Rękawice BERIK
• Strona 1 z 1
Rękawice BERIK
Witam, chciałem zapytać co myślicie o rękawicach BERIK G-7933 BK. Planuję przeznaczyć na rękawice ok. 350zł, na allegro te BERIKa są za 360zł od sklepu 4bikes.
Czy w tym przedziale cenowym jest coś lepszego lub podobnego do modelu, który podałem? Znajomy ma te rękawice i po 1 sezonie zeszła farba z palców i mówi, że jest w nich strasznie gorąca gdyż nie mają wentylacji. Proszę o podanie jakichś innych dobrych rękawic w podobnej cenie.
Pozdrawiam!
Czy w tym przedziale cenowym jest coś lepszego lub podobnego do modelu, który podałem? Znajomy ma te rękawice i po 1 sezonie zeszła farba z palców i mówi, że jest w nich strasznie gorąca gdyż nie mają wentylacji. Proszę o podanie jakichś innych dobrych rękawic w podobnej cenie.
Pozdrawiam!
- seevin
- Świeżak
- SallyCinnamon
- Świeżak
Jakiej firmy rękawice w takim razie w tej cenie znajdę? Zastanawiam się nad MODEKA Racing Pro, dobrze wypadły w testach, które czytałem i kosztują tylko 270zł.
Albo co powiecie o Alpinestars SP-2? Zależy mi na dobrej wentylacji rękawic.
Albo co powiecie o Alpinestars SP-2? Zależy mi na dobrej wentylacji rękawic.
- seevin
- Świeżak
Mam właśnie MODEKA Racing Pro ale mam w nich najechane dopiero ok 2tys km, więc nie powiem wiele o trwałości (narazie jest ok). Rękawice są bardzo wygodne i raczej nie odczuwam w nich gorąca. Od spodu jest skóra kangura, która ma kolor beżowy więc musisz liczyć sie z tym że będzie widać brud. Narazie jestem bardzo zadowolony, nie biorąc nawet pod uwagę niskiej ceny.
- sebasbox
- Świeżak
Nie kupuj Berika. Pojeździłem trochę i stwierdzam, że to syf.
1. Jakość skóry i szwów to dramat.
2. Cholernie mi barwiły dłonie
3. Wewnętrzne szwy. Przy zaciskaniu dłoni powodowały ucisk na palce.
4. Po przejechaniu 2tys km wylądowały w szafie i są tam do dziś
Ciekawe czemu w rękawicach są tacy chujowi. Kombiki maja przecież super
1. Jakość skóry i szwów to dramat.
2. Cholernie mi barwiły dłonie
3. Wewnętrzne szwy. Przy zaciskaniu dłoni powodowały ucisk na palce.
4. Po przejechaniu 2tys km wylądowały w szafie i są tam do dziś

Ciekawe czemu w rękawicach są tacy chujowi. Kombiki maja przecież super
- Gregorgsxr
- Świeżak
Pomyśl nad rękawicami Racer. Ostatnio wpadły mi w ręce i wykonane są naprawdę zajebiście. Jak zmieniałem rękawice to się właśnie nad nimi zastanawiałem, ale trafiła mi się okazja i kupiłem Alpiny GP tech.
- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości