JAK WYTŁUMACZYĆ ŻONIE
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
może to odbiega od tematu ale przez babe mało się nie zabiłem, a dzisiaj już inny człowiek jestem trzeba wrzucić na luz i zając się tym co człowiek najlepiej robi i to lubie i trzeba tak wszystko bez nerwowo robic.
-
KAPELA911 - Bywalec
karamysz napisał(a):TroyaN1984 napisał(a):karamysz napisał(a):Oo wlasnie z lidla!! Zapomnialem nazwy, mama kupuje ale wlasnie mowila ze z lidla
jak narazie widać, że to jedyna kobieta w twoim życiu
Nie wiesz jak baba potrafi wejść na głowę ale spokojnie może kiedyś się dowiesz
Mam kobiete od dwoch lat, nie wiem skad masz jakiekolwiek informacje o mnie. Zaczynasz mnie wnerwiac, jak masz jakis problem to moze chcesz sie spotkac i zalatwic to w rzeczywistosci?
To Herbatkowy jak nic

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
nie nie nie zabic sie przez kobiete... ja tego nie ogarniam, byłem zakochany nie raz ale nawet do głowy by mi to nie przyszło żeby ominęły mnie te wszystkie dobre rzeczy które oferuje świat przez jakąś laske, niezle cie musiała okrecic
-
andrzej551 - Bywalec
Invinciblee napisał(a):karamysz napisał(a):TroyaN1984 napisał(a):karamysz napisał(a):Oo wlasnie z lidla!! Zapomnialem nazwy, mama kupuje ale wlasnie mowila ze z lidla
jak narazie widać, że to jedyna kobieta w twoim życiu
Nie wiesz jak baba potrafi wejść na głowę ale spokojnie może kiedyś się dowiesz
Mam kobiete od dwoch lat, nie wiem skad masz jakiekolwiek informacje o mnie. Zaczynasz mnie wnerwiac, jak masz jakis problem to moze chcesz sie spotkac i zalatwic to w rzeczywistosci?
To Herbatkowy jak nic
Zianie sobie robie no!

CBR 600F4i + Torowy Viper bez homologacji + mp3 

-
karamysz - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Kobieta potrafi wejść na głowę. Ale tylko psychologicznie ją musisz przekonać do dwóch rzeczy:
1. Nie jesteś pantoflem
2. Nie sprzedasz motocykla
Zakładam żę GSXR jest zarejestrowany na Ciebie.
Więc proponuje NIC nie robić. Znoś jej marudzenie, odpowiadaj półsłówkami że nie sprzedasz. Znudzi się jej ale aż w końcu zaakceptuje ten fakt.
A po drugie zrozumie, że nie tak łatwo wejść Ci na głowę i będzie Ciebie bardziej szanować. A to wyjdzie zarówno dla ciebie jaki dla was na zdrowie.
1. Nie jesteś pantoflem
2. Nie sprzedasz motocykla
Zakładam żę GSXR jest zarejestrowany na Ciebie.
Więc proponuje NIC nie robić. Znoś jej marudzenie, odpowiadaj półsłówkami że nie sprzedasz. Znudzi się jej ale aż w końcu zaakceptuje ten fakt.
A po drugie zrozumie, że nie tak łatwo wejść Ci na głowę i będzie Ciebie bardziej szanować. A to wyjdzie zarówno dla ciebie jaki dla was na zdrowie.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
powiedz zeby spadała..
ps jak bedziesz potrzebowal porad zawsze słuze pomoca
wymoderowano
nie przeklinaj
Leg1oN
ps jak bedziesz potrzebowal porad zawsze słuze pomoca
wymoderowano
nie przeklinaj
Leg1oN