[Aktualności] Nastolatka na motocyklu Capirossiego!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nastolatka na motocyklu Capirossiego!
Dyskusja na temat: Nastolatka na motocyklu Capirossiego!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nastolatka na motocyklu Capirossiego!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nastolatka na motocyklu Capirossiego!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szesnastolatka i ściga się od kilku lat? To kiedy ona zaczynała, w przedszkolu??
Najbardziej rozbroił mnie ten jej komentarz, że niby motocykl Capirossiego wydaje się mały - spodziewała się R1200 GS'a czy Gold Winga?<br><hr>PinKee
Najbardziej rozbroił mnie ten jej komentarz, że niby motocykl Capirossiego wydaje się mały - spodziewała się R1200 GS'a czy Gold Winga?<br><hr>PinKee
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niektóre dzieciaki zaczynają jazdę na motocyklu w wieku 5 lat zatem w jej wieku nie ma chyba nic nadzwyczajnegoKomentatorzy napisał(a):Szesnastolatka i ściga się od kilku lat? To kiedy ona zaczynała, w przedszkolu??
Najbardziej rozbroił mnie ten jej komentarz, że niby motocykl Capirossiego wydaje się mały - spodziewała się R1200 GS'a czy Gold Winga?<br><hr>PinKee<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może ona na tej wielkości motocyklu zaczynała i dlatego wydaje się jej mały xD
na tym foto z przednią owiewkoł to ona wygląda na małą...
na tym foto z przednią owiewkoł to ona wygląda na małą...
-
adrianos_08 - Świeżak
i po za tym to Ameryka a nie PolskaKomentatorzy napisał(a):Szesnastolatka i ściga się od kilku lat? To kiedy ona zaczynała, w przedszkolu??
Najbardziej rozbroił mnie ten jej komentarz, że niby motocykl Capirossiego wydaje się mały - spodziewała się R1200 GS'a czy Gold Winga?<br><hr>PinKee<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Elena zaczela jezdzic w wieku lat 8. Nic w tym dziwnego nie ma, Hayden zaczal jezdzic jak mial 3, podobnie jak i Rossi.<br><hr>OryonOneKomentatorzy napisał(a):Szesnastolatka i ściga się od kilku lat? To kiedy ona zaczynała, w przedszkolu??
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Elena zaczela jezdzic w wieku lat 8. Nic w tym dziwnego nie ma, Hayden zaczal jezdzic jak mial 3, podobnie jak i Rossi.<br><hr>OryonOneKomentatorzy napisał(a):Szesnastolatka i ściga się od kilku lat? To kiedy ona zaczynała, w przedszkolu??
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości