Miejscówka Warszawa
• Strona 1 z 1
Miejscówka Warszawa
Siema. Zakładam temat bo tamten już pajęczyny pokryły... Co do miejscówki do pośmigania w Wawie... i w okolicach. Głównie chodzi mi o jazdę na gumie, trochę amator-stuntu.
Czasami wybieram się na Modlin sobie pojeździć bardzo fajnie tam jest... dojazd przej****y tylko...
Ktoś z Warszawy ogarnięty w tym niech podrzuci jakąś miejscówkę
Ostatnio mnie słuchy doszły o obwodnicy, że można dobrze pośmigać...
Czasami wybieram się na Modlin sobie pojeździć bardzo fajnie tam jest... dojazd przej****y tylko...
Ktoś z Warszawy ogarnięty w tym niech podrzuci jakąś miejscówkę
Ostatnio mnie słuchy doszły o obwodnicy, że można dobrze pośmigać...
Peugeot Speed 1 AC, Honda CBR 600F2, Yamaha R1 RN19
- rumian_1989
- Świeżak
W moich okolicach jest gdzie pośmigać... A niby nie wiem czemu ktoś by miał cokolwiek przeciw temu żeby powiedzieć. Jeśli ktoś nie chce pisać na ogóle to proszę o PW.
P.S. Nie jestem jakimś gościem który zdąrzył 3 tyg temu wsiąść na moto i chce pajacować, tylko jakiś czas już jeżdżę i szukam miejsca gdzie można w spokoju trenować..
P.S. Nie jestem jakimś gościem który zdąrzył 3 tyg temu wsiąść na moto i chce pajacować, tylko jakiś czas już jeżdżę i szukam miejsca gdzie można w spokoju trenować..
Peugeot Speed 1 AC, Honda CBR 600F2, Yamaha R1 RN19
- rumian_1989
- Świeżak
Myślę że nie spalę miejscówki bo już wszyscy o niej wiedzą, a najbardziej policja A najbardziej okoliczni mieszkańcy...
Budowana obwodnica (wjazd od Lazurowej). Ale w tym roku tam nie byłem i nie wiem jak wygląda wjazd.
Budowana obwodnica (wjazd od Lazurowej). Ale w tym roku tam nie byłem i nie wiem jak wygląda wjazd.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
navi napisał(a):Myślę że nie spalę miejscówki bo już wszyscy o niej wiedzą, a najbardziej policja A najbardziej okoliczni mieszkańcy...
Nie spalisz. Wiedzą i widzą wszyscy Ładny odcinek, cały czas tam kogoś widać. Co więcej... Motomiśki tez tam śmigają po cywilu
Motor to masz w pralce!
-
narwhal - Świeżak
Na Cargo tez policjanty siedza i obserwują moje stunty i nic mi nie robią, wał zawadowski był nawet w TVN-ie, więc tez nie spaliłem, a chłopak bynajmniej po centrum nie bedzie uczył sie. A tak swoja drogą jak juz sie nauczysz to podbij do mnie to jakis terror zrobimy
Hajka juz stoi
-
Warsaw Stunt Squad - Świeżak
He he z tymi Warszawskimi miejscówkami jest tak , że w większości wszyscy o nich i tak wiedzą (łącznie z Psami)
Ja ostatnio pośmigałem sobie na lotnisku w Modlinie. Było super. W niedzielę waliłem piony praktycznie sam na całym lotnisku.
Ja ostatnio pośmigałem sobie na lotnisku w Modlinie. Było super. W niedzielę waliłem piony praktycznie sam na całym lotnisku.
- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1