycie to jeszcze prostowana
ogolnie moto zapewne jest "bardzo" malo awaryjne 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
polecam forum http://www.motocykl.org/thundercat/forum/
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-