Manual do R6 1999-2002 - zablokowany PDF
• Strona 1 z 1
Manual do R6 1999-2002 - zablokowany PDF
Słuchajcie chciałem wydrukować parenaście stron z serwisówki i okazuje się, że PDF z serwisówką, który mam jest zablokowany hasłem i nie mogę wydrukować ani jednej strony.
Ma ktoÅ› namiar na niezablokowanÄ… wersjÄ™?
Najbardziej zależy mi na stronach poświęconych wymianie oleju i uszczelniaczy w lagach.
A może znacie jakiś program, którym odblokuje PDFa?
Dodam, ze szukałem w necie, ale znalazłem tylko wersje trial, które bez cracka, którego znaleźć nie mogę, odblokowują zaledwie parenaście pierwszych stron PDFa.
Mam takiego manuala:
Yamaha YZF-R6 L,CL 99-02 Service Manual+Suspension Guide By Mosue
Myślę, że dział jest ok, jeżeli źle myśle, proszę o przeniesienie.
Ma ktoÅ› namiar na niezablokowanÄ… wersjÄ™?
Najbardziej zależy mi na stronach poświęconych wymianie oleju i uszczelniaczy w lagach.
A może znacie jakiś program, którym odblokuje PDFa?
Dodam, ze szukałem w necie, ale znalazłem tylko wersje trial, które bez cracka, którego znaleźć nie mogę, odblokowują zaledwie parenaście pierwszych stron PDFa.
Mam takiego manuala:
Yamaha YZF-R6 L,CL 99-02 Service Manual+Suspension Guide By Mosue
Myślę, że dział jest ok, jeżeli źle myśle, proszę o przeniesienie.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
spróbuj hasła: motocd
albo lepiej sciÄ…gnij to:
http://www.accuratefiles.com/fileinfo/gs10d1dd8h82i0
niezablokowana wersja:)
albo lepiej sciÄ…gnij to:
http://www.accuratefiles.com/fileinfo/gs10d1dd8h82i0
niezablokowana wersja:)
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
Pozwole sobie podbić temat do góry bez edycji posta, bo bardzo zalezy mi na wydrukowaniu paru stron z tego manuala.
Skoro nikt nie potrafi mi pomóc z odblokowaniem PDF'a to może po prostu ma ktoś tego manuala bez blokady (brak kłódeczki i możliwość drukowania) i mógłby wrzucic na jakis serwer, podać źródło skąd go pobrać, albo chociaż podać jego pełną nazwę to może sobie wygrzebie gdzieś w necie.
Skoro nikt nie potrafi mi pomóc z odblokowaniem PDF'a to może po prostu ma ktoś tego manuala bez blokady (brak kłódeczki i możliwość drukowania) i mógłby wrzucic na jakis serwer, podać źródło skąd go pobrać, albo chociaż podać jego pełną nazwę to może sobie wygrzebie gdzieś w necie.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 9 gości