Czujnik luzu nsr 50
• Strona 1 z 1
Czujnik luzu nsr 50
Czy ktos wymienial ten czujnik luzu , bo u mnie nie konkaktuje , stykajac kabel do masy kontrolka sie zapala wiec elektryka jest ok. Jak to wyciagnac i ewentualne gdzie to kupic ?
Honda nsr 50 96r
- bloksi
- Świeżak
mi tez nie działa ten czujnik ale nie widze problemu po co on ma byc wystarczy troche wyczucia i wytrenowania i bedziesz go luzem znajdowac
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
tu nie chodzi o to czy ktos wyczuje luz czy nie. ja tez gdybym miał mozliwosc to chciałbym miec taka kontrolke. zawsze to stoisz na swiatłach chcesz wbic luz i nie wiesz czy masz luz czy moze 2jka. juz kilka razy tak miałem myslałem że jest luz a tu 1 lub 2 strzał ze sprzęgła i moto albo gaśnie albo strzeli do przodu xD
pozatym lepiej miec chyba wszystko sprawne nawet detale
co do tego gdzie kupic albo sklepy internetowe. wiec troche szukania w google bedzie albo od ludzi którzy maja motocykle na częsci i tanio oddadza

co do tego gdzie kupic albo sklepy internetowe. wiec troche szukania w google bedzie albo od ludzi którzy maja motocykle na częsci i tanio oddadza
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie ma bo ja ez szukałem
pozostaja jedynie rozbitki z allegro na czesci
po za tym nie wiem jak u ciebie henio ale w nsr jest łatwo wyczówalny luz bo jest duzy przeskok po miedzy 1 a 2 czesto sie zdarza ze jak dobrze nie dopniesz biegu to potrafi wyskoczyc,
pozostaja jedynie rozbitki z allegro na czesci
po za tym nie wiem jak u ciebie henio ale w nsr jest łatwo wyczówalny luz bo jest duzy przeskok po miedzy 1 a 2 czesto sie zdarza ze jak dobrze nie dopniesz biegu to potrafi wyskoczyc,
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
moze i wyczuwalny ale nie kazdy ma super skrzynie. moze byc troche luzu na wałku itp i juz mozna czasem sie pomylic
ale nie ma co nad tym dyskutowac.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
luzu az tak łatwo nie idzie wyczuc. Wiem juz ze ten czujnik jest tylko wciskany na oringu, na koncu czujnika jest taka jakby miseczka metalowa ale ona nie sięga do tej blachy co jest w srodku, nadlutowałem trocze ten czujnik, ale albo wogle niezapali albo pali nawet na biegach
Honda nsr 50 96r
- bloksi
- Świeżak
z tego co wywnioskowałem to w skrzyni biegów powinna byc blaszka która łączy z czujnikiem masę i powinna zapali ale ja nie widze żebym miał tą blaszkę w środku. Dla innych co mają problem z tą kontrolką to niech sprawdzą czy mają ów blaszkę w środku i wystarczy wkręcic wkręt w nią i pociągną do siebie za łepek wtedy blaszka się naciągnie i powinno kontaktowac
Honda nsr 50 96r
- bloksi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości