zabraby dowód rejestracyjny
• Strona 1 z 1
zabraby dowód rejestracyjny
Nie wiem czy był już taki temat, jeśli tak to przepraszam.
Moim problemem jet to że Policja zabrała mi dowód rejestracyjny za brak lusterek i brak przedniego błotnika. Wiem że lusterka powinny być mój błot ale do przedniego błotnika w skuterze(Piaggio Sfera 80/50) to nic nie powinni mieć.
Woda czy błoto i tak nie chlapała bo plastiki i tak zakrywały koło. Poproszę o wasze opinie
Moim problemem jet to że Policja zabrała mi dowód rejestracyjny za brak lusterek i brak przedniego błotnika. Wiem że lusterka powinny być mój błot ale do przedniego błotnika w skuterze(Piaggio Sfera 80/50) to nic nie powinni mieć.
Woda czy błoto i tak nie chlapała bo plastiki i tak zakrywały koło. Poproszę o wasze opinie
-
pawcio199419 - Świeżak
Uzupełnij braki zrób przegląd i możesz odebrać dowód . Masz na to 7 dni . Na stacji kontroli zapłacisz 20 zł od każdej usterki jaką masz wypisaną na kwicie jaki dala ci policja .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Re: zabraby dowód rejestracyjny
pawcio199419 napisał(a):Wiem że lusterka powinny być mój błot
A co to jest blot?
P.S. Domyślam się, że chodziło o słowo 'błąd" ale żeby zrobić kilka błędów właśnie w tymże słowie to już chyba ironia losu...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości