Freestyle
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

no to mnie pocieszyłeś.. jak ja mam sąm tą rampe zrobić ? co to ja inżynier jestem czy jak ?;P  
kumpel ma na zbyciu etz 251 (wersja sportowa) ze skracanym siodełkiem. Nadaje się to to ? skaczą też na tym? bo sprzęt jest nie do zajechanie, aktualnie na dotarciu, to może skakał nie będę, ale już zakupię żeby było czym, tylko rampe mi znajdź i gdzie się mam zapisać.
				kumpel ma na zbyciu etz 251 (wersja sportowa) ze skracanym siodełkiem. Nadaje się to to ? skaczą też na tym? bo sprzęt jest nie do zajechanie, aktualnie na dotarciu, to może skakał nie będę, ale już zakupię żeby było czym, tylko rampe mi znajdź i gdzie się mam zapisać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):no to mnie pocieszyłeś.. jak ja mam sąm tą rampe zrobić ? co to ja inżynier jestem czy jak ?;P
Taka mztka mozna smigac po schodach w supermarketach. Co do rampy: najlepiej poczekac do zimy - dzieci beda robic skocznie narciarskie, podobno tak zaczynal Rossi.
- 

rossavu
- Stały bywalec
nie no etz to nie motocykl crossowy:P a propo rampy to przecież trzeba samemu  

zobaczcie tego zioma on zaczął skakac na starej cz :]
http://www.youtube.com/watch?v=fG6PYu-xkLM

zobaczcie tego zioma on zaczął skakac na starej cz :]
http://www.youtube.com/watch?v=fG6PYu-xkLM
- twitch
- Świeżak
ejj no, ale ona ma crossową kostke, to normalnie terror w lesie  dlaczemu się nie nadaje?
  dlaczemu się nie nadaje?  amorki chodza jak ta lala i licznik zamyka xD
 amorki chodza jak ta lala i licznik zamyka xD
				 dlaczemu się nie nadaje?
  dlaczemu się nie nadaje?  amorki chodza jak ta lala i licznik zamyka xD
 amorki chodza jak ta lala i licznik zamyka xD<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
Też kiedyś trenowałem  Swego czasu zrobiłem na Romecie Double Backflip'a ... Frontflipy, cordovy i shaoliny też się zdarzały
 Swego czasu zrobiłem na Romecie Double Backflip'a ... Frontflipy, cordovy i shaoliny też się zdarzały  Ale porzuciłem ten sport, bo nie znalazłem odpowiedniej do mego poziomu oferty sponsoringu... Cóż, życie...
 Ale porzuciłem ten sport, bo nie znalazłem odpowiedniej do mego poziomu oferty sponsoringu... Cóż, życie... 

Swego czasu zrobiłem na Romecie Double Backflip'a ... Frontflipy, cordovy i shaoliny też się zdarzały
 Swego czasu zrobiłem na Romecie Double Backflip'a ... Frontflipy, cordovy i shaoliny też się zdarzały  Ale porzuciłem ten sport, bo nie znalazłem odpowiedniej do mego poziomu oferty sponsoringu... Cóż, życie...
 Ale porzuciłem ten sport, bo nie znalazłem odpowiedniej do mego poziomu oferty sponsoringu... Cóż, życie... 
- 

Arturo925
- Stały bywalec
leje z niego... 

Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
			Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
- 

gruby19
- Stały bywalec
Artur, a podobno wystarczy się przejść po galeriach handlowych xD tylko pamiętaj, ogól nogi i nie zapomnij szminki burdelówki xD
				<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
Arturo925 napisał(a):Też kiedyś trenowałemSwego czasu zrobiłem na Romecie Double Backflip'a ... Frontflipy, cordovy i shaoliny też się zdarzały
Stary, słaby jesteś. Ja zrobiłem frontflipa i backflipa na raz ciagnikiem rolniczym a kolega obok Bizonem. xD
- Bezem
- Świeżak
mar111cin napisał(a):Artur, a podobno wystarczy się przejść po galeriach handlowych xD tylko pamiętaj, ogól nogi i nie zapomnij szminki burdelówki xD
O! Dobra rada na przyszłość
 Z tymi nogami to będzie problem, ale założę długie spodnie i najwyżej będzie "efekt zaskoczenia"
 Z tymi nogami to będzie problem, ale założę długie spodnie i najwyżej będzie "efekt zaskoczenia" 
- 

Arturo925
- Stały bywalec
Arturo925 napisał(a):mar111cin napisał(a):Artur, a podobno wystarczy się przejść po galeriach handlowych xD tylko pamiętaj, ogól nogi i nie zapomnij szminki burdelówki xD
O! Dobra rada na przyszłośćZ tymi nogami to będzie problem, ale założę długie spodnie i najwyżej będzie "efekt zaskoczenia"
GALERIANEK xDD
- 

rossavu
- Stały bywalec
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3