?akie dokumety by zarejstrowac honde ns1?
• Strona 1 z 1
?akie dokumety by zarejstrowac honde ns1?
Mam pytanko,jakie sa potrzebne dokumety by zarejstrowac honde ns1?
Prosze o odpowiedz.I czy potrzebne jest wymeldowanie z kraju?
Prosze o odpowiedz.I czy potrzebne jest wymeldowanie z kraju?
- grzesiek92-92
- Świeżak
zaświadczenie o tym ze fruwa i prawo jazdy na pierdopedy kosmiczne oraz taczko odrzutowe jest potrzebne..... zalezy czy sprowadzona czy ma juz rejestracje w kraju.... i tez zalezy z jakiego kraju sciagana jak cos
-
kravec - Administrator
- grzesiek92-92
- Świeżak
Kravec jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to się najlepiej nie wypowiadaj. Czytam 3 temat z rzędu i widze twoje głupie odpowiedzi, ludzie chcą się czegoś dowiedzieć (chyba po to jest forum) a Ty im podajesz jakieś głupie teksty typu latający dywan albo głośniki. A tak apropo płacą Ci za to że robisz z siebie błazna czy tylko chcesz nabić sobie postów ?
- MuSzKiN
- Świeżak
gratis jest...........
widze ze ty taki sam jestes jak kolego wyzej..... mozna czasem cos poszukac a nie robic smietnik z tego forum?? masz w innych tematach co potrzeba a nawet jak nie to zasuwasz do wydzialu komunikacji i sie dowiadujesz.... taki trudne?? niedlugo bedziecie sie pytac czy jak idziecie do sklepu po bulki to czy trzeba ze soba torebke wziasc czy moze w kieszeniach przyniesc, czy wam dadza w sklepie (o pieniadzach nie wspomne)..... glupie pytania i robienie smietnika z forum- moje glupie odpowiedzi...... poza tym jakbyscie nie zauwazyli w obydwu poprzednich postach odpowiedzialem na pytania...... ale najwidoczniej zeby to przeczytac potrzeba troche sie wysilic..... a wam sie nie chce
widze ze ty taki sam jestes jak kolego wyzej..... mozna czasem cos poszukac a nie robic smietnik z tego forum?? masz w innych tematach co potrzeba a nawet jak nie to zasuwasz do wydzialu komunikacji i sie dowiadujesz.... taki trudne?? niedlugo bedziecie sie pytac czy jak idziecie do sklepu po bulki to czy trzeba ze soba torebke wziasc czy moze w kieszeniach przyniesc, czy wam dadza w sklepie (o pieniadzach nie wspomne)..... glupie pytania i robienie smietnika z forum- moje glupie odpowiedzi...... poza tym jakbyscie nie zauwazyli w obydwu poprzednich postach odpowiedzialem na pytania...... ale najwidoczniej zeby to przeczytac potrzeba troche sie wysilic..... a wam sie nie chce
-
kravec - Administrator
Chlopie ty niemusisz odpowiadac na moje pytania.Jest pare osób co odpowiedza.ciekawe jak ty bedziesz mial pytanie to ja tak samo ci odpowiem.
- grzesiek92-92
- Świeżak
po vo kolejny off topic nie lepiej napisać mu co jest potrzebne??mi sie wydaje, że umowa sprzedaży, przegląd i chyba tyle. jak coś jeszcze to mnie poprawcie.(i oczywiście około 400zł za rejestracje)
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
i tłumaczenie papierów
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
wszystko powinno wyjść koło 500zl+;]
- x_miki_x
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość