Pytanie - Tablica + oświetlenie.
• Strona 1 z 1
Pytanie - Tablica + oświetlenie.
Co policja może zrobić, jeśli w mojej Husqvarnie WR będę miał tablicę rejestracyjną w plecaku, a światła tylnego brak ?
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
-
zioomeek09 - Świeżak
Utrata dowodu + mandat od 50PLN za brak blachy.
Do tego jeśli zagraża bezpieczeństwu innych użytkowników - zakaz poruszania się po drogach publicznych - laweta.
Do tego jeśli zagraża bezpieczeństwu innych użytkowników - zakaz poruszania się po drogach publicznych - laweta.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Z tego co mi wiadomo to pchać możesz wszystko nawet jeśli to nie ma kół, papierów, świateł i hamulców. (chyba że ledwo kradzione wtedy bym się z tym na ulicy nie pokazywał
)
Co do twojego pytania to jeśli chcesz przetransportować skuter z miejsca A do B, a nie chce Ci się składać to ja bym tablice przykleił taśmą przezroczystą, a zamiast lampy dałbym jakieś światełko od roweru które by świeciło czerwonym światłem ciągłym.

Co do twojego pytania to jeśli chcesz przetransportować skuter z miejsca A do B, a nie chce Ci się składać to ja bym tablice przykleił taśmą przezroczystą, a zamiast lampy dałbym jakieś światełko od roweru które by świeciło czerwonym światłem ciągłym.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
nie ma zmiłuj
musisz pchać po drodze publicznej jeśli nie chcesz montować
o ile tablicę szło by przeżyć, to niestety tylne światło komplikuje na maxa
musisz pchać po drodze publicznej jeśli nie chcesz montować
o ile tablicę szło by przeżyć, to niestety tylne światło komplikuje na maxa
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Za pęknięte oprawki do świateł w samochodzie możesz dostać mandat, za niesprawne światło jeszcze większy, a za brak światła mogą Ci zabrać dowód rejestracyjny, bo pojazd nie jest przystosowany do jazdy po ulicach. Tablice to jeszcze przejdzie na plecaku, (choć nie jest to pewne). Masz jeszcze jedno wyjście jak będzie nadjeżdzać policja to Ty zeskocz z motorku 

-
schreiben92 - Świeżak
schreiben92 napisał(a):Masz jeszcze jedno wyjście jak będzie nadjeżdzać policja to Ty zeskocz z motorku
To tak samo jak z zapinaniem pasów po machnięciu lizakiem, na pewno nie zauważą...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości