Offtop dla vipów
SzpiceR napisał(a):ja niemoge dostac obejmy katalizator/kolektor- koncówka czy da rade ta pasta?
Ja miałem u siebie i to i to. A obejme to zajeb byle jaką tylko średnice dobrze zmierz.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
Kupował ktoś z Was motura sprowadzonego z UK. Jakie papiery potrzebne ?? Jadę jutro oglądać tę sukę
Melevin a widzialeś ramę. Z lewej storny część ramy wygląda jakby była innego koloru ?? Czy tak powinna być ??
Melevin a widzialeś ramę. Z lewej storny część ramy wygląda jakby była innego koloru ?? Czy tak powinna być ??
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ja mam bladego z UK, jedyny dokument jaki z nim dostałem to bodajże V5 czyli angielski dowód rejestracyjny.
co do ramy to ten dłuższy element po obu stronach jest fabrycznie lekko spolerowany i pokryty bazą wic to raczej wina światła...
co do ramy to ten dłuższy element po obu stronach jest fabrycznie lekko spolerowany i pokryty bazą wic to raczej wina światła...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
kurwa zadupek jest od malowania z czerwonym bakiem. bo ma czerowne wstawki, 929 z zoltym bakiem ma zolte wstawki
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Kupiłem dziwę, prosto jedzie i dobrze gadam. Mam nadzieję, ze nie wydymałem się na maxa
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
A kto może nas ruszyć.....
W ogóle to uważam, że pewne osoby nie powinny mieć dostepu do tego działu, bo to że mają moda czy admina nie znaczy że są lubiani i mogą czytać nasze rozkminy.
W ogóle to uważam, że pewne osoby nie powinny mieć dostepu do tego działu, bo to że mają moda czy admina nie znaczy że są lubiani i mogą czytać nasze rozkminy.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Ej Pany ma ktoś może jakieś rękawiczki, w których już nie jezdzi a są jeszcze w dobrym stanie?
Moje poszły na śmietnik po glebie, a jakby ktoś miał to nie będe nowych kupował
Moje poszły na śmietnik po glebie, a jakby ktoś miał to nie będe nowych kupował
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
No co tu dużo gadac, nie jezdziłem zbyt wiele bo nie mam tablicy... ale to moto zapierdala jak wściekłe. A do stopali to chyba jest stworzone
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ŚMIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRĆĆĆ
KUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAASSSS
i
ZNIIIIIISZCZEEEENIEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
NAAAAAAAAPIEEEEEEEEEEEEEEERDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAALAAAAAAAAAAAĆ w CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ PIEEEEEEEERDOOOOOOOOOLOOOOONYYYYYYYYYCH PREEEEEEEEECLOOOOOOOOOOZAAAAAAAAAAAUUUUUURÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWW !!!!!!!!!!!
NOOOOOOOOOOOO MEEEEEEEEEERCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!
KUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAASSSS
i
ZNIIIIIISZCZEEEENIEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
NAAAAAAAAPIEEEEEEEEEEEEEEERDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAALAAAAAAAAAAAĆ w CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ PIEEEEEEEERDOOOOOOOOOLOOOOONYYYYYYYYYCH PREEEEEEEEECLOOOOOOOOOOZAAAAAAAAAAAUUUUUURÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWW !!!!!!!!!!!
NOOOOOOOOOOOO MEEEEEEEEEERCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
Rycerze hardcore'u walczą do oporu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rooooooooooooozjeeeeeeeebaaaaaaaaaććććć tooooooo wszyyyyyyyyyyyyyystkoooooooooooooo wwwwww chuuuuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę dajcie mi preclozaura jakiegoś kuuurwa maaaać xD
Rooooooooooooozjeeeeeeeebaaaaaaaaaććććć tooooooo wszyyyyyyyyyyyyyystkoooooooooooooo wwwwww chuuuuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę dajcie mi preclozaura jakiegoś kuuurwa maaaać xD
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl