Wybory Prezydenckie
Invinciblee napisał(a):....Co ciekawie reklamowany jako podchodzący do gospodarki jak za PRL PiS, obniżył podatki (przez przypadek i niewiele, ale zawsze). Nie żebym ich chwalił. Ich ogromną zaletą było to że nie znali się na gospodarce i się do niej nie mieszali......
i całe szczęscie
Ronald Reagan, gdy został prezydentem powiedział:
niech siÄ™ pieniÄ…dz rzÄ…dzi sam
i Stany zaliczyły 20-letni okres prosperity
a dla biznesu to była czytelna wiadomość, że do gospodarki nie będzie się wpierd*alał
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
bo gro tego pokolenia 50+, co zajmuje się polityką, nie powinno się w naszym sejmie znaleźć
ale cóż, jak powiedzieli goście z kabaretu klika:
nie jest winą osła, że wybrano go na posła........
ale cóż, jak powiedzieli goście z kabaretu klika:
nie jest winą osła, że wybrano go na posła........
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
słyszeliście co się dzieje pod pałacem?
wystawili tablice, to im dalej mało, teraz chcą pomnika kaczyńskiego xD
ja się pytam co jeszcze? jak postawią pomnik, to potem jeszcze może piramide?
ja się pytam gdzie jest ZOMO? shotguny na gumowe kule ? armatki wodne? GROM? no gdzie to się podziało? rozgonić towarzystwo, agresywne towarzystwo w dodatku...
wystawili tablice, to im dalej mało, teraz chcą pomnika kaczyńskiego xD
ja się pytam co jeszcze? jak postawią pomnik, to potem jeszcze może piramide?
ja się pytam gdzie jest ZOMO? shotguny na gumowe kule ? armatki wodne? GROM? no gdzie to się podziało? rozgonić towarzystwo, agresywne towarzystwo w dodatku...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
tez jestem za rozgonieniem tego przemoca
szydera z tej sytuacji to podstawa
http://www.youtube.com/watch?v=n9qtohhDIMY

szydera z tej sytuacji to podstawa
http://www.youtube.com/watch?v=n9qtohhDIMY
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
-
Patrykhonda - Świeżak
Moim skromnym zdaniem cała ta afera z krzyżem ma służyć odwróceniu naszej uwagi od raportu Komisji w sprawie afery hazardowej i podwyżki podatków. Zastosują wszelkie metody i postawią jeszcze kilka takich krzyży żeby okraść ludzi z kolejnych kilku procent.
Na ścianie Pałacu Prezydenckiego umieszczono dziś tablicę upamiętniającą ofiary katastrofy lotniczej z 10 kwietnia. Logicznym następstwem zamontowania tablicy powinien być koniec żenującego show na Krakowskim Przedmieściu, którego inicjatorami są tak zwani obrońcy krzyża, a promotorami politycy Prawa i Sprawiedliwości. Awantura i godny politowania happening w kraju liczącym 40 milionów obywateli trwa jednak w najlepsze, bo - zdaniem ludzi o zaczadziałych umysłach - tablica to za mało, potrzebny jest pomnik. W tym momencie otwierają się kolejne drzwi absurdu, którego jesteśmy zakładnikami. Pomnik także byłby oprotestowany, bo tuż po jego odsłonięciu ktoś powiedziałby, że jest za mały, wykonany z za mało szlachetnego materiału. Cała ta sytuacja jest doskonałym materiałem dla satyryków, bo w moim przekonaniu racjonalnie myślący ludzie z całej sytuacji powinni śmiać się aż do bólu brzucha. Wydarzenia sprzed Pałacu Prezydenckiego mogłyby również stać się tematem wielu prac naukowych z dziedziny psychiatrii.
Jedni chcą, by krzyż stojący przed domem i miejscem pracy głowy państwa pozostał tam - drudzy - argumentują, że żałoba się skończyła i krzyż trzeba sprzed Pałacu usunąć, przenieść w inne miejsce. Ci, którzy mogliby w tej sprawie decydować, a więc władze miasta lub przedstawiciele Kościoła - nie wiedzą, co mają zrobić albo nie chcą podjąć decyzji w tej sprawie. Władze miasta nie mają odwagi przeciwstawić się księżom, a czarnym pająkom podoba się ich własny religijno-nekrofilski terror. Strach przed krzyżem jest absurdalny, ale przecież jest faktem, bo gdyby tak nie było - już dawno zostałby przeniesiony do jakiegoś kościoła albo gdziekolwiek indziej. Nie zmieniajmy Polski w zakład pogrzebowy. Nie róbmy z Pałacu Prezydenckiego cmentarza, miejsca kultu kogokolwiek, kto zginął w tamtej katastrofie. Krzyż powinien zostać zabrany sprzed siedziby prezydenta i jest mi dokładnie obojętne, co się z nim następnie stanie. Jak dla mnie są to tylko dwa nic nie znaczące kawałki ładnie polakierowanego drewna.

Na ścianie Pałacu Prezydenckiego umieszczono dziś tablicę upamiętniającą ofiary katastrofy lotniczej z 10 kwietnia. Logicznym następstwem zamontowania tablicy powinien być koniec żenującego show na Krakowskim Przedmieściu, którego inicjatorami są tak zwani obrońcy krzyża, a promotorami politycy Prawa i Sprawiedliwości. Awantura i godny politowania happening w kraju liczącym 40 milionów obywateli trwa jednak w najlepsze, bo - zdaniem ludzi o zaczadziałych umysłach - tablica to za mało, potrzebny jest pomnik. W tym momencie otwierają się kolejne drzwi absurdu, którego jesteśmy zakładnikami. Pomnik także byłby oprotestowany, bo tuż po jego odsłonięciu ktoś powiedziałby, że jest za mały, wykonany z za mało szlachetnego materiału. Cała ta sytuacja jest doskonałym materiałem dla satyryków, bo w moim przekonaniu racjonalnie myślący ludzie z całej sytuacji powinni śmiać się aż do bólu brzucha. Wydarzenia sprzed Pałacu Prezydenckiego mogłyby również stać się tematem wielu prac naukowych z dziedziny psychiatrii.
Jedni chcą, by krzyż stojący przed domem i miejscem pracy głowy państwa pozostał tam - drudzy - argumentują, że żałoba się skończyła i krzyż trzeba sprzed Pałacu usunąć, przenieść w inne miejsce. Ci, którzy mogliby w tej sprawie decydować, a więc władze miasta lub przedstawiciele Kościoła - nie wiedzą, co mają zrobić albo nie chcą podjąć decyzji w tej sprawie. Władze miasta nie mają odwagi przeciwstawić się księżom, a czarnym pająkom podoba się ich własny religijno-nekrofilski terror. Strach przed krzyżem jest absurdalny, ale przecież jest faktem, bo gdyby tak nie było - już dawno zostałby przeniesiony do jakiegoś kościoła albo gdziekolwiek indziej. Nie zmieniajmy Polski w zakład pogrzebowy. Nie róbmy z Pałacu Prezydenckiego cmentarza, miejsca kultu kogokolwiek, kto zginął w tamtej katastrofie. Krzyż powinien zostać zabrany sprzed siedziby prezydenta i jest mi dokładnie obojętne, co się z nim następnie stanie. Jak dla mnie są to tylko dwa nic nie znaczące kawałki ładnie polakierowanego drewna.
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
pierwsze co, kto pozwolił harcerzom go tam postawić?
druga sprawa kościół też chce przeniesienia krzyża, tylko jakaś banda popaprańców zebrała się pod nim i mają teraz zajęcie na kilka tygodni.
bitwa o krzyż odwraca uwage od wszystich innych spraw w państwie, od podwyższenia podatków, od tego że rząd nie chce pomagać powodzianom. Tak że gratuluję dla tej bandy mocherów, naprawde dobrze robią dla państwa ściągając na siebie uwage w tak ważnej przecież sprawie.
druga sprawa kościół też chce przeniesienia krzyża, tylko jakaś banda popaprańców zebrała się pod nim i mają teraz zajęcie na kilka tygodni.
bitwa o krzyż odwraca uwage od wszystich innych spraw w państwie, od podwyższenia podatków, od tego że rząd nie chce pomagać powodzianom. Tak że gratuluję dla tej bandy mocherów, naprawde dobrze robią dla państwa ściągając na siebie uwage w tak ważnej przecież sprawie.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Mochery awanturujÄ… siÄ™ wtedy gdy nie powinni.
Może niezbyt szczęśliwe porównanie, ale jakieś:
http://hel.univ.gda.pl/aktu/archiwum/zab.htm

Może niezbyt szczęśliwe porównanie, ale jakieś:
http://hel.univ.gda.pl/aktu/archiwum/zab.htm

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Dajcie mi takie ubranko jak to
ja skminie pare osob i jak znam zycie gdybym poszukal w necie znalazl bym na momencie sporo grupe chetnych ktorzy nieodplatnie, bez obawy przed wiezieniem, sadem, mandatami itp rozpedzila by to towarzystwo na momencie
w tak zacnej sprawie zalozyl bym na siebie nawet stroj policjanta

ja skminie pare osob i jak znam zycie gdybym poszukal w necie znalazl bym na momencie sporo grupe chetnych ktorzy nieodplatnie, bez obawy przed wiezieniem, sadem, mandatami itp rozpedzila by to towarzystwo na momencie

w tak zacnej sprawie zalozyl bym na siebie nawet stroj policjanta

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1ab2c
Właśnie straciłem do niego resztki szacunku. Jak ktoś czegoś niechce robić, lub ma to w d*pie to zawsze znajdzie jakiś problem.
Jak dobrze że wstrzymalem się od głosu w drugiej turze.
Właśnie straciłem do niego resztki szacunku. Jak ktoś czegoś niechce robić, lub ma to w d*pie to zawsze znajdzie jakiś problem.
-
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1ab3a
no i chociaż troche porządku zrobili
"Kobieta, która powiedziała, że "była tu przez wiele dni", wyraziła przekonanie, że "tak licznie jak dotąd obrońcy krzyża już pod Pałac Prezydencki nie wrócą". " --- jakie to smutne xD
"Pozostali pod Pałacem Prezydenckim nieliczni przeciwnicy przeniesienia krzyża podkreślali, że "nawet najpiękniejsza tablica na budynku pałacu czy w kościele garnizonowym ich nie satysfakcjonuje". - Są miejsca, do których trzeba wracać, a takim miejscem jest właśnie krzyż pod pałacem - zapewniali " ----- czyli ta sekta od samego początku nie chciała się usuwać, zwalczać takich.
no i chociaż troche porządku zrobili
"Kobieta, która powiedziała, że "była tu przez wiele dni", wyraziła przekonanie, że "tak licznie jak dotąd obrońcy krzyża już pod Pałac Prezydencki nie wrócą". " --- jakie to smutne xD
"Pozostali pod Pałacem Prezydenckim nieliczni przeciwnicy przeniesienia krzyża podkreślali, że "nawet najpiękniejsza tablica na budynku pałacu czy w kościele garnizonowym ich nie satysfakcjonuje". - Są miejsca, do których trzeba wracać, a takim miejscem jest właśnie krzyż pod pałacem - zapewniali " ----- czyli ta sekta od samego początku nie chciała się usuwać, zwalczać takich.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
na fanatyków nawet guantanamo jest niewystarczjące
-
madcap - Administrator
turboponczek napisał(a):http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komorowski-zablokowal-prace-nad-legalizacja-marihuany,wid,12568232,wiadomosc.html?ticaid=1ab2c
I tak to jest. Wszystko robione jest pod publikę moherową oni więcej TV oglądają. Przychodzi człowiek chce dobrze a tu dvpa.
Kaczor miał jeszcze lepszy wykład. Niektóre zdania ciężko powtórzyć.
"to jest w tej chwili choroba w Polsce rozpowszechniona jeszcze mniej znacznie niż na zachodzie"

http://www.youtube.com/watch?v=2OcXIhOOVTE
Tu popieram Palikota i JKM. Koleś nie boi się mówić co myśli. A nie jak wszystkie zakłamane suki w rządzie.
http://www.youtube.com/watch?v=Lmc_XLZM ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7woAQXcn3v8
http://www.youtube.com/watch?v=39fm-MTg ... re=related
Ostatnio edytowano 14/8/2010, 18:04 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme napisał(a):I tak to jest. Wszystko robione jest pod publikę moherową oni więcej TV oglądają. Przychodzi człowiek chce dobrze a tu ****.
Kaczor miał jeszcze lepszy wykład. Niektóre zdania ciężko powtórzyć.
"to jest w tej chwili choroba w Polsce rozpowszechniona jeszcze mniej znacznie niż na zachodzie"??? gdzie się ten człowiek uczył gramatyki ?
http://www.youtube.com/watch?v=2OcXIhOOVTE
Za każdym razem leje z tego jak to widzę.
Zero wiedzy w temacie - nie zabieramy głosu. Mnie tego matka nauczyła gdy miałem 8 lat.
W ogóle jeżeli już jest taki religijny to niech sobie przeczyta dokładnie biblie, bo o ile dobrze jestem poinformowany to Bóg stworzył roślinność 3ciego dnia.
"Wtedy na rozkaz Boga ziemia zrodziła drzewa i rośliny. Jakże pięknie wyglądała pierwsza zieleń liści, wśród których połyskiwały kwiaty. (...) Świat był piękny i Bóg zobaczył, że to, co zrobił, jest dobre."
-
turboponczek napisał(a):"Wtedy na rozkaz Boga ziemia zrodziła drzewa i rośliny. Jakże pięknie wyglądała pierwsza zieleń liści, wśród których połyskiwały kwiaty. (...) Świat był piękny i Bóg zobaczył, że to, co zrobił, jest dobre."
Padłem

Muszę skonsultować tą interpretację z księdzem. Jak tylko jakiegoś spotkam

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):turboponczek napisał(a):"Wtedy na rozkaz Boga ziemia zrodziła drzewa i rośliny. Jakże pięknie wyglądała pierwsza zieleń liści, wśród których połyskiwały kwiaty. (...) Świat był piękny i Bóg zobaczył, że to, co zrobił, jest dobre."
Padłem![]()
Muszę skonsultować tą interpretację z księdzem. Jak tylko jakiegoś spotkam
Tylko po maryśce można taką twórczość mieć

Ongoing Success
-
http://www.polskatimes.pl/stronaglowna/ ... material_1
ŻAAAAL! Co za ciemnogród! Teraz wszedzie stare baby bedą sztandary wystawiać "HAŃBA!", wszystko ku...rwa hańba! No nie mam słów...
ŻAAAAL! Co za ciemnogród! Teraz wszedzie stare baby bedą sztandary wystawiać "HAŃBA!", wszystko ku...rwa hańba! No nie mam słów...
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości