Zamiana na yamaszke Czy opłacalna??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zamiana na yamaszke Czy opłacalna??
czesc
już dawno nie zakladalem zadnego tematu lecz tym razem mam powod.
otoz kupilem cpi sm znakomite moto i zainteresowal mnie stunt. jakoż ze kiedys z nudow zrobilem sobie rower z silnikiem 80cc nie moge go sprzedac
a jest wart ok 1000zł.
Niedawno dostalem prppozycje zamiany na ten oto skuter
http://allegro.pl/yamaha-mbk-i1320824133.html#gallery
(potrzebny mi tlyko do stuntu) co sadzicie oplaca sie z niego cos robic?? niema dokumentwo ale dawalby tablice od cpi i bral dokumenty jakbym tym wyjezdzal postuntowac
Pozdrawiam Filip
już dawno nie zakladalem zadnego tematu lecz tym razem mam powod.
otoz kupilem cpi sm znakomite moto i zainteresowal mnie stunt. jakoż ze kiedys z nudow zrobilem sobie rower z silnikiem 80cc nie moge go sprzedac
a jest wart ok 1000zł.
Niedawno dostalem prppozycje zamiany na ten oto skuter
http://allegro.pl/yamaha-mbk-i1320824133.html#gallery
(potrzebny mi tlyko do stuntu) co sadzicie oplaca sie z niego cos robic?? niema dokumentwo ale dawalby tablice od cpi i bral dokumenty jakbym tym wyjezdzal postuntowac
Pozdrawiam Filip
- filipmen
- Świeżak
ja bym sie nie zamieniał bo fajnie by bylo jezdzic takim rowerem
PS mozesz mi wysłac jakies zdjęcia tego rowera bo tez chcialbym do babci na działkę cos takiego zrobic
PS mozesz mi wysłac jakies zdjęcia tego rowera bo tez chcialbym do babci na działkę cos takiego zrobic
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
A te Cpi nie nadaje sie do stuntu ?
Cpi jest dużo nowsze i ma inne numery ramy w razie kontroli będziesz mieć przerąbane bo wyjdzie że coś jest nakombinowane .
Za tą cene kupisz z papierami a za trochę więcej z nowszym normalnym silnikiem .
Cpi jest dużo nowsze i ma inne numery ramy w razie kontroli będziesz mieć przerąbane bo wyjdzie że coś jest nakombinowane .
Za tą cene kupisz z papierami a za trochę więcej z nowszym normalnym silnikiem .
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
podstawowa sprawa to sie nie wymieniaj...
PS włsciciel wątku chyba o nim zapomniał
PS włsciciel wątku chyba o nim zapomniał
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
nie zapomnial
po 1 cpi nic prostszego whellie stoppie juz lecÄ….
po 2 nie zamieniam sie bo sie okazuje ze yamaha ma problemy z zaplonem
zreszta szkoda mi cpi do suntu
a musze kupic cos do stuntu bo nie wytrzymam musze sie wyzyc codziennie na tym a motor to znakomita okazja lecz 90km/h na cpi nie wytarcza trzeba troszke adrenaliny mozep olecicie cos do stuntu niewiem mam ok 1000zł
po 1 cpi nic prostszego whellie stoppie juz lecÄ….
po 2 nie zamieniam sie bo sie okazuje ze yamaha ma problemy z zaplonem
zreszta szkoda mi cpi do suntu

a musze kupic cos do stuntu bo nie wytrzymam musze sie wyzyc codziennie na tym a motor to znakomita okazja lecz 90km/h na cpi nie wytarcza trzeba troszke adrenaliny mozep olecicie cos do stuntu niewiem mam ok 1000zł

- filipmen
- Świeżak
Stuntuj na CPI, to co rozwalisz to kupisz części i naprawisz. Kup albo daj do stelaż, może jakieś crash pady do ramy, ciężarki kierownicy i jazda. Lepiej to wyjdzie niż kupno jakiegoś trupa za 1000.
Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
no załuzmy ze wchodze w to co kolega wyzej napisal wiec teraz musze stiuningowac cpi tak aby latalo bez problemy i nie rozwalalo sie:
myslalem juz nad tiuningiem wiec co polecicie ?? to jest am6 wiec luz a cpi seria jeszcze zablokowany na module do 11 tyÅ›
myslalem juz nad tiuningiem wiec co polecicie ?? to jest am6 wiec luz a cpi seria jeszcze zablokowany na module do 11 tyÅ›
- filipmen
- Świeżak
nie ma czegos takiego jak tiuning tylko jest tuning
Po twoich postach wnioskuje ze jest mega dzieciak i sam nie wiesz czego chcesz wiec moze lepiej poucz sie troszke
Myslisz ze CPI bedzie krecic sie wiecej jak do 11k obrotow?
Po twoich postach wnioskuje ze jest mega dzieciak i sam nie wiesz czego chcesz wiec moze lepiej poucz sie troszke
Myslisz ze CPI bedzie krecic sie wiecej jak do 11k obrotow?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
kolega mi pomoze zrobic stelaz i crash pady
Doradzcie mi jeszcze bo mam 2 dziury (zrobil poprzedni wlasciciel) w puszcze filtra zalatac je?? so on ok srednicy 2 cm. dajcie link do jakis rekawic zeby sie klamki nie slizgaly podczas stuntu tak do 80zł .

Doradzcie mi jeszcze bo mam 2 dziury (zrobil poprzedni wlasciciel) w puszcze filtra zalatac je?? so on ok srednicy 2 cm. dajcie link do jakis rekawic zeby sie klamki nie slizgaly podczas stuntu tak do 80zł .
- filipmen
- Świeżak
co do wymiany moim zdaniem ta yamaszka to idealny moto pod stunt. to że sie nazywa MBK to znaczy sze jest to wloska jej wersja ale jest ta sama lub lepsza od japonskiej wersji
silnik i bebechy to samo. moga roznic sie produkcja plastikow nie china tylko wloskie
wiec lepsze. moto na prawde super do stuntu. tylko ze rzeczywiscie wyglada na troche styrane życiem

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
MBK jest francuska czescią yamahy tak jak Belgrada włoską
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości