Zobacz wątek - <i>[Galerie foto]</i> Protest motocyklistów przeciwko...
NAS Analytics TAG

[Galerie foto] Protest motocyklistów przeciwko...

Komentarze użytkowników
_________

[Galerie foto] Protest motocyklistów przeciwko...

Postprzez Åšcigacz » 11/6/2010, 15:16

Dyskusja na temat: Protest motocyklistów przeciwko opłatom na autostradach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Protest motocyklistów przeciwko opłatom na autostradach
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/6/2010, 15:16

BARDZO malo ludzi bylo :( szkoda<br><hr>grafi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/6/2010, 15:18

Odwalcie się od biednych kierowców w Warszawie. Codziennie jeżdże do pracy przez W-wę. Już widziałem nawet pewną sympatię do motocyklistów wśród kierowców, a teraz ta badna wsioków zjechała się, wkurzyła kierowców, zawinęła tyłki, pojechała do swoich pipidówek, a ja będę musiał się przedzierać wśród wk... kierowców.<br><hr>Marek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/6/2010, 18:23

Komentatorzy napisał(a):Odwalcie się od biednych kierowców w Warszawie. Codziennie jeżdże do pracy przez W-wę. Już widziałem nawet pewną sympatię do motocyklistów wśród kierowców, a teraz ta badna wsioków zjechała się, wkurzyła kierowców, zawinęła tyłki, pojechała do swoich pipidówek, a ja będę musiał się przedzierać wśród wk... kierowców.<br><hr>Marek<br>
to ty chyba koleÅ› nic nie rozumiesz
tu chodzi o opłaty na autostradach a nie o kierowców<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/6/2010, 22:06

Komentatorzy napisał(a):Odwalcie się od biednych kierowców w Warszawie. Codziennie jeżdże do pracy przez W-wę. Już widziałem nawet pewną sympatię do motocyklistów wśród kierowców, a teraz ta badna wsioków zjechała się, wkurzyła kierowców, zawinęła tyłki, pojechała do swoich pipidówek, a ja będę musiał się przedzierać wśród wk... kierowców.<br><hr>Marek<br>
Opowiadasz waść głupoty, jeśli ok. 120 motocykli spowodowało jakieś problemy, to chyba jedynie u Ciebie.

Właśnie żeby nie robić problemów organizatorzy ograniczyli ilość motonitów - moim zdaniem błąd, trzeba było naprawdę dać popalić Warszawiakom<br><hr>szakal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2010, 08:42

To przeprowadź się do "pipidówka" i problemy znikną.
To są właśnie zalety i wady mieszkania w "stolicy".<br><hr>marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2010, 12:46

Zastanawia mnie jedno skoro wszyscy widzą jakie są korki to dlaczego nikomu się nie chce ruszyć **** i wsiąść chociażby na rower?? Na pewno byłoby kilka razy szybciej. <br><hr>Bandzior
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/2/2013, 14:27

Brak opłat za autostrady w kraju który do niedawna był na poziomie trochę wyższym od Mozambiku? To chyba jakaś kpina? Niedługo zarządają oddzielnych pasów ruchu dla hulajnóg<br><hr>Młot_od_infrastuktury
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê