[Aktualności] Kolejny Polak w Mistrzostwach Świata...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kolejny Polak w Mistrzostwach Świata...
Dyskusja na temat: Kolejny Polak w Mistrzostwach Åšwiata Enduro!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kolejny Polak w Mistrzostwach Åšwiata Enduro!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kolejny Polak w Mistrzostwach Åšwiata Enduro!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widziałem na liście startowej jest Oblaki, Bemben i Kura. niezle................... trzymam kciuki<br><hr>sergiej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widac że chłopak ma jaja i nie pęka. podoba mi się i na pewno coś z tego będzie. Może Obłucki doczeka się godnego następcy za pare lat. <br><hr>wiktor fan-club
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
napewno jazda w takich warunkach nie byla latwa! cieszymy sie, ze Mateusz sie zdecydowal startowac i dojechal do mety. Napewno przyniesie to efekty w przyszlosci. Wiemy, ze bedziesz THE BEST!! <br><hr>fanclub
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiem, że miałeś kłopoty z motocyklem, podobno pociągnął wody i z trasy sciągał cię skuter śnieżny. wielka szkoda ale drugiego dnia dojechałeś a to było wasze założenie. myśle, że z imprezy na impreze bedzie coraz lepiej. <br><hr>igor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
całe te zawody troszkę mnie przerosły. Nie mogłem się przełamać. Bałem się złapać kontuzje. jeszcze awaria pierwszego dnia całkiem mnie położyła na łopatki bo kilka godzin stałem w sniegu i czekałem na skuter śnieżny. Mam nadzieję że będzie coraz lepiej i z zawodów na zawody będę jezdził coraz szybciej. Szkoda że tak słabo wyszło, ale.... POzdrawiam miłośników tego sportu<br><hr>MATEO BembenikKomentatorzy napisał(a):wiem, że miałeś kłopoty z motocyklem, podobno pociągnął wody i z trasy sciągał cię skuter śnieżny. wielka szkoda ale drugiego dnia dojechałeś a to było wasze założenie. myśle, że z imprezy na impreze bedzie coraz lepiej. <br><hr>igor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i tu mi się chłopak podoba. Nie cwaniakuje tylko skromnie z dystansem. Bravo Mateo nic się nie łam. Najważniejsze że pierwsze koty za płoty.<br><hr>JackKomentatorzy napisał(a):wiem, że miałeś kłopoty z motocyklem, podobno pociągnął wody i z trasy sciągał cię skuter śnieżny. wielka szkoda ale drugiego dnia dojechałeś a to było wasze założenie. myśle, że z imprezy na impreze bedzie coraz lepiej. <br><hr>igor<br>Komentatorzy napisał(a):całe te zawody troszkę mnie przerosły. Nie mogłem się przełamać. Bałem się złapać kontuzje. jeszcze awaria pierwszego dnia całkiem mnie położyła na łopatki bo kilka godzin stałem w sniegu i czekałem na skuter śnieżny. Mam nadzieję że będzie coraz lepiej i z zawodów na zawody będę jezdził coraz szybciej. Szkoda że tak słabo wyszło, ale.... POzdrawiam miłośników tego sportu<br><hr>MATEO Bembenik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości