Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocyklista, czy złudzenie? -...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocyklista, czy złudzenie? -...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocyklista, czy złudzenie? -...

Postprzez Åšcigacz » 9/7/2010, 12:20

Dyskusja na temat: Motocyklista, czy złudzenie? - poświęć więcej uwagi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista, czy złudzenie? - poświęć więcej uwagi
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/7/2010, 12:20

Wszyscy uczestnicy ruchu drogowego musza myśleć za motocyklistów...<br><hr>józwa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/7/2010, 12:58

Komentatorzy napisał(a):Wszyscy uczestnicy ruchu drogowego musza myśleć za motocyklistów...<br><hr>józwa<br>
Zaczyna się. Cóż za piękna polska mentalność: "Daleczego ja mam myśleć". Przecież to nie jest tak, że owe kampanie zwalniają motocyklistów z myślenia. Sami dobrze wiedzą, że muszą myśleć dwa razy bardziej na drodze od kierowców samochodów, a przynajmniej powinni. Klip po prostu ma za zadanie uświadomić co poniektórych, jak sprawa wygląda zza kierownicy samochodu. Ciekawa jestem czy po wypadku, w którym kierowca samochodu źle skalkuluje odległości nadjeżdżającego jednośladu również powie "Dlaczego ja miałem uważać"<br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/7/2010, 13:39

Komentatorzy napisał(a):Wszyscy uczestnicy ruchu drogowego musza myśleć za motocyklistów...<br><hr>józwa<br>
Nie masz myśleć za motocyklistów, tylko za siebie, żeby nie wymusić pierwszeństwa i nie zabić człowieka mądralo.<br><hr>darek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2010, 07:40

przeciez ten film przedstawia samochód wjezdzajacy w moto bo zle okreslil odleglosc wiec co motocyklista ma myslec za tego z tylu pomysl a potem pisz
na zawodowe prawko kat. C i D sa robione badania które sprawdzaja umiejetnosc spostrzegania takich róznic wiec moze czas by wszyscy uczestnicy przechodzili taki test?<br><hr>eryk79
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości

na górê