[Enduro] Ale plama, czyli u Makłowicza za...
• Strona 1 z 1
[Enduro] Ale plama, czyli u Makłowicza za...
Dyskusja na temat: Ale plama, czyli u Makłowicza za tydzień
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ale plama, czyli u Makłowicza za tydzień
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ale plama, czyli u Makłowicza za tydzień
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mlody "redaktorku"sa takie elity w Wawie którym nie jest na ręke pokazywanie czegoś co dobre,ale pochodzi z innych zakątków kraju.Nie mam tu na myśli
'papu"sporządzane przez pana Makłowicza/bo zawsze jest atrakcyjne/.Wiesz,gdyby kazimierzowska wiedziala że bedzie tam krecony filmik,i ustawiłaby swoje "szpetne-bo stare "logo gdzies obok stołu.To programik ukazałby sie z pewnościa w dobrym terminie. Ale cóż sie dziwić? Nie tak dawno w Polsce były mistrzostwa świata w enduro i to przez 6 dni,a w telewizji publicznej łacznie pokazano material ok.6 minutowy!! i co ciekawe,to wtedy jeszcze prezydentem był koleś prezesa.Ha ha ha!<br><hr>brailem czytam
'papu"sporządzane przez pana Makłowicza/bo zawsze jest atrakcyjne/.Wiesz,gdyby kazimierzowska wiedziala że bedzie tam krecony filmik,i ustawiłaby swoje "szpetne-bo stare "logo gdzies obok stołu.To programik ukazałby sie z pewnościa w dobrym terminie. Ale cóż sie dziwić? Nie tak dawno w Polsce były mistrzostwa świata w enduro i to przez 6 dni,a w telewizji publicznej łacznie pokazano material ok.6 minutowy!! i co ciekawe,to wtedy jeszcze prezydentem był koleś prezesa.Ha ha ha!<br><hr>brailem czytam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Mlody "redaktorku"sa takie elity w Wawie którym nie jest na ręke pokazywanie czegoś co dobre,ale pochodzi z innych zakątków kraju.Nie mam tu na myśli
Chyba dorabiasz do tego jakąś swoją filozofię, zwłaszcza, że program pojawi się 25 lutego, a to było zwykłą pomyłka. Stawiać logo obok stołu z tego co wiem to nawet by Władimir Putin nie mógł (choć G.W Bush to co innego, bo może przy logo by się i jeszcze tarcze jakieś zmieściły), więc nie wiem po co to gadanie. Może ogólnie mało wiem i jestem słodko nawiny ... Tak czy siak program w niedziele. Kto chce to ogląda, kto nie to nie. Pozdrawiam.
-
Beavis - Moderator
Ty....ślepy,wracaj do tych swoich elit mądralo...Komentatorzy napisał(a):Mlody "redaktorku"sa takie elity w Wawie którym nie jest na ręke pokazywanie czegoś co dobre,ale pochodzi z innych zakątków kraju.Nie mam tu na myśli
'papu"sporządzane przez pana Makłowicza/bo zawsze jest atrakcyjne/.Wiesz,gdyby kazimierzowska wiedziala że bedzie tam krecony filmik,i ustawiłaby swoje "szpetne-bo stare "logo gdzies obok stołu.To programik ukazałby sie z pewnościa w dobrym terminie. Ale cóż sie dziwić? Nie tak dawno w Polsce były mistrzostwa świata w enduro i to przez 6 dni,a w telewizji publicznej łacznie pokazano material ok.6 minutowy!! i co ciekawe,to wtedy jeszcze prezydentem był koleś prezesa.Ha ha ha!<br><hr>brailem czytam<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i o to chodzi. Mateo gratulacje i ukłony w stronę menagera Pana Michała. Super program i super promocja<br><hr>Jerzy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Promocja OFF-ROADu
Komentatorzy napisał(a):i o to chodzi. Mateo gratulacje i ukłony w stronę menagera Pana Michała. Super program i super promocja<br><hr>Jerzy
Dokładnie trzeba takie programy robić aby promować ten sport...
Pozdrawiam Łukasz Kurowski
- Łukasz kurowski
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl