Ocena oferty Hujosunga GT Comet
• Strona 1 z 1
Ocena oferty Hujosunga GT Comet
Co myslicie o tym motocyklu/ofercie? Czy wart ceny? Zdaję sobie sprawę, że to taki Lanos, ale wygląda całkiem fajnie i z tego co czytałem ma przeciętne recenzje (cena za to przystępna).
http://allegro.pl/item1076517246_hyosun ... zdemu.html
Serdecznie dziękuję za wszelkie sugestie/zjebki etc.
http://allegro.pl/item1076517246_hyosun ... zdemu.html
Serdecznie dziękuję za wszelkie sugestie/zjebki etc.

- boolean
- Świeżak
troche brzydki przód
a tak to nawet fajny do oblatania, tylko że z cześciami problem może być bo to niepopularna marka. Osobiście uważam, że lepszy bylby np. Suzuki Bandit 600, ale poczekajmy na zdanie innych
pzdr
edit: to sie pisze Hyosung

a tak to nawet fajny do oblatania, tylko że z cześciami problem może być bo to niepopularna marka. Osobiście uważam, że lepszy bylby np. Suzuki Bandit 600, ale poczekajmy na zdanie innych

edit: to sie pisze Hyosung
Ostatnio edytowano 22/6/2010, 17:15 przez D748SPS, łącznie edytowano 1 raz
-
D748SPS - Świeżak
Hujosung.. to sie pisze przez CH chyba
Tak serio to tez sie kiedys nad nim zastanawialem. Tutaj masz test który pokazuje, że to niby nie jest zły motocykl
http://www.motocykl-online.pl/testy/Hyosung_650_Naked (otwórz link)

http://www.motocykl-online.pl/testy/Hyosung_650_Naked (otwórz link)
- warmplace
- Świeżak
Dzięki za odpowiedzi
Ad D748SPS Bandit jest świetną propozycją, niemniej jednak zdecydowanie droższą (porównując rocznik w rocznik). Co się tyczy części to też sie trochę obawiam, bo strona polskiego importera nie żyje, a sprowadzanie to zawsze kłopot. A propos brzydkiego przedu to wystawiony motocykl ma oberwany błotnik i jest malowany.
Ad warmplace Przez "ch" to by mnie admin zbananował
. Test czytałem, tylko w zasadzie po jego lekturze można dojść do wniosku że tylko jakiś łoś kupi SV650, skoro Hyosung w zasadzie nie ma wad (że kiepski plastik, mała ładowność), a jest do tego w takich pieniądzach.
Dlatego pytam czy ktoś spotkał się z użytkowanym kilka lat egzemplarzem i jak się sprawuje?
Ad D748SPS Bandit jest świetną propozycją, niemniej jednak zdecydowanie droższą (porównując rocznik w rocznik). Co się tyczy części to też sie trochę obawiam, bo strona polskiego importera nie żyje, a sprowadzanie to zawsze kłopot. A propos brzydkiego przedu to wystawiony motocykl ma oberwany błotnik i jest malowany.
Ad warmplace Przez "ch" to by mnie admin zbananował

Dlatego pytam czy ktoś spotkał się z użytkowanym kilka lat egzemplarzem i jak się sprawuje?
- boolean
- Świeżak
moim zdaniem cena mówi wszystko - 5000 tys. za motocykl typu naked o pojemności 650 z 2004 roku. To jakiś absurd. za taką cenę to możesz szukać dobrego motocykla z lat 1995-2000 a nie chińskiego g****. ja takie wynalazki omijam szerokim łukiem. dodam, że ja za RS 125 z '99r. zapłaciłem 5 tys. a ty chcesz za tą cenę 650'siątkę z 2004r kupić? Przemyśl to.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
wasil1993p napisał(a):moim zdaniem cena mówi wszystko - 5000 tys. za motocykl typu naked o pojemności 650 z 2004 roku. To jakiś absurd. za taką cenę to możesz szukać dobrego motocykla z lat 1995-2000 a nie chińskiego g****. ja takie wynalazki omijam szerokim łukiem. dodam, że ja za RS 125 z '99r. zapłaciłem 5 tys. a ty chcesz za tą cenę 650'siątkę z 2004r kupić? Przemyśl to.
To ile ktoś wydał na motocykl nie zawsze świadczy o jego jakości. BTW nie jest to wyrób chiński, lecz koreański (tak jak Kia, czy Hyunday). Może jednak na forum jest ktoś kto użytkuje ww. sprzęt.
Jestem świadom, że okazją to tylko w Media Markcie

- boolean
- Świeżak
Osobiscie to też bym sobie odpuścił :] Ja swoją CBR 600 F2 kupiłem za 6 tyś w stanie igła! Wiec moze poszukaj czegoś takiego też. Zrobiłem nią juz w miesiac jakies 3300km i nic sie nie dzieje.
Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości