[TS 125x] Problem z odpalaniem...
• Strona 1 z 1
[TS 125x] Problem z odpalaniem...
Witam Was !
Mam problem z moją Suzi. Nie mogę jej odpalić na zimnym silniku z kick startera :/ dopiero gdy odkręcę świece przeczyszczę ją i trochę tłok przykładając szmatkę w miejsce gdzie jest świeca i naciskaniu kopajki, po czym są widoczne czarne ślady. nagaru? Pomóżcie bo to denerwuje jedynie z popychu pali idealnie. Gdy jest gorący pali z kopa od razu ale zimny już nie :/ o co chodzi? pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc
Mam problem z moją Suzi. Nie mogę jej odpalić na zimnym silniku z kick startera :/ dopiero gdy odkręcę świece przeczyszczę ją i trochę tłok przykładając szmatkę w miejsce gdzie jest świeca i naciskaniu kopajki, po czym są widoczne czarne ślady. nagaru? Pomóżcie bo to denerwuje jedynie z popychu pali idealnie. Gdy jest gorący pali z kopa od razu ale zimny już nie :/ o co chodzi? pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc
- benny
- Świeżak
Zły dział. Przenieś do Mechanika.
Też miałem problem z odpalaniem moto na zimnym silniku, zaniosłem do mechanika, wymienił świece, wyregulował zawory, przeczyścił gaźniki i jest git teraz
Też miałem problem z odpalaniem moto na zimnym silniku, zaniosłem do mechanika, wymienił świece, wyregulował zawory, przeczyścił gaźniki i jest git teraz

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Takie problemy w 2t to albo zajechana świeca albo już kompresji nie trzyma i czeka Cię mały remont.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości