Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Vertical Trix European Stunt...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Vertical Trix European Stunt...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Vertical Trix European Stunt...

Postprzez Åšcigacz » 30/8/2010, 15:01

Dyskusja na temat: Vertical Trix European Stunt Competition - Stunter 13 wygrywa!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Vertical Trix European Stunt Competition - Stunter 13 wygrywa!
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 15:01

Kolejne usprawiedliwienia marnej jazdy Raptownego... no ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 15:14

Gratulacje $13, oby tak dalej !!!<br><hr>Fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 15:39

Komentatorzy napisał(a):Kolejne usprawiedliwienia marnej jazdy Raptownego... no ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior<br>
Ze sceny? to "Fajfer" też już jest stary i nie powinien jeździć?
Takiego zacięcia do jazdy jak Hubert mało kto ma, i po tym jak jeździ na tak trudnym motocyklu jak BMW i jak się rozwija reszta może pozazdrościć.
Jedno w tym roku można było zauważyć że oceny na zawodach czy GO,EM, czy SGP były dla niego na pewno mało sprawiedliwe, oglądając przejazdy wypada lepiej..czyżby niechęć sędziów do BMW czy "Krisa"? lub niego :)<br><hr>Marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 16:01

Komentatorzy napisał(a):Kolejne usprawiedliwienia marnej jazdy Raptownego... no ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...<br><hr>zadzior<br>
Komentatorzy napisał(a):Ze sceny? to "Fajfer" też już jest stary i nie powinien jeździć?
Takiego zacięcia do jazdy jak Hubert mało kto ma, i po tym jak jeździ na tak trudnym motocyklu jak BMW i jak się rozwija reszta może pozazdrościć.
Jedno w tym roku można było zauważyć że oceny na zawodach czy GO,EM, czy SGP były dla niego na pewno mało sprawiedliwe, oglądając przejazdy wypada lepiej..czyżby niechęć sędziów do BMW czy "Krisa"? lub niego :)<br><hr>Marcin<br>
Pfeiffer ciągle daje rade, robi coraz nowsze tricki i trzyma poziom, czego nie można powiedzieć o Raptownym...<br><hr>zadzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 16:17

8 miejsce na międzynarodowych zawodach to źle? sam chciałbym mieć taki poziom jazdy ;)<br><hr>lalala
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 19:32

walcie sie raptowny nie ma czym jechać na suzuki lepiej by mu szło a pozatym to obok cygana i ac śledzia to legenda polskiego stuntu nie to co stunter 13<br><hr>hhh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 22:02

Komentatorzy napisał(a):Ze sceny? to "Fajfer" też już jest stary i nie powinien jeździć?
Jedno w tym roku można było zauważyć że oceny na zawodach czy GO,EM, czy SGP były dla niego na pewno mało sprawiedliwe, oglądając przejazdy wypada lepiej..czyżby niechęć sędziów do BMW czy "Krisa"? lub niego :)<br><hr>Marcin<br>
Komentatorzy napisał(a):Pfeiffer ciągle daje rade, robi coraz nowsze tricki i trzyma poziom, czego nie można powiedzieć o Raptownym...<br><hr>zadzior<br>
To chyba nie widziałeś jak jeździ na BEMCE, a jak zaczynał i jaki ma progress,
Chriss nie potrafi nawet w połowie tak driftować, zresztą śmiało mogę rzec że na świecie nie ma takiego driftera jak Raptowny.
Pamiętam jak zaczynał na R1 szarpać, wtedy nie wiedziałem o co chodzi i co on robi..dziś widzę.
I jak to napisał mój poprzednik, jeździł by dalej na 636 robiłby te same cuda co inni, a weź zrób choć jeden trick na takiej świni jak BeMka..za co "Kris" jest królem w tym...<br><hr>Marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2010, 22:47

Raptowny - pełen szacunek. I to że nie do końca wychodzi nie znaczy że można obrażać jego styl jazdy. Tuż obok Cygana jest legendą polskiego stuntu i oby na scenie pozostał jak najdłużej. A co do Stuntera 13 - brawa za technike. Jest niepowtarzalny i widac jak wielką jest to dla niego pasją - BRAWA!<br><hr>Angela Bydgoszcz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/8/2010, 05:49

Komentatorzy napisał(a):walcie sie raptowny nie ma czym jechać na suzuki lepiej by mu szło a pozatym to obok cygana i ac śledzia to legenda polskiego stuntu nie to co stunter 13<br><hr>hhh <br>
Głupi jesteś! Co to za legenda? której nikt nie zna. A Stunterowi to raptowny nawet do pięt nie sięga.<br><hr>zx6r
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/8/2010, 08:35

Komentatorzy napisał(a):Pfeiffer ciągle daje rade, robi coraz nowsze tricki i trzyma poziom, czego nie można powiedzieć o Raptownym...<br><hr>zadzior<br>
Komentatorzy napisał(a):To chyba nie widziałeś jak jeździ na BEMCE, a jak zaczynał i jaki ma progress,
Chriss nie potrafi nawet w połowie tak driftować, zresztą śmiało mogę rzec że na świecie nie ma takiego driftera jak Raptowny.
Pamiętam jak zaczynał na R1 szarpać, wtedy nie wiedziałem o co chodzi i co on robi..dziś widzę.
I jak to napisał mój poprzednik, jeździł by dalej na 636 robiłby te same cuda co inni, a weź zrób choć jeden trick na takiej świni jak BeMka..za co "Kris" jest królem w tym...<br><hr>Marcin<br>
Nikt mu pistoletu do glowy nie przystawil i nie kazał na tym jeździć... Robi to dla kasy i dobrze dla niego, ale niech sie nie usprawiedliwa tym, że moto mu nie daje rady, bo jakoś Chrisowi daje rade...<br><hr>zadzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/8/2010, 08:43

Komentatorzy napisał(a):8 miejsce na międzynarodowych zawodach to źle? sam chciałbym mieć taki poziom jazdy ;)<br><hr>lalala<br>
A widziałes obsade tych "miedzynarodowych zawodow"? Ja tak. Nie było tam bardziej doswiadczonego i dluzej trenujacego zawodnika, a mimo to "malolaty" znow go objechaly. Szanuje Raptusa za przeszłość. W zasadzie to byl pierwszym prawdziwym stunterem w Polsce, ale według mnie powinien dac sobie spokoj ze startami w zawodach i zajac sie pokazami. Albo powinien wziąć przyklad z Cygana, ktory wygral EXMoto w 07 i wycofał sie z zawodow, po czym swoje dlugoletnie doswiadczenie w branzy wykorzystuje organizujac chyba najlepsze zawody stuntowe w Europie.<br><hr>zadzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2010, 00:19

To że $13 jest bardzo uzdolniony to niezaprzeczalny fakt, ale tak naprawde to m.in Raptowny otworzył scene Polskiego stuntu i gdyby nie ludzie tacy jak on nie byłoby $13. Poza tym oni obaj reprezentują odmienne style i szczerze mówiąc bardziej mi odpowiada stara szkoła stuntu w wykonaniu Raptownego. Pozdrawiam Raptownego- motocyklista z Lublina.<br><hr>MarcinBMW
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2010, 14:25

Komentatorzy napisał(a):To że $13 jest bardzo uzdolniony to niezaprzeczalny fakt, ale tak naprawde to m.in Raptowny otworzył scene Polskiego stuntu i gdyby nie ludzie tacy jak on nie byłoby $13. Poza tym oni obaj reprezentują odmienne style i szczerze mówiąc bardziej mi odpowiada stara szkoła stuntu w wykonaniu Raptownego. Pozdrawiam Raptownego- motocyklista z Lublina.<br><hr>MarcinBMW<br>
Nie masz racji , dlatego że Raptowny nie był dla niego inspiracja i zanim pojawiła się postać Raptownego to Rafał już śmigał na gumie na swoim pizdziku. A stunt wcześniej czy później i tak by do Polski wszedł i to właśnie Cygan, Raptowny i inny powinni się cieszyć z młodszego pokolenia które jeździ na światowym poziomie bo gdyby nie Oni to tak jak szybko stunt wszedł do Polski tak szybko by wyszedł , to właśnie Stunter13 , Pasio i Lukasz ktory do nich dołącza rozsławiają na świecie polski stunt a nie ta wasza Legenda.<br><hr>K
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2010, 19:57

Raptus słabo idą Ci zawody. Co się z tobą dzieje. Dawno do ciebie nie pisałam. Oglądałam filmik z extreme moto to słabo pojechałeś.Wiedziałam, że Rafałek wygra. Trzymaj się słodko. Zawsze będę z Tobą.<br><hr>Zaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2010, 20:13

hubercik olej ich jest ok coco jumbo i do przodu<br><hr>zx6r
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/9/2010, 12:48

Komentatorzy napisał(a):8 miejsce na międzynarodowych zawodach to źle? sam chciałbym mieć taki poziom jazdy ;)<br><hr>lalala<br>
Komentatorzy napisał(a):A widziałes obsade tych "miedzynarodowych zawodow"? Ja tak. Nie było tam bardziej doswiadczonego i dluzej trenujacego zawodnika, a mimo to "malolaty" znow go objechaly. Szanuje Raptusa za przeszłość. W zasadzie to byl pierwszym prawdziwym stunterem w Polsce, ale według mnie powinien dac sobie spokoj ze startami w zawodach i zajac sie pokazami. Albo powinien wziąć przyklad z Cygana, ktory wygral EXMoto w 07 i wycofał sie z zawodow, po czym swoje dlugoletnie doswiadczenie w branzy wykorzystuje organizujac chyba najlepsze zawody stuntowe w Europie.<br><hr>zadzior<br>
sory, ale zawodnicy jak jorian, ben baldini, seb5, romain jeandrot czy stunter13 to totalni wymiatacze, europejska czołówka. może i nie było "bardziej objeżdżonych" ale w tym sporcie obecnie głównie wygrywają młodzi, a oldschoolowi zawodnicy jak raptus muszą ich gonić<br><hr>buźka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/9/2010, 23:29

Komentatorzy napisał(a):A widziałes obsade tych "miedzynarodowych zawodow"? Ja tak. Nie było tam bardziej doswiadczonego i dluzej trenujacego zawodnika, a mimo to "malolaty" znow go objechaly. Szanuje Raptusa za przeszłość. W zasadzie to byl pierwszym prawdziwym stunterem w Polsce, ale według mnie powinien dac sobie spokoj ze startami w zawodach i zajac sie pokazami. Albo powinien wziąć przyklad z Cygana, ktory wygral EXMoto w 07 i wycofał sie z zawodow, po czym swoje dlugoletnie doswiadczenie w branzy wykorzystuje organizujac chyba najlepsze zawody stuntowe w Europie.<br><hr>zadzior<br>
Cygan nie wygrał żadnego ExtremeMoto<br><hr>kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/9/2010, 14:48

Komentatorzy napisał(a):sory, ale zawodnicy jak jorian, ben baldini, seb5, romain jeandrot czy stunter13 to totalni wymiatacze, europejska czołówka. może i nie było "bardziej objeżdżonych" ale w tym sporcie obecnie głównie wygrywają młodzi, a oldschoolowi zawodnicy jak raptus muszą ich gonić<br><hr>buźka<br>
A powinno byc odwrotnie. Nieprawdaż?;)<br><hr>zadzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2010, 18:38

Komentatorzy napisał(a):To że $13 jest bardzo uzdolniony to niezaprzeczalny fakt, ale tak naprawde to m.in Raptowny otworzył scene Polskiego stuntu i gdyby nie ludzie tacy jak on nie byłoby $13. Poza tym oni obaj reprezentują odmienne style i szczerze mówiąc bardziej mi odpowiada stara szkoła stuntu w wykonaniu Raptownego. Pozdrawiam Raptownego- motocyklista z Lublina.<br><hr>MarcinBMW<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie masz racji , dlatego że Raptowny nie był dla niego inspiracja i zanim pojawiła się postać Raptownego to Rafał już śmigał na gumie na swoim pizdziku. A stunt wcześniej czy później i tak by do Polski wszedł i to właśnie Cygan, Raptowny i inny powinni się cieszyć z młodszego pokolenia które jeździ na światowym poziomie bo gdyby nie Oni to tak jak szybko stunt wszedł do Polski tak szybko by wyszedł , to właśnie Stunter13 , Pasio i Lukasz ktory do nich dołącza rozsławiają na świecie polski stunt a nie ta wasza Legenda.<br><hr>K<br>
Haha co Ty w ogóle mówisz:) <br><hr>Baza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości

na górê