Co robić ?
• Strona 1 z 1
Co robić ?
Witam mam cbr 600 rr 04 dwa tygodnie temu miałem dzwona polonez wymusił i dostałem w prawy bok.Moto jest dotkliwie rozbity głównie same plastiki.Mam dylemat czy naprawiać go czy sprzedać i pieniądze z ubezpieczenia przeznaczyć na inny motocykl.Pozdrawiam. 

H R C
- zomber
- Świeżak
ja bym tam sprzedal i kupil sobie cos nowego jezeli mowisz ze dosyc mocno dostal i dostaniesz dobra kase z ubez. pamietaj tak z motorem jak z autem rozbite to nie to samo no chyba ze plastiki tylko przydarte to wtedy sie oplaca napraw. wspoczuje ci to byl ladny sprzecik no ale co zrobic.
- gixxer
- Świeżak
Re: Co robić ?
zomber napisał(a):Moto jest dotkliwie rozbity głównie same plastiki:
Teraz to nie wiem czy motocykl jest zgruzowany czy tylko plastiki poszly w drzazgi. Jak tylko plastiki to moze warto po prostu kupic nowe. A jak moto jest po glebie to tak jak mowi gixxer sprzedaj i kup cos nowego i w dobrym stanie.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco a co Ty bys zrobil? Przeciez nie namawiamy go zeby wyklepal rame walkiem do ciasta i powiedzial przy sprzedazy ze dopiero co z salonu wyjechal. Jakby robic tak jak mowisz to po kazdej glebie ludzie musieliby resztki po swoich maszynach trzymac w piwnicy po kres swiata
. ......No nie wiem...... ale ja az takiej wielkiej piwnicy to nie mam zeby to wszystko pomiescic 

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości