Jaki ścigacz 50 najlepszy?
• Strona 1 z 1
Jaki ścigacz 50 najlepszy?
Tak jak w temacie, Jaki ścigacz 50 najlepszy?[/i]
- fabregas
- Świeżak
Wszystkie są prawie takie same silniki mają te same (oprócz Hondy NS1, Derbi GPR i nowej Aprilii RS), różnią się tylko plastikami, bierz co Ci się podoba. A i jeszcze chciałem powiedzieć, że Hondy NS1 chyba nie były produkowane w 50ccm, poza tym naucz się szukać, bo temat wałkowany tysiące razy.
- Sniper075
- Świeżak
fabregas mozesz przestac zakladac durne tematy i robic smietnik z forum ?
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
skoro zakładasz taki temat to poczytaj dużo o najróżniejszych "ścigaczach" 50cc. Wymień je wszystkie i wtedy dopiero załóż temat.
Peugeot Xr6/ Motorhispania
to bardzo dobrze wykonane modele biegówek o tych małych pojemnościach. Biją na głowę estetyke wykonania, i waga= osiągi... to sporo do pogadania.
Brakuje jeszcze wielu modeli dostępnych w polsce, tak samo jak modeli nie dostępnych w polsce... np. BMW rr50cc
Peugeot Xr6/ Motorhispania
to bardzo dobrze wykonane modele biegówek o tych małych pojemnościach. Biją na głowę estetyke wykonania, i waga= osiągi... to sporo do pogadania.
Brakuje jeszcze wielu modeli dostępnych w polsce, tak samo jak modeli nie dostępnych w polsce... np. BMW rr50cc
- kamylek95
- Świeżak
Najlepiej Honde lub yamahe i aprilia ale yamaha i apka ma te same silniczki:D tylko aprilia jest lżejsza.Pozdrawiam
- MiSkoSS NRG
- Świeżak
Nie ze lżejszy tylko tak usłyszałem to mówię
wiem ze te motorki większości mają silnik am6 tylko to bardzo dobre silniczki przepraszam jeżeli kogoś uraziłem liczą się tez wygoda,właściwości jezdne itd to zależy kto co woli.

- MiSkoSS NRG
- Świeżak
nie dość że ta ankieta jest niekompletna to i powtarza się któryś raz z kolei...
Szkoda mi tylko Hondy NS, która jest dla mnie tutaj najlepszym ścigaczem. Pewnie dlatego oddajecie głos na Apke i Yamahe, bo mieliście z nią styczność w większej ilości niż z Hondą. Mój kolega z miasta miał NS, ciężko mu było zdobyć, ale za to przy niej Apka, TZR się chowała...
To jest moje zdanie i proszę nie wpadać w panike.
Szkoda mi tylko Hondy NS, która jest dla mnie tutaj najlepszym ścigaczem. Pewnie dlatego oddajecie głos na Apke i Yamahe, bo mieliście z nią styczność w większej ilości niż z Hondą. Mój kolega z miasta miał NS, ciężko mu było zdobyć, ale za to przy niej Apka, TZR się chowała...
To jest moje zdanie i proszę nie wpadać w panike.
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości