Offtop dla vipów
SzpiceR napisał(a):CalibraHunter napisał(a):nie bawie sie juz w takie dziecinady
A co do imprezy - jak sie spotykalismy to miales nas w d***, a teraz chcesz wbijac na sylwestra? pal wrotki
to spierdalaj
buahahahah moja ulubiona riposta MYLION punktów
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Nie ważne czy kulturalna czy nie, ważne, że krótko i zwięźle przekazuje message from Szpicer
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
co jest, synapsy wam pozamarzaly? cicho tu jakbyscie mieli cos do roboty zima na chacie... xD
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
-
ja pojechałem w środę w nocy z panienką na ubocze i w momencie jak rzuciłem tekst "kotek co będziemy robić jak utkniemy w zaspie" trochę mi się auto ślizgło i wylądowaliśmy na poboczu w zaspie po lusterka... mina panienki bezcenna na szczęście albo i nie udało się wydostać bez wysiadania z auta ale trochę czasu tam spędziliśmy
-
melvin - PierwszyOkrutny
"kotek"?! 0_o co za tekst miszczu LOL ale szacun, wazne ze podzialalo narobiles mi smaka, jak naladuje aku to tez pojade utknac w zaspie xD
-
widzisz PaT trochę się u mnie pozmieniało...
powoli zaczyna wychodzić na to że z ulic plotkowa zniknie Melvin gumujący gdzie się da, pijący do odciny itd... wszystko chyba chuj strzelił podobno w święta mam poznać jej rodziców na jakiejś oficjalnej kolacji...
już mi coś marudziła jak byliśmy na zakupach żebym sobie dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF? jaką kolację? jakoś jej wyklarowałem że jedyne co mogę zrobić w tym kierunku to założyć czarne m65 zamiast woodlandów i na pewno nie zrezygnuje z kangura...
to chyba takie moje ostatnie podrygi wolności...
chociaż jakoś ostatnio jej wygarnąłem że jak jej kiedyś przyjdzie do głowy stawiać mi warunek ona albo motocykle to odpowiedź będzie jedna "nara" więc w sumie ten temat mam wyklarowany...
powoli zaczyna wychodzić na to że z ulic plotkowa zniknie Melvin gumujący gdzie się da, pijący do odciny itd... wszystko chyba chuj strzelił podobno w święta mam poznać jej rodziców na jakiejś oficjalnej kolacji...
już mi coś marudziła jak byliśmy na zakupach żebym sobie dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF? jaką kolację? jakoś jej wyklarowałem że jedyne co mogę zrobić w tym kierunku to założyć czarne m65 zamiast woodlandów i na pewno nie zrezygnuje z kangura...
to chyba takie moje ostatnie podrygi wolności...
chociaż jakoś ostatnio jej wygarnąłem że jak jej kiedyś przyjdzie do głowy stawiać mi warunek ona albo motocykle to odpowiedź będzie jedna "nara" więc w sumie ten temat mam wyklarowany...
-
melvin - PierwszyOkrutny
dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF?
Przynajmniej kolacje opierdolisz ze smakiem
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
0_0 teraz to ja mam oczy jak 5zl
EDIT: Rozumiem, ze teraz Szpicu zajmuje twoje miejsce na imprezach ktorych nie ma, bo bedziesz mial bana na wycieczki?
EDIT: Rozumiem, ze teraz Szpicu zajmuje twoje miejsce na imprezach ktorych nie ma, bo bedziesz mial bana na wycieczki?
-
CalibraHunter napisał(a):0_0 teraz to ja mam oczy jak 5zl
weź stoperan, bo chyba cię posrało...
na imprezę z wami to ja jestem w importować dziobaki...
LOL ale mnie granie w zielone wyjebało... masarnia jest
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl